Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 958
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 080
Хора, не вярвайте на всичко, което се напише за него, особено за това, че е жив, че някой го видял някъде, че конспирации и т.н.
Както и Лили пише, замесени са органи на властта и правосъдието, разследва се убийство по последни данни, попечителство над деца, тръстове, фондове, съдилища, как мислите?
И защо за Бога Майкъл ще прави подобно нещо? Можеш да се скриеш от света и без да се налага да инсценираш смъртта си.

И малко данни от собствен тъжен опит с погребения и смърт на близки хора - когато една сутрин разбрах, че дядо ми е мъртъв и на обяд е погребението, не знам защо, но най-важното нещо за мен оная сутрин беше да играя гимнастика. Да! При условие, че НИКОГА дотогава не бях играла гимнастика! И досега се чудя защо и как мозъкът ми реши точно това. Аз и досега като имам изключително тежки емоции съм като вцепенена в тези моменти - нито плача, нито нищо.
На всички ни се струва, че сълзите и плаченето до припадък са най-логичната реакция в такива моменти. Но както беше споменато от доста хора и в предишните теми - психиката, мозъка, емоциите са доста непредвидими в такива изключително тежки моменти, особено за много близки хора.

# 1 081
Някой пусна линк, където се казва, че са излезли резултатите от токсикологичните проби. Това сигурно ли е? Няма никакви допълнителни разснения, само е споменато.  Confused Не, че искам да знам какво е пишело, но поне да съм спокойна, че са разбрали какво му е имало.. Sad

п.п. Смарайда, писах ти на лични!!!  oops

# 1 082
Хора, не вярвайте на всичко, което се напише за него, особено за това, че е жив, че някой го видял някъде, че конспирации и т.н.
Както и Лили пише, замесени са органи на властта и правосъдието, разследва се убийство по последни данни, попечителство над деца, тръстове, фондове, съдилища, как мислите?
И защо за Бога Майкъл ще прави подобно нещо? Можеш да се скриеш от света и без да се налага да инсценираш смъртта си.

И малко данни от собствен тъжен опит с погребения и смърт на близки хора - когато една сутрин разбрах, че дядо ми е мъртъв и на обяд е погребението, не знам защо, но най-важното нещо за мен оная сутрин беше да играя гимнастика. Да! При условие, че НИКОГА дотогава не бях играла гимнастика! И досега се чудя защо и как мозъкът ми реши точно това. Аз и досега като имам изключително тежки емоции съм като вцепенена в тези моменти - нито плача, нито нищо.
На всички ни се струва, че сълзите и плаченето до припадък са най-логичната реакция в такива моменти. Но както беше споменато от доста хора и в предишните теми - психиката, мозъка, емоциите са доста непредвидими в такива изключително тежки моменти, особено за много близки хора.

Ami това са защитни механизми, може би и затова някои предпочитат да вярват, че е жив. Както и да е, мисля, че вече общах, че няма да публикувам и обсъждам подобни теми, хайде повече да не задълбаваме, че вече ми е неудбно, а с всяко обсъждане се удлъжава това чувство. Сгреших, извинявам се и точка.

# 1 083
MJ с какво си сгрешила Rolling Eyes
защо да не го обсъждаме - въобще, трябва ли да има правило кое обсъждаме и кое не, аз не смятам, обсъждаме, казваме си мнението и готово, нали Hug

# 1 084
Ами честно казано не се тревожа от тема табута, а по-скоро от реакциите на хората, защото виждам, че някои са доста чувствителни и усещам един тон, който ми е неприятен.Запозната съм перфектно с недостатъците на виртуалната комуникация и усещам до къде ще се стигне с подобни теми>Вече се появиха мнения "кои сме ние да съдим", а аз не съдя никой , просто правя констатация, има разлика. Сгреших, че повдигам подобни теми ,в които някои ще видят "наивност", "богохулство", "неморалност" и ще изпаднем в позицията отново да се обясняваме.

Някой има ли възможност да направи копие на "Лунна разходка"?Може и да я снима с фотоапарат страница по страница....
  bouquet

# 1 085
Запозната съм перфектно с недостатъците на виртуалната комуникация и усещам до къде ще се стигне с подобни теми>Вече се появиха мнения "кои сме ние да съдим", а аз не съдя никой , просто правя констатация, има разлика.
извинявай, ако съм те засегнала, аз имах предвид по-скоро себе си. Погребах 2ма родители, когато бях на 13 и знам, че шокът може да избие в странни реакции. Затова не искам никого да съдя, пък ти ако искаш - съди.  Wink Далеч съм от мисълта да вменявам на когото и да било вина или нещо друго, както и да спирам когото и да било да пише в темата. Напротив, тя е интересна, когато пишат повече хора. Тъй че извинявай пак, не ми е бил конкретно към теб насочен поста, просто исках да ти кажа защо аз не бих съдила с лека ръка.  Hug Пак казвам - тези красавици, дето се снимаха с официалните си тоалети пред стената на Майкъл, чакайки катафалката да пристигне, наистина ме възмутиха, за разлика от дъвката на Принс и лакираните нокти на Парис.  Wink

# 1 086
Ето, изпаднахме в положението да се обясняваме и да слагаме чужди думи в устата на хората  - аз не съдя, аз отбелязвам наблюдения, но не правя анализ и заключение. Ако някой не прави разлика между "отбелязване" и "собствено заключение", то винаги ще има проблем в комуникациите помежду ни, защото няма разбиране. (Въобще не съм си направила труда да наблюдавам кой точно го е казах, прочетох и го отбелязвам, без значение за мен кой как се изказва и поради каква причина. Тези красавици не са деца на Майкъл, не са отгледани от него, не са споделяли един покрив с него.Така че реакциите на чуждите хора са незначителни, всеки вижда шанс за своята 5-минутна слава и снимка на корица  Flutter).

