Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 772
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Аз съм си харесала тази ,някой да има впечатления?

# 452
  • Бургас/Пз
Мелиса, няма да е лошо да се върнеш на предната страница и да прочетеш какво съм написала.  ooooh! Пудрата е същата, просто картинката е различна. И друг път като питаш не е лошо да пишеш и точното име на продукта, защото така от картинката , която си пуснала нищо не се разбира.  

И с риск да се повторя - тази пудра , за която питаш е от типа на воалените, няма голямо покритие , но прави страхотен завършек!  Peace

Дори и Man_7_Utd е писала точно след моя пост, че полза втората пудра , която съм показала, а тя е именно тази , за която ти питаш  Peace

# 453
Да, точно тази ползвам в момента, но 1во четката и не става - ползвах я само в началото, но е толкова рехава, че трябваше да си купя нова, за което не съжалявам де,защото новата е невероятна и много мекичка Heart Eyes Ноо .. за пудрата - ако търсиш покритие определено не е за теб, това е ако имаш перфектна кожа и търсиш само лек воал, както Ани каза или пък ако я ползваш върху фдт Peace

# 454
Моля Ви ми препоръчайте пудра- комбинирана към мазна кожа съм.Искам просто да има кадифен звършек.
Насочила съм се към новия фдт на Клиник,но пудра не мога да си избира.

И аз се присъединявам към питането Peace

Препоръчвам с две ръце Стей мат на Клиник Peace
Матира идеално без да е в повече или недостатъчно-точно колкото трябва,не седи брашняно ами почти незабележимо,издържа цял ден без да става на "кейк",не запушва порите.Нанася се по добре с четка отколкото с тампона към нея Peace

# 455
Аз ли нещо не виждам или на първата страница няма линк към старата тема?  newsm78

# 456
Мерси,най-вероятно ще си взема нея,ад търся нещо за над фдт. Wink

# 457
Аз тази съм я ползвала, покривна е, доволна съм!

# 458
  • София
Скъпи мами, здравейте!  Hug Искам да попитам за фдт на Радиант какви са ви впечатленията  Rolling Eyes Бях се насочила към Макс фактор,Лореал или Боржуа, но цветовете не ми паснаха, а един от Радиант стоеше много добре...Та как са от към покривност и трайност? Трябва ми нещо с лека до средна покривност, което да изравнява тена! Благодаря предварително  Hug

# 459
Аз тази съм я ползвала, покривна е, доволна съм!

Ми те всичките са в такива кутийки Grinning твоята коя е точно?!
Аз си взех отново Сити блока 25 на Клиник и го ползвам като база-перфектен Peace

# 460
...

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 22:20 от миличката

# 461

Аз си взех отново Сити блока 25 на Клиник и го ползвам като база-перфектен Peace
[/quote]

Мими на мен ми подариха лятото Сити Блок но с фактор 15 и все още не съм го ползвала,много блестящ ми се струва,нещо като база ли е,защото е с много лека покривност!

# 462

Мими на мен ми подариха лятото Сити Блок но с фактор 15 и все още не съм го ползвала,много блестящ ми се струва,нещо като база ли е,защото е с много лека покривност!
[/quote]

Изглежда блестящ,но в действителност изобщо не е,даже матира.То е защитен крем с фактор и е леко оцветен но по принцип не покрива а просто заглажда и изравнява тена.Идеална база е за фдт,по рано съм го ползвала и бях позабравила,но се радвам че пак го купих,много ми харесва Peace

# 463
  • В къЩи.
Вчера си взех Колор Стей на Ревлон(за мазна кожа),току Що го пробвах. Първото което ми направи впечатление е силния му аромат,но на мен всички нови продукти ми се струват със силен аромат докато има свикна на миризмата ,но в никакъв случай не е неприятен.При нанасянето ми се стори ,че изсъхва доста бързо и трябва да си доста сръчен с ръцете за да го нанесеш добре преди да изсъхне(май друг не споменавал за това).Страшно покривен е ,но пък стои супер естествено.Уцелила съм си цвета много добре,все едно е правен за моята кожа.Чувствам кожата си супер лека все едно нямам ФДТ  Crazy Единствено което ме притеснява е,че ми стои малко брашнено  Rolling Eyes
Когато го взимах се двоумях много дали да взема него или другия за суха кожа,момичето от парфюмерията ми каза,че не лъсваш с него,може следващия път да пробвам него или да си го взема сега и да ги смесвам  Thinking
Стана голям ферман за което се извинявам  Embarassed

# 464
След като изчетох темата, си взех True match на Loreal. Като се има предвид, че за първи път си купувам и слагам фон дьо тен, май се посправих. Е, бях се понаклепала, ама с едно памуче свалих излишното  Simple Smile  Момичета, много ценна информация взех от вас, благодаря ви.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт