Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 977
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 035
http://www.allmichaeljackson.com/newsmarch03.html

Някой може ли да ми каже накратко за какво иде реч в тази статия не разбирам английски
ами нищо ново - как са се запознали, че още докато били по - млади, той искал да се свърже с нея, посшле как се запонали, че още от първия им разговор, той и обяснява, че не е гей и всички неща за него са пълна лъжа, тп казва, че само 5-6 човека освен децата му го познават истински, че са имали нормален и истински брак.
казва, че идеята да с ецелунат на първото им публично появяване - наградтие на МТВ са билина мениджъра му и тя е била ужасена.
Тя потвърждава, че той е имал невероятна връзка с децата ( не неговите, а с децата опо принцип), и че те са се разпознавали в него един вид.

Тя казва, че в стаята с детето са били само то и Майкъл и тя не знае на 100 % какво е станало вътре, знае това, което Майкъл и е казал и задава риторичен въпрос - защо бащата взе парите? ако моето дете е малтретирано ( казва тя) щях да закача човека с топките на едно дърво.
Казва, че се е влюбила в него, а той според нея я е обичал толкова, колкото е могъл.
последното не мога да го преведа на български, някой да се вклюичи, разбирам какво казва, ама съм зле с превода - че той общо взето само е работил, работил, произвеждал и другото не мога, съжалявам Peace

Последния абзац
Предполага че до колкото е можел да я обича го е правил(според неговото разбиране за любов)Послтоянно обмисляше какво да направи,работеше непрекъснато.Беше плашещо-
някой който постоянно работи,изчислява,изчислява(премисля,планира),манипулира..и това ме плашеше

# 1 036
Фльор, превода ти е доста свободен.
точният превод е: "това беше плашещо нещо. някой, който постоянно работи, пресмята, пресмята, манипулира. и това ме плашеше в него."

цялото интервю е някак...абе, представя Майкъл в кофти светлина. но все пак е давано през 2003 година, сигурно ЛМП е била доста огорчена.
писали сме заедно!!!!!!!
Лили-прекрасно е било посланието на Латоя Sad и тъжно ....
как и къде да видя всичките 16 страници?

# 1 037
Добър вечер, дами!Изчетох всичко, което от петък насам съм пропуснала и се втрещих.Аз съм млад човек, обикалям из форуми и знам, че "винаги става така". Втрещиха ме вулгарностите на някои дами. Аз също свързвам Майкъл Джаксън с детството си и не съм го възприемала за секс символ. НО! Майкъл Джаксън като артист няма пълна власт върху имиджа, някой друг изгражда образът му, а той бе замислен да бъде възприет като секс символ (тесни дрехи, докосвания по гърдите, имитиране на секс, хващане за долната част, плъзгания по тялото и т.н. ). Танците му са велики, но сексуалните жестове не са никак случайни, както и някои текстове ("...искам да бъда мъж, а не момче, искам да бъда любовник" и т.н. ) ... Той и Мадона с танците трябваше да предизвикват точно това усещане - за секс... съжалявам, дори ме е срам да го казвам, но това не го прави по-малко велик. Та за мен въобще не учудващо, че много момичета са впечатлени и от мъжа Майкъл. Аз (пак повтарям) не го харесвам като мъж, даже по-скоро в последните години го възприемах като безполов, бе .... не ме е интересувал по този начин  Crazy Главно "роботските" му движения ме вълнуваха ,защото тренирах любителски подобни танци.  Party

Разбирам протеста, да вярно е ,че е починал, но въобще ако трябва да се водим от тази гледна точка, то цялото обсъждане върху кончината му е безсмислена., защото трябва да почива в МИР. Нямам нищо против различните гледни точки, обаче вулгарностите тук са напълно безсмислени и доста грозни (това се отнася за дамата, която обвинява другите в "самозадоволяване" ). И на мен някои фенове ми се виждат по-особени, но хората затова са различни, защото имат въображение.

Накратко - един човек, който в не малка част от песните си говори буквално за секс и хиляди фенки, жадуващи за него, няма как да не бъде възприет като секссимвол. Той не само пееше за секс, той чрез танците си го демонстираше  Wink Затова стига толкова сте драматизирали. За някои е секси, за други артист, за трети всичко това, за четвърти нищо друго освен Майкъл Джаксън. Тези три групи не могат да бъдат определяни като големи фенове, средни и малки, те са си фенове, но всеки го оценява по различен начин.Няко се интересуват и от личността Майкъл ,други не. Който иска да сънува романтична нощ с него си е негова работа и не мисля, че това трябва да се коментира, още по-малко пък да бъде обиждан. Те родителите му се карат за богатството му, вие тук се взели да съдите кой си точил лигите по него - МИЛИОНИ ФЕНКИ  СИ МЕЧТАЕХА ЗА НЕГО И ЩЕ МЕЧТАЯТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ТУК.ТАКА Е И С БРАД ПИТ, ДЖОНИ ДЕП, АЛЕН ДЕЛОН, АЛ ПАЧИНО И Т.Н. КАТО И МАДОНА, СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН, ПАМЕЛА АНДЕРСЪН, мерилин монро и други.

Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 1 038
Добър вечер, дами!Изчетох всичко, което от петък насам съм пропуснала и се втрещих.Аз съм млад човек, обикалям из форуми и знам, че "винаги става така". Втрещиха ме вулгарностите на някои дами. Аз също свързвам Майкъл Джаксън с детството си и не съм го възприемала за секс символ. НО! Майкъл Джаксън като артист няма пълна власт върху имиджа, някой друг изгражда образът му, а той бе замислен да бъде възприет като секс символ (тесни дрехи, докосвания по гърдите, имитиране на секс, хващане за долната част, плъзгания по тялото и т.н. ). Танците му са велики, но сексуалните жестове не са никак случайни, както и някои текстове ("...искам да бъда мъж, а не момче, искам да бъда любовник" и т.н. ) ... Той и Мадона с танците трябваше да предизвикват точно това усещане - за секс... съжалявам, дори ме е срам да го казвам, но това не го прави по-малко велик. Та за мен въобще не учудващо, че много момичета са впечатлени и от мъжа Майкъл. Аз (пак повтарям) не го харесвам като мъж, даже по-скоро в последните години го възприемах като безполов, бе .... не ме е интересувал по този начин  Crazy Главно "роботските" му движения ме вълнуваха ,защото тренирах любителски подобни танци.  Party

Разбирам протеста, да вярно е ,че е починал, но въобще ако трябва да се водим от тази гледна точка, то цялото обсъждане върху кончината му е безсмислена., защото трябва да почива в МИР. Нямам нищо против различните гледни точки, обаче вулгарностите тук са напълно безсмислени и доста грозни (това се отнася за дамата, която обвинява другите в "самозадоволяване" ). И на мен някои фенове ми се виждат по-особени, но хората затова са различни, защото имат въображение.

Накратко - един човек, който в не малка част от песните си говори буквално за секс и хиляди фенки, жадуващи за него, няма как да не бъде възприет като секссимвол. Той не само пееше за секс, той чрез танците си го демонстираше  Wink Затова стига толкова сте драматизирали. За някои е секси, за други артист, за трети всичко това, за четвърти нищо друго освен Майкъл Джаксън. Тези три групи не могат да бъдат определяни като големи фенове, средни и малки, те са си фенове, но всеки го оценява по различен начин.Няко се интересуват и от личността Майкъл ,други не. Който иска да сънува романтична нощ с него си е негова работа и не мисля, че това трябва да се коментира, още по-малко пък да бъде обиждан. Те родителите му се карат за богатството му, вие тук се взели да съдите кой си точил лигите по него - МИЛИОНИ ФЕНКИ  СИ МЕЧТАЕХА ЗА НЕГО И ЩЕ МЕЧТАЯТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ТУК.ТАКА Е И С БРАД ПИТ, ДЖОНИ ДЕП, АЛЕН ДЕЛОН, АЛ ПАЧИНО И Т.Н. КАТО И МАДОНА, СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН, ПАМЕЛА АНДЕРСЪН, мерилин монро и други.

202uu

# 1 039
Аз почти не пиша, но затова пък ви чета редовно и това:
Добър вечер, дами!Изчетох всичко, което от петък насам съм пропуснала и се втрещих.Аз съм млад човек, обикалям из форуми и знам, че "винаги става така". Втрещиха ме вулгарностите на някои дами. Аз също свързвам Майкъл Джаксън с детството си и не съм го възприемала за секс символ. НО! Майкъл Джаксън като артист няма пълна власт върху имиджа, някой друг изгражда образът му, а той бе замислен да бъде възприет като секс символ (тесни дрехи, докосвания по гърдите, имитиране на секс, хващане за долната част, плъзгания по тялото и т.н. ). Танците му са велики, но сексуалните жестове не са никак случайни, както и някои текстове ("...искам да бъда мъж, а не момче, искам да бъда любовник" и т.н. ) ... Той и Мадона с танците трябваше да предизвикват точно това усещане - за секс... съжалявам, дори ме е срам да го казвам, но това не го прави по-малко велик. Та за мен въобще не учудващо, че много момичета са впечатлени и от мъжа Майкъл. Аз (пак повтарям) не го харесвам като мъж, даже по-скоро в последните години го възприемах като безполов, бе .... не ме е интересувал по този начин  Crazy Главно "роботските" му движения ме вълнуваха ,защото тренирах любителски подобни танци.  Party

Накратко - един човек, който в не малка част от песните си говори буквално за секс и хиляди фенки, жадуващи за него, няма как да не бъде възприет като секссимвол. Той не само пееше за секс, той чрез танците си го демонстираше  Wink Затова стига толкова сте драматизирали. За някои е секси, за други артист, за трети всичко това, за четвърти нищо друго освен Майкъл Джаксън. Тези три групи не могат да бъдат определяни като големи фенове, средни и малки, те са си фенове, но всеки го оценява по различен начин.Няко се интересуват и от личността Майкъл ,други не. Който иска да сънува романтична нощ с него си е негова работа и не мисля, че това трябва да се коментира, още по-малко пък да бъде обиждан. Те родителите му се карат за богатството му, вие тук се взели да съдите кой си точил лигите по него - МИЛИОНИ ФЕНКИ  СИ МЕЧТАЕХА ЗА НЕГО И ЩЕ МЕЧТАЯТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ТУК.ТАКА Е И С БРАД ПИТ, ДЖОНИ ДЕП, АЛЕН ДЕЛОН, АЛ ПАЧИНО И Т.Н. КАТО И МАДОНА, СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН, ПАМЕЛА АНДЕРСЪН, мерилин монро и други.

беше много добре казано.[/color]

# 1 040
Лили-прекрасно е било посланието на Латоя Sad и тъжно ....
как и къде да видя всичките 16 страници?

Първото е от Джанет-Dunk-така я е наричал Майкъл,а другите 2 са от Тито

# 1 041
Music

Blues musicians were some of the first artists to become sex symbols.[citation needed] Rock n' roll and pop would follow later on. Past and older music sex symbols such as Prince, Michael Jackson, Madonna, Cher, Kylie Minogue, Andy Gibb, Marvin Gaye[15], The Beatles, Elvis Presley, Mick Jagger, Grace Slick, Jim Morrison, Bob Marley, Jimi Hendrix, Stevie Nicks, Roger Daltrey, Debbie Harry, Steven Tyler[16][17], Sting, Janet Jackson, Tom Jones, Bruce Springsteen, and Rod Stewart set the stage for contemporary examples, such as Christina Aguilera, Gwen Stefani, Britney Spears, Jessica Simpson, Beyoncé, Chris Brown, Nick Carter, late rapper Tupac Shakur, Nicole Scherzinger, Mariah Carey, Ashanti, Rihanna, Fergie, Jennifer Lopez, Katy Perry, Shakira, Usher, Alicia Keys ...

С болд са починалите, а някои набори още си спомнят с плам в очите за величието от творчеството и красотата им ...  Grinning

# 1 042
Много хора  от другия форум вече заевеяват присъствието си на събиранията на 25.07.Най-вероятно във Варна ще сте най- много.

# 1 043
  • София
Аз няма да мога да дойда на 25-ти, оказа се че имам ангажимент и няма да съм в София. Но ще си купя един балон и на тази дата в 18ч. ще го пусна. За мен и това е начин да кажа на Майкъл, че винаги ще остане в сърцето ми и да почива в мир.  Praynig

# 1 044
Много хора  от другия форум вече заевеяват присъствието си на събиранията на 25.07.Най-вероятно във Варна ще сте най- много.
кой е другия форум?

Благодаря за материалите Peace

# 1 045
кой е другия форум?

Благодаря за материалите Peace

На официалния фан клуб на Майкъл.

# 1 046
знаете ли, ей това не му харесвам аз на виртуалното общуване - аз лично пиша само в този форум и не знам доколко той е показателен, но на живо, до такива спорове и караници до каквито се стига тук, не съм виждала да се стига - определно интернет общуването много изкривява начина на изразяване на хората и именно заради това, безкрайно много ще се радвам да се запозная със всики пишещи в темата, дори и с момичетата от другите градове някой ден Hug

Moon Walk, колко много си права за отрицателните последици на виртуалното общуване!! Казвам го от собствен и много горчив опит.
Не знам защо се получава така, сигурно заради факта, че от една страна е   удобно да си скрит, от друга страна пък изречените и публикувани думи са отворени за всякакво тълкуване и интерпретации, не можеш да видиш директно другия и т.н., въображението лети, с една дума - получава се каша отвсякъде Confused
Аз лично съм на мнение, че беше неизбежно да се стигне дотук, все пак сме виртуално общество Rolling Eyes дай Боже да станем и реално, благодарение на Майкъл и предстоящите срещи сега!!
Неизбежно беше, но сега от всеки от нас зависи как ще го приеме - дали ще се отчайва, обижда, оттегля се, засяга се, засяга и другите и прочие - или просто  ще продължи напред, доказвайки, че сплетни, заяждания и тем подобни падания ниско не са по-силни от него и от обичта му към Майкъл, който, сигурна съм, има достатъчно сърце да обича всички ни - независимо колко сме различни.
Ох дано не беше много завъртяно казано, нещо думите ми бягат напоследък  хех Rolling Eyes  

