ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 317
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Бихте ли ми препоръчали коректор за тъмни кръгове,много покривен, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ОТ ПАРФЮМЕРИЯ, не от сайт, защото няма да улуча цвета.....Благодаря

Този на Лореал http://www.cheapest-cosmetics.co.uk/images/loreal-concealer.Jpeg го ползвам вече за 3ти-4ти път и съм доста доволна  Wink Тъй като този е стик, т.е. по-сух е, ако искаш да пробваш течен виж този пак на Лореал http://www.echemist.co.uk/productmedia/1021242679.Jpeg   bouquet

# 736
  • София
Течният аз го ползвам и съм влюбена в него. Хвалих го малко по-напред в темата. Не е прекалено покривен обаче. Самато му консистенция е по-лека все пак от тази на стика

# 737
Мими, аз пробвах новия на Ревлон....т.е. позлвам го вече 3 месеца  Wink

Лек и приятен като усещане накожата, не ми излизат пъпки от него, не ми запушва порите. Няма и намек за пудреност в крайния резултат, много естествено стои, но не матира. Дава точно естествен вид на кожата - не лъскава, но не и матирана. Аз за Т зоната слагам малко пудра и съм 6, иначе лъсваш...ПОкривността е средна хубост, може да се напласти без да изглежда изкуствено, аз лично мацвам коректор на петънца и черни кръгове и нямам оплаквания...Иначе в нета всички коментират за блестящите частички...аз честно казано въобще не ги виждам, а съм се взирала...

Аз горхаресвам защото не ми прави проблем на кожата и изглежда страшно естествено, толкова естествено изглеждащ друг не съм ползвала досега...

Благодаря за обяснението,мен най ме е страх от запушване на порите и пъпки имак и аз не харесвам супер матови.
Новия на Клиник също не е супер матов а дава естествен вид Peace

# 738
предпочитам по- гъст  за по добра покривност, сега имам тройката на орифлейм, но свършва.....

# 739
Мими, аз пробвах новия на Ревлон....т.е. позлвам го вече 3 месеца  Wink

Лек и приятен като усещане накожата, не ми излизат пъпки от него, не ми запушва порите. Няма и намек за пудреност в крайния резултат, много естествено стои, но не матира. Дава точно естествен вид на кожата - не лъскава, но не и матирана. Аз за Т зоната слагам малко пудра и съм 6, иначе лъсваш...ПОкривността е средна хубост, може да се напласти без да изглежда изкуствено, аз лично мацвам коректор на петънца и черни кръгове и нямам оплаквания...Иначе в нета всички коментират за блестящите частички...аз честно казано въобще не ги виждам, а съм се взирала...

Аз горхаресвам защото не ми прави проблем на кожата и изглежда страшно естествено, толкова естествено изглеждащ друг не съм ползвала досега...

Благодаря за обяснението,мен най ме е страх от запушване на порите и пъпки имак и аз не харесвам супер матови.
Новия на Клиник също не е супер матов а дава естествен вид Peace

заинтересува ме...да взема да го пробвам ли... Hug

# 740
А този на Клиник от предната страница колко покривен е? Сравнен с този на Ревлон и ЕЛ? newsm78

# 741
Момичетата които пробват новия на Ревлон да разкажат после как е Peace
Аз пробвах днес новия на Клиник от серията Блемиш Солюшънс,от тази седмица е на пазара и съм удивена.
Много е хубав...кремест с лека пудреност,идеално покривен,слива се с кожата и стои естествено,прави я мекичка и кадифена,
След него нямах нужда от пудра.За пъпчици не зная дали действа от едно нанасяне но ще наблюдавам и ще пиша пак Peace
Най прилича  на суперфит и стей тру но е още по добър.Оил фри и лонг ласт но за това пак по нататъка ще се  изкажа...

А кой цвят пробва?

# 742
Момичетата които пробват новия на Ревлон да разкажат после как е Peace
Аз пробвах днес новия на Клиник от серията Блемиш Солюшънс,от тази седмица е на пазара и съм удивена.
Много е хубав...кремест с лека пудреност,идеално покривен,слива се с кожата и стои естествено,прави я мекичка и кадифена,
След него нямах нужда от пудра.За пъпчици не зная дали действа от едно нанасяне но ще наблюдавам и ще пиша пак Peace
Най прилича  на суперфит и стей тру но е още по добър.Оил фри и лонг ласт но за това пак по нататъка ще се  изкажа...

А кой цвят пробва?

най светлия-ивори Peace

А този на Клиник от предната страница колко покривен е? Сравнен с този на Ревлон и ЕЛ? newsm78

покривноста е много добра,колкото и на тези двата Peace

# 743
Много зависи от самия коректор или фдт. Едни много се събират, други не.
Както неотдавна писах харесвам коректора на Авен. На МаксФактор, Мастър Тъч също много ми допада.
Кое е по-подходящо /фдт или коректор/ за тази зона също е индивидуално в зависимост кой от каква покривност има нужда и състоянието на кожата там.

Благодаря ти Simple Smile Hug Hug И на останалите момичета, които ми отговориха също благодаря  bouquet
А да ви питам за базата за грим, сигурно вече някой е питал, но не ми е ясно ако си взема база (до сега не съм ползвала) и под нея слагам крем то ще стане крем, база и накрая фон дьо тен/пудра. Т. е няма ли да са много пластовете върху лицето? Иска ми се да си взема матиращ крем със слънцезащитен фактор и база, но се опасявам, че ако ползвам и двете наведнъж може да стане прекалено много и да не вземат да ми се запушат порите Rolling Eyes От друга страна пък базата сама по себе си няма фактор. Вие как действате?

# 744
А да ви питам за базата за грим, сигурно вече някой е питал, но не ми е ясно ако си взема база (до сега не съм ползвала) и под нея слагам крем то ще стане крем, база и накрая фон дьо тен/пудра. Т. е няма ли да са много пластовете върху лицето? Иска ми се да си взема матиращ крем със слънцезащитен фактор и база, но се опасявам, че ако ползвам и двете наведнъж може да стане прекалено много и да не вземат да ми се запушат порите Rolling Eyes От друга страна пък базата сама по себе си няма фактор. Вие как действате?

Аз, лично, всичко на веднъж Crazy Напоследък забелязвам, че ефектът е по-добър, ако фдт-а и базата се смесят предварително и този готов микс Mr. Green се нанесе върху лицето, вместо първо само база, после фдт Peace
И аз често, често (въпреки прословутото ("Съвременните фдт-и и пудри не запушват порите") си задавам въпроса за запушването на порите при толкова много мазила и честно казано не съм намерила отговора за себе си Peace. Но не мога да се откажа от фдт-а Embarassed

# 745
# 746
Отзиви и от мен за новия фдт на Ревлон smile3503
Покривността му е средна и стои много приятно- аз използвам най-светлия тон и кожата наистина изглежда като порцелан.Финишът му не е матов, но въпреки това на моята комбинирана  кожа стои добре.Издръжливостта му е много добра-вчера не мръдна от обяд до вечерта и не промени цвета си, като под него бях сложила матиращата база на Радиант.Единствения недостатък, който впрочем е твърде съществен- според мен категорично без да се сложи по- матова пудра върху него не е подходящ за през деня, тъй като съдържа малки блестящи частички и на слънце ефекта не е много приятен.В заключения мога да кажа, че наистина ми харесва, за вечерен грим определено е много подходящ, но за дневен не бих го използвала.
Надявам се да съм била полезна Wink

# 747
И на мен ми звучи задушаващо крем+база+фдт+пудра  Sick. Още повече, че до скоро ползвах само крем.
За смесването на фдт и базата съм за. Аз всъщност от вчера имам база, но смесвах фдт-на с епителизиращия крем на Ла Рош, който има консистенцията на база, дори е по-мазен. Така фдт-нът ми се разнася много по-равномерно и изглежда по-естествено. След малко ще пробвам и с базата. Нея я взех заради зоната под очите. Първо я усещам и виждам дехидратирана няколко часа след като нанеса коректор /независимо кой и след какъв крем/ и второ изглеждам сбръчкана. Особено като се усмихна е ужас  Shocked. А без коректор не мога.

Иначе вече се оглеждам за фдт с висок слънцезащитен фактор, който да е лек.
В makeupalley една мацка много хвали 16Hrs Active Moist Make-up SPF 30 на Isadora, но май в Бг го няма.

Нямам търпение да го пробвам този нов Ревлон. Аз обичам блясък.

# 748
За запушването на порите, зависи какъв тип е базата. Тези които за като прозрачен гел са кажи речи само силикони, за това и дават тази кадифеност, а силиконите за противопоказни за проблемна кожа. Което не значи непреммено че ще ви направят проблем....проба-грешка. Защото пък ако уцелите база която не ви изпъпчва, тя е страхотен, незаменим според мен продукт - изравнява тена, порите, удължава издръжливостта, въобще, спомага за създаване на едно перфектно платно.

Крем, база и ФДТ въобще не е  много според мен...крема така или иначе си е задължителен. Аз съм пробвала да изляза без ФДТ, само с кремче с фактор, после няма да ви кажа какви гадости си изтрих от лицето и колко търкане падна докато изкарам накрая чист памук. (да не кажете че позлвам смотано почистващо средство, не е това) Случва ми се дори и когато съм си вкъщи и не нося грим! Когато изляза с ФДТ и база, след това на памучето има само ФДТ, никакви чернилки...

Какви ли не експерименти съм си правила точно заради такива притеснения като вас, повярвайте ми, ако по отделно никой от трите продукта не е проблемен за кожата ви, 3те носени на веднъж също няма да са проблем  Peace

# 749
Момичета ,някой да пусне нова тема , тази ще я заключат. Peace
П.П Нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484258.msg14584544#msg14584544   Flutter

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 22:55 от placholina

Общи условия

Активация на акаунт