Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 630
  • 710
  •   1
Отговори
# 675

Този получих днес ,но е с по-леко покритие от класическия и нещо не ми върши работа.

# 676

Този получих днес ,но е с по-леко покритие от класическия и нещо не ми върши работа.

Остави си го за лятото Peace
Няма мърдане в жегите и не е тежък като другия.Издържлив е на високи температури и потене,става за спорт за плаж,сауна....а и фактора му е добър !!!
Не го отписвай толкова бързо Grinning

Аз си взех лайт версията на Дабъл Уеър ЕЛ и ще го ползвам с пудрата АероМат...на мен точно нещо по лекичко ми се прииска.

# 677
Събирам мнения за тези фон дьо тен-и,с мазна кожа съм. Peace

Приемам и други предложения,държа да има поне средна пкривност.

# 678
Доа повдигна малко темата. Peace

# 679
Аз съм решила март месец да си купя парюр на Герлен и Про люмиер на Шанел.И аз бих се радвала на мнения за про люмиера.Аз четох много,но все пак...  Grinning Доколкото знам мат-а е за мазни кожи(разбира се) със средна покривност,а про за по-голяма покривност и професионален резултат(за снимки и т.н)

# 680

Този го купих по препоръка,но хич не останах доволна.Много сух,пудрен...нанасяшв се трудно и си личеше,най вече по порите и в сгънките.В края на деня изглеждаше разкашкан и като тежък театрален грим...и ако някъде се пипнех падаше веднага и ставаше на петна.Пробвах го и с база и без база...мъчих го,и най накрая го подарих на една приятелка.Помня,че когато го характеризирах тук бях опровергана,което ще рече че има и доволни от него Peace

# 681
Оф, аз пък имам проблем с избора на цветове. Искам Парюр на Герлен ,ама не мога да су уцеля цвят. Лятото съм с по-тъмна кожа, зимата по-светла, пък и харесвам по-тъмничките Confused

# 682
Моля за отзиви за тази крем- пудра:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Prestige-Cosmetics/Prestige-Cos … tion/invt/0019766
Как ли би изглеждал цвят-клен? newsm78

# 683
  • Варна
Оф, аз пък имам проблем с избора на цветове. Искам Парюр на Герлен ,ама не мога да су уцеля цвят. Лятото съм с по-тъмна кожа, зимата по-светла, пък и харесвам по-тъмничките Confused
Аз за зимата си взех 02 на фдт-на, а през лятото ползвам пудрата - най-тъмната мисля  newsm78

# 684
  • Варна

......

Аз го имам този и съм доволна...тъй като си купих скоро и на Revlon - Color stay мога да направя сравнение за моят тип кожа (нормална към суха...)...значи на Шанел е много по-покривен според мен, отколкото този на Ревлон и двата не ми се събират никъде...не ми цапат абсолютно нищо...за мен този на Ревлон е за кожа, която няма какво да прикрива, но тъй като съм с лунички ми трябва фдт с по-голяма покривност...
...за базите да кажа...след като свърших тази на Кларанс си купих на Смашбокс...от втората съм по-доволна...не лъсвам, въпреки че в офиса се случва печката да духа близо до лицето ми и кожата ми е много мека и нежна, и супер приятна на допир... Crazy

# 685
Аз за зимата си взех 02 на фдт-на, а през лятото ползвам пудрата - най-тъмната мисля  newsm78

Аз съм с 03, ама ми се струва, че ми е леееко тъмничък. Трябва да се нанесе много добре и тогава не си личи, че си с фон дьо тен.

# 686
Jorjeta Клор Стей е супер покривен сигурна ли си ,че за него пишеш?

# 687
Mojito  , Мариша благодаря за включването  bouquet

# 688
  • Варна
Jorjeta Клор Стей е супер покривен сигурна ли си ,че за него пишеш?

Grinning сигурна съм да ... просто ... явно очакванията и нуждите на кожата са различни за всеки...гъст, много лесен за нанасяне фдт...перфектен, но като покривност по моите критерии не ми е достатъчен  Peace
...може би трябва да отбележа, че и не прекалявам с количеството, когато го нанасям, но не мисля, че това  определя покривността на един фдт.

# 689
  • В къЩи.
Преполагам,че твоя е за суха кожа,той е с по/слабо покрите от този за мазна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт