Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 75 012
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • София
castanea, не знам дали си гледала Марс Whistling той е a must т.е. абсолютно задължителен Grinning
аз снощи довърших Time of dog and wolf  newsm10 newsm44 newsm44 няма такъв филм просто
а Джун Ги.. Two Hearts нямам достатъчно думи за момчето
може и аз да почна Илджиме, ще видим Thinking
чак сега видях..
mery_79, аз съм си дръпнала 1 книжка за корейски салати и една сборна(Китайские, корейские, японские салаты и закуски), една обща книга (Кулинарный рай - Восточная и Экзотическая Кухня), един албум "Best Korean Ballads", 2 корейски граматики на руски, 2 учебника по корейски на руски, един корейски основен курс (от 5 части и пак на руски), още един курс (Чой Ян Сун. Корейский язык), Пимслер (корейски, японски, и 2та вида китайски за разнообразие), още един курс "Let's Speak Korean" Crazy (тв курс през английски)
покрай тях (щот съм на източна вълна) се подвизават на харда ми пълни дискографии на Mika Nakashima, BoA (аз нея си я харсвам от преди, а сега още повече - ето тази песничка ми е любима), Born, SS501, Art-School а и филмчето Princess Mononoke с бг аудио
та кой разправяше нещо за тотално окорейчване Crazy Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 20:01 от Малката Черна Шапчица

# 31
Здравейте на всичкиии  bouquet
Адското оформление просто!Бяха ми го пратили преди около месец.Така и не можахме да си го сложим на старата темичка Cry Но важното е, че то вече е факт Heart Eyes

Не бях в България две седмици и поизостанах, но още утре почвам да гледам пак Crazy Имам 1 серия на Hana Yori Dango и се връщам на корейското кино, че тея са ми грозни  Mr. Green

# 32
Малка Черна Шапчица, аз установих, че се опитвам да говоря на японски с група японци. Имай предвид, че зная три думи - здравейте, вкусно и благодаря  hahaha Joy Joy ама се оправихме. Аз пътувах със сина ми точно до тях в самолета. Те взеха да му се радват - Вики-чан, та Вики-чан ... взеха да се снимат с него и се разделихме на летището в София оставайки с армаган - японски вкуснотии  Mr. Green Mr. Green ... но не мога да ви опиша колко "родни" ми се видяха дръпнатите им очи ... нямам думи. Съвсем съм се вманиачила... то ... много хубаво не е на хубаво ... както казваме по български. Та ... и аз имам сумай ти материал за корейски и японски. Ама виси на харда, не пипвам, че съвсем ще се зомбирам.
А ето една готина тема от Eastern Spirit да се посмеете: ЦЪК

# 33
  • София
Janis_J, аз съм се зомбирала вече..  Crazy бг мъжете ми се виждат грозни, недодялани (дебели Mr. Green) селяни Laughing
за жалост у мойто село и един азиатец няма Crossing Arms
чак ти завидях за случката в самолета Grinning
ще погледна темичката, която си дала Simple Smile
Криси`, ти да не си била тайно по корейско и да си траеш..? Grinning

# 34
Момичета, чудесна темичка сте си спретнали  Crazy
По азиатското кино се запалих покрай творчеството на Ким Ки-Дук.
В последствие открих и сериалите и вече не мога и един американски филм да погледна.
МъжО ми се хили, че са ми се дръпнали очичките.
Първата ми любов е БОФ, разбира се.
Но не последната Simple Smile
Сега съм на вълна Кимура Такуя и май докато не изгледам всичко, което мога да намеря с негово участие, няма да се спра.
Поздравявам ви е една малка снимчица Simple Smile

Ще ви чета, да знаете Simple Smile

# 35
  • София
Janis_J, погледнах темата за тоталното окорейчване в Eastern Spirit (добре се посмях) и стигнах до 2 важни извода за себе си:
1. Не съм сама Mr. Green
2. Не съм се тотално окорейчила, но това е само защото съм още на 3 изгледани сериала и 3 филма, т.е. има накъде да изтрещявам Crazy

# 36
Janis_J, аз съм се зомбирала вече..  Crazy бг мъжете ми се виждат грозни, недодялани (дебели Mr. Green) селяни Laughing

хаха много точно, ама не смао бг мъже...ама всички останали Mr. Green

Абрa ме е изпреварила... да кажа, че вече 2-3 дена се опитвам да вляза в крачка след един прекрасен филм на корифея в корейското кино Ким Ки Дук -"3 - iron"  невероятен филм  Peace 

Абрa препоръчай на  най - хубавият  му филм/сериал на Кимура Thinking ...

castanea
 сериали гледам петък/събота вечерта... ,че с филмите в 3 успявам да  се добера до леглото... ама вече почнах да давам на заето -  явно недопиването си акзва думата, ама яка мания ме тресе. Embarassed

Краси
добре си се завърнала Hug

# 37
Ами аз най-много харесвам Pride, но съм гледала само 4 с негово участие - Pride, Good Luck, Engine и сега гледам Hero.
Няма да сгрешиш с никой от тях, де.
Иначе на Ким Ки-Дук всичко е прекрасно. Най-много ме трогнаха обаче Crocodile и The Isle.
A Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring съм го гледала 3 пъти, но има толкова много символика, че все още не мога да си избистря всичко, видяно в него...

# 38
Абрa
Гордост ... и аз там го видях за първи път... и в начлото си викам какъв е рошльо... ама  много бързо ми грабна симпатиите Heart Eyes

о сезоните чакам да си дойде до Бг за да си ги изтегля, че е от тук е невъзможно Rolling Eyes

# 39
АНКЕТА

Оценяване по петобалната система:
1   пълна загуба на време
2   става, ако няма нещо друго за гледане
3   препоръчителен за гледане
4   много добро, не бива да се пропуска
5   задължително трябва да се гледа!
*Обърнете внимание, че няма оценка 4,5 или 4+. Независимо дали имате желание да дадете +сче на някой, то няма да бъде зачетено  Wink

Критерии за оценка: Напълно СУБЕКТИВНИ

СЕРИАЛИ:
1   A love to kill
2   Beautiful life
3   Bichumnoo
4   Boys before flowers
5   Brilliant Legacy
6   Cain and Abel
7   Coffee Prince
8   East of Eden
9   Engine
10   Goong
11   Hana Yori Dango
12   Hello my teacher
13   Hong Gil Dong
14   Hwang Jin Yi
15   Iljimae
16   Jumong
17   Kurosagi
18   Lier Game
19   Long Vacation
20   Lovers
21   Mars
22   Meteor Garden
23   My girl
24   My lucky star
25   Nobuta wo produce
26   Over the rainbow
27   Pride
28   Prince’s first love
29   Spring Waltz
30   Summet Scent
31   Sweet 18
32   The Devil
33   The last dance is with me
34   The legend of the King’s 4 Gods
35   The Snow Queen
36   Time of dog and wolf
37   Winter sonata
38   Witch Amusement
39   Worlds within

В анкетата се оценават само сериалите, които сте гледали! Моля не давайте оценки само по прочетени коментари. Когато попълвате оставете празно мястото за оценка там където не можете да дадете такава. Моля, НЕ ТРИЙТЕ и НЕ РАЗМЕСТВАЙТЕ сериалите в списъка - ще ми спестите много работа.  Wink За да не се получат дълги дискусии кой, какво, защо е оценил "еди как си" всеки, който иска да се включи нека ми изпрати попълнения списък на лични. Аз обещавам да трия пощата често, за да ми е свободна кутията. Отговорите ще чакам една седмица, считано от утре, т.е. краен срок 31 юли!
Обновяването на вътрешния рейтинг на сериалите ще се прави веднъж месечно. След като сте гледали сериал просто ми изпратете оценката си на лични.

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 22:25 от Janis_J

# 40
Аз  май ще се окажа die hard фен на ББФ  Grinning Вече го гледам за ...найсти път и саундтрака даже ме кефи. Изчетох и изгледах каквито допълнителни материали се намират из нета  Laughing
И от една седмица се опитвам да си намеря друг поне толкова готин сериал обаче не и не.
Изкушавам се да гледам тайванската и японската версия, но не мисля че ще ми харесат чак толкова колкото корейците, ееех! Жалко че свърши - готова съм да гледам още 25 серии терзания само да направят продължение. Но явно няма да има  Crazy
Чак гледах един цял урок по корейски  Crazy но явно бременността ми се е отразила понеже и единствената дума която въведоха - поздрав за здрасти - не мога да си спомня  Crazy hahaha то бива бива, ама акъла ми хич го няма  hahaha

Сега попаднах на HoTaRu no HiKaRi - изглежда забавно. Ех, ако беше корейски сигурно актьорите щяха да са по-красиви  Blush

Абе тези корейци са луди - много работят, как издържат не ми е ясно. От ББФ им оставало време да спят по 3 часа на денонощие ... Снимките за последния епизод приключили два дена преди излъчването. Един ден за пост процесинг и айде. Луди, луди ...
(Сигурно обаче така се става водеща икономика за кратко време...)

# 41
Janis_J,   bouquet мерси 4е си се постарала за анкетата...откога я 4акам...благодарности.
Как ще става гласуването...копираме филмите и пищем след тях оценката си ли...  newsm78

# 42
Janis_J,   bouquet мерси 4е си се постарала за анкетата...откога я 4акам...благодарности.
Как ще става гласуването...копираме филмите и пищем след тях оценката си ли...  newsm78

Просто копираш списъка и допълваш оценките си след името на сериала. После ми го пращаш на лични... ако имаш желание оцвети оценките, за да се виждат по-добре, но и да не го направиш пак ще ги открия Wink

# 43
  • София
Janis_J, пратих ти попълнена анкета; жалко, че само 3 сериала мога да оценя Rolling Eyes

# 44

Момичета, препоръчвам Hotaru no Hikari
Преди малко го приключих, много симпатично сериалче и не е дълго - само 10 серии.
Инфо за сериала тук http://wiki.d-addicts.com/Hotaru_no_Hikari
Всички сериии с английски субтитри онлайн тук: http://www.youtube.com/watch?v=k_e3IeY5ito&feature=PlayList& … =0&playnext=1

Общи условия

Активация на акаунт