Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 968
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
"СЪКРОВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ЧОВКА Е ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ИСТИНАТА И ДА УСПЕЕ ДА Я ВЪЗПРОИЗВЕДЕ ТАКА,ЧЕ ТЯ ДА МУ ПОМАГА В

ИЗРАЗЯВАНЕ НА ЧУСТВАТА И ОПИТА МУ,ДА БЪДЕ МУ БЪДЕ ИЗТОЧНИК НА РАДОСТ,ДА ДОБАВИ НОВ СМИСЪЛ В ЖИВОТА МУ И ДА

ДОКОСНЕ С НАДЕЖДА ОСТАНАЛИТЕ.

ТОВА Е ИЗКУСТВО В НЕГОВАТА НАЙ-ВИСША ФОРМА.ТЕЗИ МИГОВЕ НА ПРОСВЕТЛЕНИЕ СА ОНОВА,ЗАРАДИ КОЕТО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ЖИВЕЯ"

МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН
                                                                                                                                           1988

http://www.youtube.com/watch?v=SgtWIx2zLtk

newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501

# 1 051
Лили, направо паднах!! Просто сърцето ми докосва с тези думи...толкова са красиви,и толкова верни...Не ги бях чувала, сега смятам да си ги сложа някъде на видно място и да ги виждам в тежки и в хубави мигове, просто защото е точно така, толкова е прав и толкова го обичам Two Hearts

# 1 052
Лили, направо паднах!! Просто сърцето ми докосва с тези думи...толкова са красиви,и толкова верни...Не ги бях чувала, сега смятам да си ги сложа някъде на видно място и да ги виждам в тежки и в хубави мигове, просто защото е точно така, толкова е прав и толкова го обичам Two Hearts

От "Moonwalk" са.

# 1 053
http://www.youtube.com/watch?v=14i4Lmv1i4g&feature=related

Гинес за най продаван албум.....

# 1 054

От "Moonwalk" са.

Ах определено трябва да я прочета тази книга, само че никъде не я намирам засега.
Нищо, няма да се откажа, знам, че рано или късно ще я прочета Grinning

# 1 055

Ах определено трябва да я прочета тази книга, само че никъде не я намирам засега.

Имам 2 екземпляра.Ще ти подаря единия,никакъв проблем.

# 1 056

Имам 2 екземпляра.Ще ти подаря единия,никакъв проблем.
Лили, писах ти на Лични Hug

# 1 057
Който няма възможност да я намери, може да я свали от тук http://pdfdatabase.com/index.php?q=moonwalk+e+book
трети и четвърти ред, на английски  Peace

# 1 058
Лили  Hug Радвам се,че така радушно приемат идеята.И аз писах на още едно място да видим.

MoonWalk в мое лице имаш пълна подкрепа за следващи срещи и наистина се надявам да може да се организира нещо във връзка с твоята идея за дечицата.Честно казано може да се направи и връзка с различни домове ,че нали все пак не само в домовете в София имат нужда от помощ.Така че надявам се това да е само първата стъпка  Hug

И понеже се спомена за Гинес...
Michael Jackson Guinness Book of World Records

# 1 059
Лили  Hug Радвам се,че така радушно приемат идеята.И аз писах на още едно място да видим.

MoonWalk в мое лице имаш пълна подкрепа за следващи срещи и наистина се надявам да може да се организира нещо във връзка с твоята идея за дечицата.Честно казано може да се направи и връзка с различни домове ,че нали все пак не само в домовете в София имат нужда от помощ.Така че надявам се това да е само първата стъпка  Hug

И понеже се спомена за Гинес...
Michael Jackson Guinness Book of World Records

Яд ме,че няма да мога да дойда!!!

Ето и пресна информация от другия форум.

"Мога да пиша до всички журналисти, които се свързаха с мен покрай 25-ти юни. Ще напиша за срещата и в сайта ни. И благодаря на всички за инициативата! liliyy, поздрави хората, които правят това."
"Направих го. Писах на няколко телевизии, БТА, както и на радио Варна и радио Пловдив. "

Сега се сетих как ще се познаете.По балоните.
Яд ме е ,но на 29.08 не ви изпускам!!!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 00:52 от liliyyy

# 1 060
Еееее браво!!!
Лили,не се ядосвай.При следващо събиране....Бих ти предложила ако искаш да взема и за теб едно,но предполагам не заради това съжаляваш.

Смарайда последните 2 дни малко по - набързо преглеждах.Да те помоля да споделиш - как така адвоката на лекаря има адвокат?Нали лекаря е един вид разследван?Сега и адвоката му ли?Че и адвоката с адокат  Rolling Eyes Имаш ли някаква допълнителна информация?
Малко позакъснял въпрос....но някой знае ли нещо за това?

