Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 963
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 065
не знам дали сте коментирали вече, нямаше ме 2 седмици, но вижте това:

http://www.standartnews.com/news/details/id/38343/

Отделно че снощи четох по нощите разни, хм, конспиративни материали,касаещи надеждата на много негови фенове да е....жив. Sad

# 1 066
пфу с тожа дали е жив почнах и да сънувам, че е.........болна съм и кофти спах и цяла нощ сънувам, че той е жив, че това е двойник.........полудях вече, но колкото ид а и се иска, не смятам, че има дори 1 % вероятност това да е вярно Confused

# 1 067
Някой, който има книгата (Лунна разходка) на бг не може ли да я сканира и качи на някой сървър?  Flutter

# 1 068
Някой, който има книгата (Лунна разходка) на бг не може ли да я сканира и качи на някой сървър?  Flutter

И аз моля,ако е възможно  Praynig

# 1 069
  • На брега на реката
Нова тема за тази седмица?  Rolling Eyes

Почти е готова  Wink
Идва топла-топла. Готови са линковете и довечера ще я пуснем  Hug

# 1 070
Ако знаете колко се моля да има задействана световна конспирация и той да е жив, дори и да не му чуем повече гласа, но... вече не вярвам.  Sad Пък и той би искал да е полезен на обществото, така си мисля, което не би могъл да прави, ако е 'мъртъв'.
Heperkara, много ми хареса статията ти за името му.  Grinning

# 1 071
Ако погледнем как изписваме името му на български, то съдържа почти цялата думичка, към която всички изпитваме любов и уважение  Wink

# 1 072
Здравейте момичета! Много размисли и страсти е имало този уикенд  Simple Smile
Аз харесвам много Майкъл като мъж. Най-малкото за това, че е точно мой тип мъжка красота - висок, гъвкав, артистично слаб и грацилен тип.
И не виждам нищо обидно в това нито за мен, нито за него. За мен той си беше една съвкупност от глас, музика, танц, присъствие, сексапил и послания. Без дори едно от тези неща нямаше да е този Майкъл, който беше /беше, не вярвам в конспирациите!/.
Та през 80те той си беше див сексапил и първичност, които през 90те преминаха в някаква романтичност и нежност /поне аз така ги виждам нещата/.
Вярно е, обаче, че след смъртта му не мога да мисля за него като мъж. Някак съзнанието ми не допуска това, всячески избягва подобни мисли, не знам как да го обясня, но е факт.

heperkara много е хубаво това за името. Аз съм се молила в църква и съм дала нещо като обет, ако имам дете момче да го кръстя Михаил.

# 1 073
http://illuminustheo.blogspot.com/2009_07_01_archive.html

http://illuminustheo.blogspot.com/2009/07/michael-jackson-is-not … -so-who-died.html

http://michaeljacksonalive.net/home  Sunglasses

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=265 - тази е много добра статия, защото и по време на церемонията и аз забелязах някои смущаващи неща, като дъвчещото дете дъвка и чак на другия ден разбрах, че това е детето на Майкъл, което ме смути.

"Aз съм жив и съм тук завинаги"

# 1 074
MJ, това с дъвчещия дъвка Принс беше надълго и нашироко коментирано.  Confused Пак казвам - когато се стовари такъв шок на главата на дете (казвам го от личен опит  Sad ) можеш да очакваш много неща. Дъвката да беше проблема. Катрин е ходила на маникюр преди церемонията, е и? Не е нещо, което аз бих направила, но и аз не живея живот като техния - под лупа. По-точно: под светлината на камери и фотоапарати. Тъй че не смея нито да ги виня, нито да ги съдя. 100% разбирам болката им и съм сигурна, че страдат.  Sad
Мен много повече ме бяха смутили 'гостите' на събитието, които се снимаха пред стената с лика на Майкъл и датите на раждането и смъртта му, като че ли бяха на премиера на нов филм. Ей това ми се стори просташко. Ама коя съм аз, да коментирам.

Относно двойника му (върнах се назад да чета малко и част от страниците не искам да коментирам  Confused) - може и да е имал, не бих се изненадала. Обаче на концертите щеше да си е 100% Майкъл, не мога да приема, че на света има друго същество, което така да го имитира, че най-верните му фенове да не усетят разликата. Абсурд!

# 1 075
Лили  Hug Радвам се,че така радушно приемат идеята.И аз писах на още едно място да видим.

MoonWalk в мое лице имаш пълна подкрепа за следващи срещи и наистина се надявам да може да се организира нещо във връзка с твоята идея за дечицата.Честно казано може да се направи и връзка с различни домове ,че нали все пак не само в домовете в София имат нужда от помощ.Така че надявам се това да е само първата стъпка  Hug

И понеже се спомена за Гинес...
Michael Jackson Guinness Book of World Records

MoonWalk,
можеш спокойно да разчиташ на мен за всичко.
С каквото мога да ти бъда полезна,хич и не се замисляй да ми кажеш.
С кола съм и за срещата също можеш да разчиташ на мен.
Ако ти потрябвам ми пиши на лични да ти дам телефона си.

# 1 076
ами не знам и аз не искам да ставам съдник, но съм наблюдавала деца (3-годишно) как страда от загуба на близък, а после на годините на Принс как страдаше за загубата на друг близък (баща). аз също съм била дете и съм преживявала смъртта на близки. Разбира се, че никой не ни е щракал с фотоапарати и камери, но има на погребението чужди хора, пред които едвам скриваш и задържаш сълзите си, мъката си, особено гледката от ковчега. разбира се, децата на Майкъл са имали време да се подготвят психически, защото не са го погребали веднага. разсъждавам върху коспирации, който не вярва може да не обсъжда тези версии, за да не се изписваме излишни страници "за" и "против".

# 1 077
Нали не говорите сериозно?
Оставете човека да почива в мир!
Жив бил!!!
Затова е впегнат целия наличен ресурс от полицаи и адвокати,ФБР,отвориха завещание,съдят се попечителство...защото Майкъл е решил да се измъкне от задушаващия го свят.
Хайде,стига,мoля ви се!
И какво като са дъвчили дъвка?
Може би това ги е успокоявало?Не очаквайте,че скръбта се изразява само чрез сълзи.Само тези деца си знаят какво им е.Кои сме ние да ги съдим?

http://www.youtube.com/watch?v=mmqWbJ0IrJ4&feature=related

# 1 078
Аз пак ъм на обратното мнение, ама да си го кажа:
АКО ( дори и за миг да си помислим, че му е писанло и сега се намира в Намибия ие рус със сини очи) имаше конспирация щеве да е точно обратното - никой нямаше да дъвче дъвка, мемориала щеве да е репетиран хиляда пъти, щяха да са много по - адекватни И ПОДГОТВЕНИ.
Защото всички, цялото му семейство, децата, всички показаха колко са неподготвени и незнаещи какво да правяшт и именно поради шока от случилото се, не знаеха кое да правяш и кое не.
А и да ви кажа, те са под прожекторите толкова отдвана, така че отдавна не им пук ание какво мислим за ходенето им на маникюр, дъвченето на дъвка и тн - и на челна стойак да застанат, пак кусури щеве да им намери света.
така че, колкото и да ни боли и да не ни се иска да е така, Майкъл го няма.........вече почти месец..................а аз все още трудно го осъзнавам.
Помня, че бях така когато татко почина - толкова изведнъь, толкова неочаквано......може би повече от година не осъзнавах, какво релано се е случило и кой съм загубила............а годините става все по тежко не защото го няма до мен, когато ми е трудно, а защото го няма до мен когато съм щастлива........това исках да види....

# 1 079
Ок,от уважение към скръбта ви няма да дискутирам подобни версии. Звучат ненормални и обидни, но светът не е това, което "виждаме".

Общи условия

Активация на акаунт