# 1 047
http://www.youtube.com/watch?v=7s3ufFP1lZU&NR=1

как целува едната фенка,какви пози заема заа снимка...........и е супер тук Peace

още едно

http://www.youtube.com/watch?v=OTyWsEjGDb0&feature=related

# 1 048
  • Пловдив
Добър вечер, дами!Изчетох всичко, което от петък насам съм пропуснала и се втрещих.Аз съм млад човек, обикалям из форуми и знам, че "винаги става така". Втрещиха ме вулгарностите на някои дами. Аз също свързвам Майкъл Джаксън с детството си и не съм го възприемала за секс символ. НО! Майкъл Джаксън като артист няма пълна власт върху имиджа, някой друг изгражда образът му, а той бе замислен да бъде възприет като секс символ (тесни дрехи, докосвания по гърдите, имитиране на секс, хващане за долната част, плъзгания по тялото и т.н. ). Танците му са велики, но сексуалните жестове не са никак случайни, както и някои текстове ("...искам да бъда мъж, а не момче, искам да бъда любовник" и т.н. ) ... Той и Мадона с танците трябваше да предизвикват точно това усещане - за секс... съжалявам, дори ме е срам да го казвам, но това не го прави по-малко велик. Та за мен въобще не учудващо, че много момичета са впечатлени и от мъжа Майкъл. Аз (пак повтарям) не го харесвам като мъж, даже по-скоро в последните години го възприемах като безполов, бе .... не ме е интересувал по този начин  Crazy Главно "роботските" му движения ме вълнуваха ,защото тренирах любителски подобни танци.  Party

Накратко - един човек, който в не малка част от песните си говори буквално за секс и хиляди фенки, жадуващи за него, няма как да не бъде възприет като секссимвол. Той не само пееше за секс, той чрез танците си го демонстираше  Wink Затова стига толкова сте драматизирали. За някои е секси, за други артист, за трети всичко това, за четвърти нищо друго освен Майкъл Джаксън. Тези три групи не могат да бъдат определяни като големи фенове, средни и малки, те са си фенове, но всеки го оценява по различен начин.Няко се интересуват и от личността Майкъл ,други не. Който иска да сънува романтична нощ с него си е негова работа и не мисля, че това трябва да се коментира, още по-малко пък да бъде обиждан. Те родителите му се карат за богатството му, вие тук се взели да съдите кой си точил лигите по него - МИЛИОНИ ФЕНКИ  СИ МЕЧТАЕХА ЗА НЕГО И ЩЕ МЕЧТАЯТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ТУК.ТАКА Е И С БРАД ПИТ, ДЖОНИ ДЕП, АЛЕН ДЕЛОН, АЛ ПАЧИНО И Т.Н. КАТО И МАДОНА, СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН, ПАМЕЛА АНДЕРСЪН, мерилин монро и други.

Напълно подкрепям казаното от MJ  ,и стига с тези детински драматизми ,че било гадно да се показва това или онова .Всеки показва това което му харесва ,а  "моралните"  да не ги гледат и четат  като не им допадат.
Всичко свързано с него е интересно и красиво.Не е по хубаво да се правиш на по-по  голяма фенка като постоянно парадираш  ,че само плачеш и колко тъжиш .Всеки го изживява по свой начин тъй че не е нужно някой на някого да казва как,какво и защо.
Надявам се ,че ще спрете с тези детинщини да се дава тон в живота на хората в темата .Всички сме тук за да гледаме ,слушаме, обсъждаме. На когото не му харесва нещо просто го подминава и толкоз.Не проваляйте това което ни остана от Майкъл,ДАЖЕ И СЕКСАПИЛА МУ.

# 1 049
"СЪКРОВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ЧОВКА Е ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ИСТИНАТА И ДА УСПЕЕ ДА Я ВЪЗПРОИЗВЕДЕ ТАКА,ЧЕ ТЯ ДА МУ ПОМАГА В

ИЗРАЗЯВАНЕ НА ЧУСТВАТА И ОПИТА МУ,ДА БЪДЕ МУ БЪДЕ ИЗТОЧНИК НА РАДОСТ,ДА ДОБАВИ НОВ СМИСЪЛ В ЖИВОТА МУ И ДА

ДОКОСНЕ С НАДЕЖДА ОСТАНАЛИТЕ.

ТОВА Е ИЗКУСТВО В НЕГОВАТА НАЙ-ВИСША ФОРМА.ТЕЗИ МИГОВЕ НА ПРОСВЕТЛЕНИЕ СА ОНОВА,ЗАРАДИ КОЕТО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ЖИВЕЯ"

МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН
                                                                                                                                           1988

http://www.youtube.com/watch?v=SgtWIx2zLtk

Общи условия

Активация на акаунт