Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 980
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 020
Как не ви е срам?
Замислете се изобщо за какво спорите?
Чета и не вярвам н а очите си.Става ми обидно.Нямаше нищо чак толкова просташко в пуснатите клипчета и снимки,нито в изказванията.Върнете се назад и вижте.
Ако искате може да се върнете и в предната тема,когато имаше пак такъв момент и се пускаха материали от този сорт.
Радвахте се на хората от Швеция и по света как се събират и отбелязват живота и творчеството му,а сега решавате,че е показност.
Да...Показност беше концерта на "Уембли" когато почина Фреди Меркюри.Да,и всички,които пяха го направиха за PR.
Такъв беше и този,който синовете на Принцеса Даяна организираха 2007(сигурно го правят всяка година.Просто аз съм свидетел на този защото живях в UK по това време.)
Искате всичко хубаво да прецакате.
Aurora,крайна си.Мисля,че всяка от нас има кой да осигурява оргазмите й.
Какво лошо намерихте в това,че някои от нас казаха,че за тях е бил и секс символ.
И не ми се бийте в гърдите кой е по-най фен!!!Няма такава смешка.Всички усещаме по различен начин Майкъл.И това е хубавото.
Тръгнали да си изливат жлъчта.
И поне снимките и материалите,които пускаха момичетата от са от клипове,концерти.Той се движеше така,той наблягаше на това.Нямаше нищо жълто.Просто Майкъл на сцената.Такъв какъвто всички го познаваме.
Спрете се,поемете въздух и си помислете какво се случва с тази толкова хубава тема.

Лили, хареса ми. Аз също не видях нищо цинично. Всеки, както казах, го приема по различен начин.

# 1 021
знаете ли, ей това не му харесвам аз на виртуалното общуване - аз лично пиша само в този форум и не знам доколко той е показателен, но на живо, до такива спорове и караници до каквито се стига тук, не съм виждала да се стига - определно интернет общуването много изкривява начина на изразяване на хората и именно заради това, безкрайно много ще се радвам да се запозная със всики пишещи в темата, дори и с момичетата от другите градове някой ден Hug

# 1 022
Moon Walk , трудно хората бягат от манталитета си.))

Аз предлагам да се върнем на темата за  Майкъл и да не обръщаме внимание на провокациите.

Aurora , може би ако се опиташ да обясниш как точно ти чувстваш нещата след три седмици и кое така неистово те дразни, може и да разберем гнева ти. Peace

# 1 023
Значи, основно гледам по face-а и тн се организират всички за 29.08 по - сериозно, което затвърждава мнението ми, на 25-ти да се видим и запознаем ( балоните си остават) и да мислим какво да направим и как да се вклюим за 29-ти, пред НДК се спряга всичко Peace

# 1 024

И докато тук спорите в другия форум започнаха да се чудят къде могат да намерят фирма която печата текстове върху балони.
Най-вероятно ще има голмо събиране на 29.08.Тогава съм в отпуск и сигурно ще мога да дойда.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 19:45 от liliyyy

# 1 025
Момичето си обясни още в първия гневен пост, кое я дразни.
И аз не приемам Майкъл като секссимвол, може би защото когато му бях луда, ама наистина луда фенка, бях невръстно дете и по-скоро се кефех на танците и музиката, отколкото на това, че е излъчвал сексапил. Всъщност тогава не съм осъзнавала какво изобщо е това.
Може би, точно, защото в мен са останали онези детски чувства, затова сега ми е гадно да чета какъв пакет имал и как всеки концерт бил няколкочасов секс с публиката.  newsm78

Няма лошо човек да има друго мнение. Това, че всички сме тук заради Него, не значи, че всеки трябва да е съгласен с другия и да има същото мнение като твоето. Всеки е различен - не се цупете толкова.

# 1 026

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/31178841/Michael+Jackson+R … e+DTD+Bad+Era.jpg

Лили, това което е написала ЛаТойа е прекрасно Cry

# 1 027
Лили, разплака ме с това послание на снимката...отново Sad

# 1 028
да преведа с две думи - ЛаТоя обяснява, как той гледайки награди Грами и казва, че ще спечели най - много таква, че ще бъде най - великия и най - добрия артист.
И тя казва - и той го направи, работи много и докато другите се учеха да пеят и танцуват, тй вече изпълняваше лунната разходка. Казва му, че е свършил това, за което е бил на тази земяи да продължава и тя няма търпение да го види как го прави отново. Туй в две изречения Peace
Лили, мерси Hug

# 1 029
Лили, разплака ме с това послание на снимката...отново Sad

16 страници е програмата.Има от Джанет,Джърмейн...

# 1 030
Moon Walk, благодаря!  Hug

http://novini.dir.bg/2009/07/19/news4790224.html

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 20:01 от Аbi

# 1 031
http://www.allmichaeljackson.com/newsmarch03.html

Някой може ли да ми каже накратко за какво иде реч в тази статия не разбирам английски

# 1 032
http://www.allmichaeljackson.com/newsmarch03.html

Някой може ли да ми каже накратко за какво иде реч в тази статия не разбирам английски
ами нищо ново - как са се запознали, че още докато били по - млади, той искал да се свърже с нея, посшле как се запонали, че още от първия им разговор, той и обяснява, че не е гей и всички неща за него са пълна лъжа, тп казва, че само 5-6 човека освен децата му го познават истински, че са имали нормален и истински брак.
казва, че идеята да с ецелунат на първото им публично появяване - наградтие на МТВ са билина мениджъра му и тя е била ужасена.
Тя потвърждава, че той е имал невероятна връзка с децата ( не неговите, а с децата опо принцип), и че те са се разпознавали в него един вид.

Тя казва, че в стаята с детето са били само то и Майкъл и тя не знае на 100 % какво е станало вътре, знае това, което Майкъл и е казал и задава риторичен въпрос - защо бащата взе парите? ако моето дете е малтретирано ( казва тя) щях да закача човека с топките на едно дърво.
Казва, че се е влюбила в него, а той според нея я е обичал толкова, колкото е могъл.
последното не мога да го преведа на български, някой да се вклюичи, разбирам какво казва, ама съм зле с превода - че той общо взето само е работил, работил, произвеждал и другото не мога, съжалявам Peace

# 1 033
ами нещо от сорта на "при него всичко беше свързано с работата му. Той постоянно работи - репетира, пее, участва, замисля, манипулира.. това беше което ме стряскаше в него"

# 1 034
  • София
Фльор, превода ти е доста свободен.
точният превод е: "това беше плашещо нещо. някой, който постоянно работи, пресмята, пресмята, манипулира. и това ме плашеше в него."

цялото интервю е някак...абе, представя Майкъл в кофти светлина. но все пак е давано през 2003 година, сигурно ЛМП е била доста огорчена.

Общи условия

Активация на акаунт