Споделете 113

• 22 905
  • 735
  •   1
Отговори
# 15

Марадона, дай да видим брат ти.
Теб те знам, симпатяга си, все някой ден и теб ще ти се усмихне щастието в някой сериал ppp

Дуци, напиши " сериал Перла" в гугъл, цъкни на "изображения" и ще го видиш.  Hug 
Преди малко направих точно това и верно прилича. Ама чак пък двойник... newsm78

# 16
въх, симпатяга е тоз перленият.
Надявам се брат ти не е толкова зализан, все пак, Марадона  Grinning

# 17
Сега видях чрез гугъл, че във форума има тема, посветена на въпросния сериал. Дали да не му направя реклама?   newsm78 И без тва не мога да понасям сегашната му приятелка...  Whistling

# 18
Е, те тука все женени, с деца.
Направи му  реклама в някой ...хм newsm78
Абе и аз не знам, ама тука не става  Joy

# 19
Кой е женен с деца Simple Smile

# 20
  • София
Честито на Анчето на Бианчето! Другите заслужили са поздравени вече.
Споделям, че филмът "Беднякът-милионер" е класически пример как може да се направи боза от "Бейлис". Книгата прочетете, а филма подминете!

# 21
Вълкът още ли не се е изказал компетентно относно изображението в подписа на Имелда? Или не смее?

# 22
Ха, и аз това си помислих.
Честито на родените днес! Утре и ние ще празнуваме в чест на седем годишната. Толкова ми е безметежно (или безотговорно) тези дни, че даже не съм изброила гостите. Ще импровизираме в екопарка.

# 23
Този сериал явно не е онзи, който баба ми гледа, там главно действащо лице е един по-възрастен, Онур се казва.

# 24
Омур май вече е бивш идол на загорелите домакини.

# 25
Maradona и ти приличаш на един артист JONATHAN RHYS-MEYERS , но не от блудкав сериал.
http://www.sho.com/site/tudors/home.do

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 23:58 от Markrit

# 26
Дуци, Честит рожден ден и тук ! Здрава и усмихната да си !
Гледам, че в  старата тема сте писали за Поморие. В момента сме тук. Като цяло не се оплаквам, но се чувствам длъжна да ви кажа, че преди няколко дни на плажа децата изкопаха от пясъка спринцовка, имаше и найлонови пликчета във водата, надявам се да не са нарочно изхвърлени. След първоначалния стрес и безконечните спорове с най-голямото ми дете ( " законна половинка " му викаха май ) със сандали ли да стои Ния, или боса наблягам на бирата и вярата в светлото бъдеще Simple Smile Ситуацията напомня малко на онази от младежките  години на родителите ми, когато ги изненадали с космична сметка за ток и от чудене как  да я платят  избухнали в смях Grinning Надявам се и сегашната " световна икономическа криза" , със сигурност удобна за някои, да има същия ефект върху хората.
Смеете се вие на сапунките, но аз се съмнявам, че в тинейджърските си години съм танцувала блус с Кенан от " Мелодия на сърцето " Grinning  Ако е той да ви кажа, че тогава беше романтичен, но не и дезориентиран, какъвто се опитват да го изкарат сценаристите Simple Smile

# 27
Пиша сега "онур" в гугъл и ми излиза линк към тема в бг-мамма с анкета: "Одобрявате ли постъпката на Севал към Семих? ". 70% са отговорили с "не". Кво е направил този Севал? Отказал е да опъне Семих ли? Или го е опънал?

Баси кви интересни теми имало в този форум, а аз да не знам... Sad

# 28
По-добре цъкай на Гугъл изображения.

# 29
По телевизиите непрекъснато облъчват с тия сериали, отделно има конкурси за двойници, за истории, подобни на на тези във филма ...
И тука ли  Sick

Общи условия

Активация на акаунт