# 1 061
Знаете ли, чак сега се замислих за етимологията на името му. Ами да, толкова съм писала за архангелите и по-конкретно за Михаил (преди време правих изследване на  текстове, в които се споменават имената на ангелите и божествените йерархии), а чак сега осъзнавам  как се казва той – Майкъл. Името му означава ”кой е като Бог?” (на места се среща и  като “някой, който е като Бог”. Св. Архангел Михаил символизира тържеството на доброто, на светлината, на справедливостта. Описван е като главен пазител на Рая, главен страж на Божия закон и главен борец срещу дявола и беззаконията на хората и се изобразява с копие в ръка, тъпчещ с краката си дявола. Микаел е бил бойният вик на небесните армии. Aрхангел Михаил, като водач на ангелите и начело на Божията армия е водил битка с Дракон със седем глави и десет рога ( Сатана), който е победен и прогонен от Небесното царство на земята. 

Майкъл, толкова обичан от всички нас, не напразно е носил това силно име. Тук той  се бореше със многоглав Змей, и когато успяваше да отсече една глава – на нейно място поникваха още сто, но в крайна сметка победи и се завърна там където наистина принадлежи, защото той не принадлежи на нас – феновете, а на Небесата. А тази победа не е еднократна и тепърва ще я усещат всички завистници и лицемери, защото за толкова кратко време – времето през което беше при нас, успя да повлияе на милиони, и надявам се ние като хора, които са се докоснали до неговата Любов ( по един или друг начин), да  бъдем достойни негови последователи и да продължаваме делото му, защото докато се караме тук, в същия този момент има хора, които се нуждаят от нас.

Може и да звуча високопарно и дори както казва една моя приятелка, думите ми за човек, който не познавам, да са прекалено гръмки (и то само защото бях казала, че е един от малкото хора, които са  се запазили чисти в този ненормален свят, а ако прочете това, директно ще се отрече от мен – е, аз си я обичам и няма да се карам с нея, само защото не споделя и не уважава отношението ми към някого, дори този някой да е Майкъл Джексън), но исках да се поклоня пред Човека Майкъл, не пред таланта, етикета (образа), тялото, краля, идола, светеца,  или легендата.

# 1 062
Знаете ли, чак сега се замислих за етимологията на името му. Ами да, толкова съм писала за архангелите и по-конкретно за Михаил (преди време правих изследване на  текстове, в които се споменават имената на ангелите и божествените йерархии), а чак сега осъзнавам  как се казва той – Майкъл. Името му означава ”кой е като Бог?” (на места се среща и  като “някой, който е като Бог”. Св. Архангел Михаил символизира тържеството на доброто, на светлината, на справедливостта. Описван е като главен пазител на Рая, главен страж на Божия закон и главен борец срещу дявола и беззаконията на хората и се изобразява с копие в ръка, тъпчещ с краката си дявола. Микаел е бил бойният вик на небесните армии. Aрхангел Михаил, като водач на ангелите и начело на Божията армия е водил битка с Дракон със седем глави и десет рога ( Сатана), който е победен и прогонен от Небесното царство на земята. 

Майкъл, толкова обичан от всички нас, не напразно е носил това силно име. Тук той  се бореше със многоглав Змей, и когато успяваше да отсече една глава – на нейно място поникваха още сто, но в крайна сметка победи и се завърна там където наистина принадлежи, защото той не принадлежи на нас – феновете, а на Небесата. А тази победа не е еднократна и тепърва ще я усещат всички завистници и лицемери, защото за толкова кратко време – времето през което беше при нас, успя да повлияе на милиони, и надявам се ние като хора, които са се докоснали до неговата Любов ( по един или друг начин), да  бъдем достойни негови последователи и да продължаваме делото му, защото докато се караме тук, в същия този момент има хора, които се нуждаят от нас.

Може и да звуча високопарно и дори както казва една моя приятелка, думите ми за човек, който не познавам, да са прекалено гръмки (и то само защото бях казала, че е един от малкото хора, които са  се запазили чисти в този ненормален свят, а ако прочете това, директно ще се отрече от мен – е, аз си я обичам и няма да се карам с нея, само защото не споделя и не уважава отношението ми към някого, дори този някой да е Майкъл Джексън), но исках да се поклоня пред Човека Майкъл, не пред таланта, етикета (образа), тялото, краля, идола, светеца,  или легендата.

Настръхнах,heperkata!!!

Аз до сега го гледах и само една мисъл ми се въртеше в главата.Как е възможно да беше толкова различен?Не сцената ставаше титаничен,а в живота си е бил скромен,вежлив,мил...Как  възможна тази меаморфоза?Невеоятен Талант,невероятен!!!

# 1 063
  • Mtl/Sf
Mишинце,знам единствено това,което постнах,а именно ,че докторът е напуснал Калифорния и се е върнал към частната си практика в Тексас.Лос Анджелиската полиция се е опитала да се свърже с него за 3-ти пореден разпит и адвокатът му е казал,че д-р не може да говори с тях.Като се опитали да се свържат отново с адвоката се оказало,че и той си е наел адвокат.
Изобщо не знам дали е вярно това,но до момента каквото са публикували от този сайт беше ок.
heperkata newsm10

# 1 064
Нова тема за тази седмица?  Rolling Eyes

Аууу, сега се върнах да чета пропуснатото от вчера.... Защо скандали, бе, момичета? Нали се разбрахме още предишния път, че няма кой е по-по-най, събрала ни е любовта към един артист, мъж, поп-икона....

Общи условия

Активация на акаунт