# 1 087
heperkata това което си написала е толкова силно!
Много ми хареса.  smile3501

По въпроса за това дали Майкъл е жив...на моменти имам много силно усещане,че е жив и че се е скрил някъде.От всичко и всички.Гледах всичко около мемориала и ... изглежда някак странно.За дъвката няма коментирам,но погледнете децата му.По специално Принс и Парис,изглеждат всичко друго не не и опечалени и потресени,а хич не са малки.Аз на 12г загубих баба си,знам какво е в ума на дете на тези години и то няма нищо общо с това "нищо не осъзнаваш",напротив.Мен те двамата ми се виждаха плашещо спокойни.
Другото,което ме кара да вярвам,че има нещо странно са думите,които каза Парис.Да разплаха се,но ми се видя много пресилено и изкуствено.
Да съгласна съм,че в този мемориал са замесени страшно много хора,но пак е напълно възможно това да е инсценировка.Майкъл ли не може да си го позволи? ...
Само да кажа,че това си е мое мнение и не искам да се стига до караници.
Всеки има право да напише каквото мисли.

# 1 088
Според мен не може да си го позволи - та той е най - известния човек на планетата Confused
А и децата са налице.......той няма да ги остави, нито пък ще остави нас......в това вярвам Peace

# 1 089
Недейте и днес,а?
MJ,ако имаш предвид моя коментар"Кои сме ние да ги съдим?",аз заставам на 100% зад наго,защото нямам право да съдя и обсъждам дори как някой скърби.И не ме засяга.
Не виждам никакъв смисъл в това да се набляга на тази информация.
Защо не наблегнете на това,че 5 албума на Майкъл са в топ 10 на Англия,че от смъртта му до сега са продадени 2,5 мил.копия от тях,че неговото творчество достига до все повече хора,а се хващатате за жълтото?Онова,което той мразеше с цялата си душа и онова,което помогна той да си отиде толкова не навреме?
Да,в темата няма табута.И аз съм против тях.
Предпочитам да разбера повече за вас самите,за това от кога слушате Майкъл,как ви е повлиял,какви са спомените ви свързани с него,кой албум,песен ви харесват -защо?
Не виждам смисъл 2-3 страници да се обсъжда дали Майкъл е щял да има двойник за концертите си.И ако е имал,какво?Това по-малко велик ли го прави?Или просто болен,уморен и слаб?
И пак казвам-не съм против това да се пуска каквато и да е информация.

heperkata това което си написала е толкова силно!
Много ми хареса.  smile3501

По въпроса за това дали Майкъл е жив...на моменти имам много силно усещане,че е жив и че се е скрил някъде.От всичко и всички.Гледах всичко около мемориала и ... изглежда някак странно.За дъвката няма коментирам,но погледнете децата му.По специално Принс и Парис,изглеждат всичко друго не не и опечалени и потресени,а хич не са малки.Аз на 12г загубих баба си,знам какво е в ума на дете на тези години и то няма нищо общо с това "нищо не осъзнаваш",напротив.Мен те двамата ми се виждаха плашещо спокойни.
Другото,което ме кара да вярвам,че има нещо странно са думите,които каза Парис.Да разплаха се,но ми се видя много пресилено и изкуствено.
Да съгласна съм,че в този мемориал са замесени страшно много хора,но пак е напълно възможно това да е инсценировка.Майкъл ли не може да си го позволи? ...
Само да кажа,че това си е мое мнение и не искам да се стига до караници.
Всеки има право да напише каквото мисли.

smile3511 smile3511 smile3511

# 1 090
  • Стара Загора/Сливен
Преди бях писала за таланта на Майкъл да рисува,  ,занимавам се от малка с рисуване и да открия,че той има дарба в тази област бе невероятно вижте какво открих  http://www.youtube.com/watch?v=R_sUCzjS6IU

# 1 091
  • София
...Мен те двамата ми се виждаха плашещо спокойни. Другото,което ме кара да вярвам,че има нещо странно са думите,които каза Парис.Да разплаха се,но ми се видя много пресилено и изкуствено.

добре, как да не се ядосвам?! ами, как може да се каже подобно нещо? #Cussing out

# 1 092
  • Бургас
Аз слушам Майкъл от дете, също като вас. За първи път го видях за минута-две в клипа BAD по канал 1 и в този миг осъзнах, че вече нищо няма да е същото в живота ми. Творчеството на този човек формира вкуса ми, интересите и увлеченията ми, научих толкова много от него, живеех чрез него, гледах Лунен пътешественик 45 пъти на кино, после спрях да ги броя. В киното се хващахме за ръце на We Are The World ... крещяхме на Dirty Diana ... Любимата ми песен сякаш е Human Nature, но как се определя това, особено сега, когато всяка дума придобива и едно по-друго значение. Отдавна вече не съм дете, но в мен все още живее нещо много детско и чисто. Момичета, мисля, че това се дължи на любовта ми към Майкъл.
Приятелят ми слуша твърд метъл и не го харесва особено, но когато това се случи, въздъхна -  Джако си отиде, дано е на едно по-добро място... Той не беше от този свят ...
А аз така и не можах отвърна ...

# 1 093
MJ с какво си сгрешила Rolling Eyes
защо да не го обсъждаме - въобще, трябва ли да има правило кое обсъждаме и кое не, аз не смятам, обсъждаме, казваме си мнението и готово, нали Hug

Peace

# 1 094
Още една негова рисунка

Съжалявам,че няма как да ви покажа рисунките му към текстовете на "Thriller".

Общи условия

Активация на акаунт