Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 887
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 275
няма да ги оставят явно на спокойствие, ето тук са ги снимали от хеликоптер:

http://www.lifeandstylemag.com/2009/07/michael-jackson-kids.html

Не, тепърва започват да се " занимават" с тях. Tired Горките дечица...в статията го изкарват, че едва ли не са забравили смъртта на баща си, щом плуват в басейна.  Sick

# 1 276

Ако на някой му се занимава, ще бъда благодарна на един превод   bouquet

# 1 277
  • В Голямото село

Филмовото студио на Сони е дало оферта от 50 милиона долара за да придобие правата за разпространение в световен мащаб на един филм, направен на базата на кадри от репетициите на Майкъл за серията концерти под мотото "This is it". Paramount, Universal и 20th Century Fox също се борят за правата. Този филм ще се заснеме заедно с компанията-промоутър на концертите AEG Live, като по този начин ще обезщетят отчасти AEG Live за 30-те милиона долара, които са вложили в организирането на концертите. Sony Pictures се ползва с известно предимство в наддаването, тъй като те са разпространители на неговата музика и притежават половината от дела му в Sony. Компанията печели и от това, че ще се възползва от правата за лицензиране на музиката към филма... 31 милиона са били зрителите от САЩ, които са гледали неговия memorial service - в сравнение 33 милиона са наблюдавали погребението на принцеса Даяна.
По-нататъка вече трудно го разбирам текста, но според мен нищо кой знае колко интересно...

# 1 278
Това с шпиониране на децата е вече прехвърляне на мярката. Някои все пак забравят, че те са деца и предполагам никой не иска да ги вижда съсипани  Crossing Arms . Отвратително е.Говорят за морал, а те самите не се усещат какво вършат, как надничат в чужди къщи и търсят сензация.

# 1 279
Това със сниманетона децата е отвратително.  #Cussing out

Иначе аз се радвам да ги видя как се забавляват. Радвам се, че изобщо ги виждам, особено Бланкет. Нещо в него ми напомня на Майкъл. Излъчването, очите....

# 1 280
Ти да вземеш хеликоптер и да ходиш да снимаш децата на някого, трябва да ти хлопа дъската!!!  #Cussing out

Иначе, вижте поредната жълтина:

Цитат
В същото време дерматологът на Майкъл Джексън Арнолд Клайн заяви, че също ще се бори за попечителство на двете по-големи деца, съобщи в. "Сънди таймс". Пред свои приятели Клайн казал, че е баща на Принс Майкъл и Парис и иска да се грижи за тях.

Rolling Eyes
Чак се чудя вече защо ги чета тия неща вече..

Лили, права си, че може да е нужда. Но ето пак идва другото - ами ако вече се е лекувал и е нямал чак толкова голяма нужда? Confused Толкова въпроси и то с едни отговори.
Аз обмислям варианта да спра да отварям новинарски сайтове, и да спра да чета всичко ново, което излиза, с изключение на сигурната информация, която така или иначе публикувате тук и не е нужно да се ровя, че започвам да се чувствам като от стадо овце дето вярва на всичко дето и подадат "отгоре". Ама пуст му интерес, значи, пусто любопитство. Само си развалям настроението още повече.  Sad

и за добро утро:
http://www.quizilla.com/user_images/E/EM/EME/Emerikk130/1152179081_tuffmjj046.jpg
  bouquet

# 1 281

И още AEG Live преговарят и с няколко телевизионни мрежи за някакво TV special основано/поставено на музиката и танците на Джаксън,което ще бъде режисирано от режисьора на "This Is It" Кени Ортега.
General Electric Co.'s NBC са разговаряли за това шоу,но не се е стигнало до конкретно споразумение.
Джон Бранка и Джон Макклейн трябва един вид да действат бързо,за да прекратят подобни сделки поради нарастналия интерес към поп звездата след като почина....
Пак малко отгоре-отгоре,но това е  - започва се и край няма да има  Tired А не е минал още и месец...
Момичета,кажете за Варна.Искате ли някъде конкретно да се съберем,за да се разпознаем?

# 1 282
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2548125/Michael-Jackso … w-at-funeral.html  Не, вече тия изтрещяват тотално!  Mr. Green

едит:

Говорят, че Майкъл има 4-то дете неофициално ... Ще сравняват ДНК, имало огромна прилика между Омер И Бланкет, много близки били с Майкъл и т.н.

Погребението на Майкъл е гледано от 3 млрд. души в света.Единственото подобно нещо се сличу, когато Принцеса Даяна почина - 2,5 млрд.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 09:29 от MJ

# 1 283
Дечицата няма да ги оставят на мира доста време. То щото другото им е малко, че и папараците отгоре им.
Фльор тъкмо и аз пишех това за дерматолога и че щял и той да се бори за попечителство. Това обаче доколко е истина, доколко клюка... А уж доколкото му било известно не бил бащата  #Cussing out

mi6ince, Rosie-Posie  много ви благодаря!
Ей много се дразня като във връзка и без връзка почнат да сравняват погребенията на хората. Толкоз милиони за Майкъл, пък видиш ли за Даяна били колко. Голям "провал" да те гледат "само" 31 млн. /за САЩ/  ooooh!

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 09:34 от Stela2910

# 1 284
MJ -наистина вече съвсем изтрещяха.Кой знае колко деца още ще му " препишат"  Grinning

Тук за пръв път виждам Майкъл истински разгневен: http://www.youtube.com/watch?v=lxYs4ENOLAE ... и  виждам, че май полицая си изпроси една псувня( доколкото мога да разчета по устните  Joy  сек.0:22 )от устата на Джако 

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 09:40 от nataliii

# 1 285

Тук за пръв път виждам Майкъл истински разгневен: http://www.youtube.com/watch?v=lxYs4ENOLAE ... и доколкото виждам май полицая си изпроси една псувня( доколкото мога да разчета по устните  Joy  сек.0:22 )от устата на Джако 

Абе точно Fuck you си каза /доколкото и аз виждам/, ама то това е най-малкото, което заслужават човек да им каже.

# 1 286
  • На брега на реката
 Hug Hug Hug
Новата тема , в която нека покажем, че колкото и да боли, ще се усмихнем, за да имаме сили да превърнем посланията на Майкъл в едни по-добри дела, които да излекуват света   Hug Hug Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414404.new#new

# 1 287
Тук за пръв път виждам Майкъл истински разгневен: http://www.youtube.com/watch?v=lxYs4ENOLAE ... и  виждам, че май полицая си изпроси една псувня( доколкото мога да разчета по устните  Joy  сек.0:22 )от устата на Джако 

Toва не е единственият му изблик на гняв. Колко fingers е раздавал, ама няма да пускам, че пак да ме обвинят в нещо..  Peace

Ама Джанет как се кара и тя Grinning

# 1 288
Toва не е единственият му изблик на гняв. Колко fingers е раздавал, ама няма да пускам, че пак да ме обвинят в нещо..  Peace

Ама Джанет как се кара и тя Grinning
Защо да те обвинят? Аз също не бях виждала Джако ядосан и клипчето ми беше доста интересно, макар и кратко.
 Ако имаш такива клипчета, пусни ги, моля!  bouquet

# 1 289
  • Linz
Това със сниманетона децата е отвратително.  #Cussing out

Радвам се, че изобщо ги виждам, особено Бланкет.

За това ги и снимат. Хората искат да ги гледат и снимките струват добри пари.
Вижте колко снимки има само в тази тема- това им е бизнесът на някои. А това, че притесняват децата е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт