Идеи за Бизнес 3

• 97 294
  • 605
  •   1
Отговори
# 435
Абсолютно, аз за последно съм вадила разрешителни преди 2-3 години Embarassed

# 436
Маргало,
 ти си шашнала чиновниците в РИОКОЗ с твоя оказион Mr. Green
А и закона ни е такъв, че твоята дейност се определя като търговия с дрехи втора употреба.
Ето това е документа, който се попълва
http://www.riokoz-ruse.com/files/blancs/2009-03-13-13-10-07-ZWL_OOP-NEW.doc
Успех!

# 437
Момичета, кажете нещо повече за вендинг машините за кафе, капучино и други такива. Например трябва ли да има разрешение за тротоарно право, ХЕИ, и тем подобни ? А също и цената на машината колко е като втора употреба? И също какви са предполагаемите доходи от такава машина (наясно съм, че трафика е от съществено значение, но все пак)...

# 438
Въх мър Божке,каква е тая ядрена енергетика Shocked
Ох мацки,от напрежение пих една бира тая вечер,наготвих,изпрах,изчистих,какво друго ...забравих newsm78,включих се на автопилот и изключих разума hahaha бирата ме омота и сега съм мааалко по-добре,утре ставам в 7 и хуквам по-улиците да се сборя с живота и бюрокрацията с нови сили до припадане Joy

# 439
Къде е бат Бойко,да чете и да оправи шибаната ни държавица ooooh!
Наздраве Misc Baby Bottle

# 440
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета, толкова сте надъхващи че и аз се запалих да си правя магазинче Sunglasses. Дрехи втора ръка -с моя бюджет за сега толкова  Mr. Green. Работя в сфера коренно различна от търговията и затова ще помоля мамите ,които са по -вътре в нещата да ме "светнат". Харесах си едно помещение (гаражче) което 7г. е било магазин за камини. Говорих със собственика -то било на дъщеря му... тя в Испания...(на 1.09.се връща) Ни той знае какви документи са нужни, ни аз...Говорих със счетито(МАй и тя нене на ясно) и тя каза ,че щом е било магазин -няма проблем-Да но все пак,няма ли от общината да ми изискват някакви документи (за статута,например)...
 Praynig Praynig PraynigМоля ви кажете какви документи да търся за помещението,и за какво да следя при договора за наем Praynig Praynig Praynig

# 441
Късно е и мацките спят,аз се ровя тук и ще ти кажа само това,което ми се случва в момента...споделих с много момичета тези дни за документите,обаче се оказа,че излязоха още и още и още и още........само един съвет ще ти дам,за да не се поболееш изведнъж,трябв ада имаш настрана поне...... newsm78...1500-2000 лева само за документи.Грозната истина е такава и това е за магазин втора без примерно апарата (касовият)без нищо да купуваш,онова отделно,говоря само за документи....фирми,регистрации...трудова медицина...хеи...агенция за надзор на пазара...но не се отчайвай....любов към бизнеса да има,мен това ме води до момента!Успех!

# 442
  • Sofia
Маргало,значи хората от общината не са ме излъгали,че  е под друг режим оказиона
Успех! Hug

# 443
Маргало, не се отчайвай - ще ги пребориш държавните служители! Струва ми се малко множко тая сума, която пишеш за документи, когато регистрирах книжарница преди години ми излезе около 500 лева държавните такси (даже вътре имаше и подаръци за служителка, която ми се заяждаше с архитектурния проект), толкова ли са се вдигнали цените?

# 444
Предполагам, че Маргало е включила и 500-те лв. за откриване на фирма в тази сума, която е споменала.

# 445
И пожарната, Маргало, и пожарната.
Плюс задължителните два броя пожарогасители за един брой магазин...
Добре си се сетила да разпуснеш.
Зарежи я ядрената енергетика, не се отнася за теб.
А и РИОКОЗ-ците не са толкова страшни, гледат да си приберат таксата и толкоз.

# 446
Може ли някой да ми каже дали се изкарват пари от дюнерджийница? Какви проблеми могат да изникнат? Каква печалба има и т.н. По мои лични изчисления трябва да продавам 100-на дюнера на ден, за да мога да покривам разходите си  Thinking

# 447
Влизам само за да се накрещя и да ми олекне:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

Утре ще пиша!  bouquet

# 448
върви на църква  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 449
Олеле, Маргало, толкова ли е цле бе душа???  Tired Давай с какво да помагаме?Направо ме притесни  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт