Сайт за слънчеви очила с доставка до БГ

• 27 782
  • 70
  •   1
Отговори
Искам да ви попитам за изпитан сайт, защото в нашето градче изорът е ограничен  Tired
На летището си харесах едни на Гучи ли бяха, на Диор ли... и бих си ги поръчала.  Grinning

# 1
# 2
Благодаря ти!   bouquet
Доколкото се ориентирам, доставката до БГ е 15Е.
Евентуално мога да поръчам с дебитна карта Виза, не би трябвало да има проблем, нали?

# 3
Да точно така. Пристигат за 3-4 дни.

# 4
# 5
А от втория http://www.sunglasses-shop.co.uk/ някой поръчвал ли е?! newsm78

# 6
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Някой има ли идея какво значи номерацията, която има за рамките за очила lens-bridge-temple това?

# 7
Има нарисувана таблица и са обозначени размерита .Само да кажа, че си поръчах още в петък от един от посочените сайтова едни очила и все още ги няма.

# 8
  • На черешатааа
Има нарисувана таблица и са обозначени размерита .Само да кажа, че си поръчах още в петък от един от посочените сайтова едни очила и все още ги няма.
Ммм, не я открих  Rolling Eyes Embarassed

# 9
Странно, когато си поръчах моите, съм убедена ,че имаше примерен жариант с размерите, но аз не съм мерила де:)Направо си ги поръчах.Сега пах гледах сайта и наистина не се показва жарианта с размерите:(

# 10
  • Бургас/Пз

Каква е цената на доставката до България???

# 11
Моята доставка беше 6.50 паунда,но не съм сигурна дали е фиксирана/само предполагам,че е/.Не си спомням,обаче за колко време дойдоха-май за около десетина дни. Peace

# 12
  • София
Nollita, доволна ли си от очилата? От пощата ли си взе поръчката? newsm78 И аз поръчах от http://www.sunglasses-shop.co.uk/ тук. Дано не са твърде големи, че лицето ми е дребно и все не мога да си намеря, които ми стават.

# 13
Доволна съм  много.Като големина и качество дойдоха такива,каквито ги очаквах.От пощата ги взех-да.

# 14
  • София
А дали всички марки, предлагани в сайта са със защита срещу слънцето, че не намерих такава информация?

Общи условия

Активация на акаунт