Идеи за Бизнес 3

• 97 294
  • 605
  •   1
Отговори
# 405
atenan желая ти успех, много добра идея!  bouquet

# 406
Здравейте преди време писах във вашата тема,но после имах проблеми и ви загубих дирите.

Имам въпроси и бих искала ако можете да ми помогнете.

Имам хоби - правя тортички. Тортите са с домашен вкус и са вкусни според мен и според тези които са ги опитали.
Бих искала да опитам да се занимавам по - сериозно с хобито си и ако мога да печеля парички от това. Но не съм на ясно какви документи са ми нужни. Друго - ако изкарам тази документи ще трябва ли да правя компромис с качеството - т.е да използвам яйчен прах вместо яйца и консерванти и т.н
Ако използвам всичко това, аз няма да съм по - различна от една сладкарница.
Аз искам да предложа вкус и качество, и красота!

Ще се радвам ако ми помогнете!

# 407
Вече съм регистрирана при вас bowuu

# 408
Това, с което си се захванала има много законови и нормативни изисквания, провери ги и тогава си сметни разходи. Изискванията са и за помещението, в което правиш тортите и за технологията и т.н.

# 409
Ами идеята за тортите не е  никак лоша но преди да се захванеш стова те саветвам да си направиш груба сметка колко 6те ти излиза себестойноста на една торта и колко ше е крайната цена .По мое мнение няма да е малка но качеството си има цена все пак .И не на последно място мислила ли си  кои ше са потенциалните ти клиенти - такива че да могат да си го позволят и да държат на индивидуалното в изработката .Желая ти голям успех с начинанието  Peace

# 410
тортичка,
ето ти закона за храните http://www.riokozpd.com/zakoni/zh.doc
ето и наредба №5 http://www.riokozpd.com/zakoni/naredba5.doc
Успех в начинанието.

# 411
Благодаря! Сега ще си почета и ще помисля!

# 412
Атенан, поздравления и от мен!!!! Ако на времето имах такъв договор сега нямаше да съм на този хал....За следващата подобна стъпка , т.е. брак, със сигурност ще съм ти клиент.
Аз мисля също че трябва да се вмъкне и нещо за домашния тормоз, така много Бай Ганйовци ще имат по-голям респект към половинките си....
Поздравления още веднъж и УСПЕХ!!!!

# 413
Много добра идея за предбрачни договори, и вече реализирана. БРАВО.
Може да се разшири малко в посока на двойките които живеят без брак като се предложи уреждане на имуществената делба в полза на децата родени при това съжителство, например. Така ще се разшири кръга от потенциални клиенти.
УСПЕХ.

# 414
moyra - супер идея, благодаря ти! Всъщност при двойките без брак никога не е имало проблем да уговорят имущества в полза на детето, защото е нямало презюмирана съпружеска общност. Но може би извън юристите голяма част от хората не го знаят и е добре най малкото да се предоставя информация за възможностите.
Между другото сайтът, който направихме, е много в по голяма степен образователен и информационен, отколкото чисто юридически.  Надявам се много потрелителите да го оценят и да им е полезен при вземане на решения. Пък ако решат ние да им правим договорите - супер!

# 415
  • ВАРНА
Атенан, успех и от мен!

# 416
Аtenan,
може ли да ми пратиш координати и на мен  Hug Ще ми бъде много интересно да чета сайта ви.

# 417
Позволявам си да дам препратка към сайта по две причини - първо - той е по скоро информативен отколкото търговски и второ - ще работим чак от октомври, когато влезе в сила новия Семеен кодекс, така че линка не е с търговска цела. Ама ако все пак модераторите решат - нека да го изтрият  Simple Smile

www.brachendogovor.com

# 418
  • София
Чудесен дизайн на сайта  Peace
Хубаво е да имате локален номер за връзка, звучи по сериозно.

# 419
И на мен ми допадна дизайна на сайта.Ако ми се налага да търся подобен род услуга обаче бих го подминала не поради факта , че няма стационарен номер (кой ли ползва ги вече ) , а липсата на адрес на кантората/офиса. Винаги липсата на точен адрес ми създава усещането , че нещо с бизнеса на  хората предлагащи продукт/услуга не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт