Идеи за Бизнес 3

  • 96 494
  • 605
  •   1
Отговори
# 480
  • Мнения: 60
един пример ще дам само,не знам дали е удачен.
Мой познат си отвори малко заведение за хранене.
Затвори го бързо,защото:идвали на проверки и все му правели актове,даже и да си мислел,че този път е изряден,пак задънена улица...яйцата не трябвало в хладилника да бъдат до еди какво си,млякото еди какво си,хлябът пък не се слагал настрани ,а легнал(примерно) и актове,актове....накрая решил да се сдуши с тях и започнал да ги храни и ония като взели да идват всеки ден,че и с приятели и семействата си,моят човек фалирал Sad

Joy Joy Joy Joy
Още няколко такива примера и ще се откажа от идеята за хранителни неща Simple Smile Simple Smile
Ох, знам че е много трудно......амааааааааа, какво да е друго в тази криза??????? newsm78

# 481
  • Мнения: 1 568
Аз определено подкрепям идеята за баничките,пиците,палачинките,дюнерите!
От там се печели!
Ако имах възможност щях да си отворя пица на парче...хората нямат пари и ядат тази храна,защото засища,евтина,вземаш и за децата в къщи,безпаричие,гадно но факт!Банички например ядем предимно до обяд,а пицата се харчи по всяко време!

# 482
  • Мнения: 60
При нас има едни Болярски баници и са супер...Пекат се намясто, а идват в полуготов вид.(Всяка сутрин ям от тях).Продавачката казва че продава над 300 на ден, но незнам колко се печели от тях и изобщо каква е процедурата...

# 483
  • Мнения: 1 568
При нас има едни Болярски баници и са супер...Пекат се намясто, а идват в полуготов вид.(Всяка сутрин ям от тях).Продавачката казва че продава над 300 на ден, но незнам колко се печели от тях и изобщо каква е процедурата...

Смятай в Русе "Хлебозавода" има сигурно от повече от 20 години баничарница на центъра,даже две,няма да ти кажа какви опашки и как се ядат!

# 484
  • Мнения: 0
Аз лично искам да се занимавам с дюнери и евентуално по-нататък хамбургери, пици и т.н

# 485
  • Мнения: 0
Имам книга и бланки за бизнес план, но едва ли ще ми помогнат нещо. Друго е когато опитен човек ти каже няколко съвета.

# 486
  • Мнения: 0
При нас има едни Болярски баници и са супер...Пекат се намясто, а идват в полуготов вид.(Всяка сутрин ям от тях).Продавачката казва че продава над 300 на ден, но незнам колко се печели от тях и изобщо каква е процедурата...

Смятай в Русе "Хлебозавода" има сигурно от повече от 20 години баничарница на центъра,даже две,няма да ти кажа какви опашки и как се ядат!


При теб как върви работата с магазина, ще го бъде ли?

# 487
  • Мнения: 60
При нас има едни Болярски баници и са супер...Пекат се намясто, а идват в полуготов вид.(Всяка сутрин ям от тях).Продавачката казва че продава над 300 на ден, но незнам колко се печели от тях и изобщо каква е процедурата...

Смятай в Русе "Хлебозавода" има сигурно от повече от 20 години баничарница на центъра,даже две,няма да ти кажа какви опашки и как се ядат!


Ох,чудя се с какво да го пусна newsm78 Главата ми се е подпалила да мисля кое ще е най-добро - разбирай малко нерви, печелившо и без огромни рискове...
Затова търся идеи от тук, ама....
При теб как върви работата с магазина, ще го бъде ли?

# 488
  • Мнения: 60
Тук нещо обърках при отговора...

# 489
  • Мнения: 6 207
Аз лично искам да се занимавам с дюнери и евентуално по-нататък хамбургери, пици и т.н
Какво разбираш ти от дюнери?
Хубавият дюнер си има чалъм. Много хора правят ужасни отвратителни дюнери, чак не се ядат и после се чудят защо не им върви.
В града ни, Пловдив, има само едно единствено място където правят хубави дюнери. Гърци са.
Иначе навсякъде другаде пари да ми дават, не опитвам.
Проблемът с персонала и майсторите е основният в този бизнес.

А пицата пък е друга огромна тема и философия. Семейството ми живее от години в Италия, сестра ми работи в пицария, която е най-добрата в града, опашки се вият, чак имат машинка, от която хората си теглят номера да си чакат реда. Работи там 3 години, и чак преди 1 година й показаха някои тънкости и научи рецептата на тестото. Пицата там е уникална, няма толкова вкусно нещо и не струва чак толкова като себестойност. Та защо някой си мисли, че ще отвори пица и изведнъж ще се извият опашките?

# 490
  • Мнения: 0
сестра ми е работила в псистаря в гърция и чалъма е в соса и подравките за месото  Wink

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 22:25 от vilyan

# 491
  • Мнения: 0
проблема е започването, а като гледам зададох въпрос с "възвишена" трудност 

# 492
  • Мнения: 989
Момичета, случайно попаднах на темичката ви. Прочела съм я цялата. Сега чаета първата - вече съм към края.

Обръщам се към вас с въпрос. Извинявам се, ако вече сте го обсъждали, но както казах, сега чета и предните две теми.

Става съпрос за магазинче за вносен алкохол, цигари, пури, кафе... Как стоят нещата? Директно от производителя ли се снабдявам или някой в БГ държи съответните права и трябва да получа неговото съгласие?

Хич не съм в час с тези неща, затова засега събирам само инфо. Нали все отнякъде трябва за почна...

# 493
  • Мнения: 157
Нели, инфо от днешния вестник "24 часа" - дневният оборот на една дюнерджийница е 2000 лв., мисля, че за София ставаше въпрос.

Пардон, вече станал вчерашния...

# 494
  • Мнения: 0
раздели 2000 лв. на 1.40 и ще разбереш, че става въпрос за огромна закусвалня

Общи условия

Активация на акаунт