МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 669
  • 433
  •   1
Отговори
# 15
и аз да е запиша Peace

# 16
# 17
може ли да ми разкаже някой филма от днес на кратко че бях на работа!

# 18
На този етап от филма,ако се съберат Ламия и Кенан ще бъдат ли щастливи според вас?

друго,пишете в темата какво- на този етап са прекалено отдалечени един от друг, Кенан е наранен. Повярва на лъжата на пашата, защото глупачката Ламия има дързостта да я потвърди, чувства се засегнат и го боли, защото той тайно се надяваше тя да му каже, че бебето е негово. Точно сега едва ли биха могли да се съберат, камо ли да бъдат щастливи. Можеха да бъдат такива, ако Ламия му беше казала истината, защото той щеше да се зарадва повече за нейното/тяхното/ бебе, отколкото се радва за това от Джавидан.
Малко е кофти това.И двете деца са негови все пак  Crossing Arms

# 19
  • София
И аз тук
днес неможах да си догледам серията ,че тръгнах на плуване с малкия....
Мнгоо интрижки,страшно ми е интересно Blush

# 20
# 21
Нали Кенан каза сто пъти на Стомана Перник да не му се меси в работата,от дума не разбира ли тази жена? Чак аз се подразних,той  говори едно,тя си знае нейното.
Малееее,питбула как го разяриха тази серия #Crazyдуша да им е яка на Джемил и Ламия ще ги разкъса на парчета психарката.Обаче аз мисля ,че ще го издаде Джемил,тая е луда и нещо може да и прищрака в кухата лейка и ще отиде в полицията.И тая мърла Гюлай и тя нещо ме съмнява,може да и помогне на Питбулето,или пък с онзи Назъм нещо ще скроят----незнам Thinking

# 22
Честита нова темичка   bouquet

Аз си мисля, че Джавидан и Кенан ще се разделят скоро, а пък Макбулето ще се побърка съвсем. Представяте ли си слугинчето да се влюби в бившия годеник на Ламия и двамата да подготвят някакъв план за отмъщение  newsm78
Мисля си, че Ламия трябва да признае, че Назъм е бил този, който я е пребил преди време, стига е мълчала. С това до никъде няма да стигне...А мислите ли, че някой ще намери дневника на Ламия и ще го използва някакси?
И на мен ми е много чудно кой ще намери дневника на Ламия (а съм сигурна че това все някога ще стане) и какви ще са последиците от написаното в него... Според мене,който и да го открие ще става страшно...  Grinning

# 23
Кенан колкото не го харесвах,сега ве4е ме отвращава! ShockedПосерко и безмозъ4на амеба,плазмодий и кретен!!!  Sick  #Crazy
Не стига,4е тормози бременната си жена заради кахърите му с Ламия,не стига 4е не спря да я унижава и на работа и вкъщи,ами и трябва най_малоумно да седне зад волана да се докаже като мъж!  Tired Пази Боже от такива!  Praynig
Не стига,4е тя жена му върви след него и му оправя о······е пейзажи и гъзъ му бърше,ами и с претенции простака!Toй можел да се оправя,така се оправя,4е вси4ки около  него се 4удят как да му оправят резилите.Като не я иска тая жена,що не се махна,като е толкова мъж на място,ами трябва да я блъска с колата?Той й изяде главата,задето направи аборт(не 4е иска дете,ама да има какво да се заяжда),а да видим сега на себе си как ще си прости.

# 24
А и Ламия да я подхвана сега,не й ли дойде на акъла на нея да си грабва куфарите и да се маха оттам?Старият напира,Пибула съвсем изтрещя,унижава я.Да не си мисли,4е кака й Сузан ще е нон стоп до нея да я пази? Crazy

# 25
Много горещо тука  Mr. Green

Герадост, страхотна тема   bouquet

Ама защо такъв песимизъм лъха от анкетата  Laughing Аз пък гласувах с първа опция, щото и двамата са перковци и ако се съберат като хората, без "но" и "ако", ще са си тамам  Peace Някакси така ми се иска  Blush

# 26
А и Ламия да я подхвана сега,не й ли дойде на акъла на нея да си грабва куфарите и да се маха оттам?Старият напира,Пибула съвсем изтрещя,унижава я.Да не си мисли,4е кака й Сузан ще е нон стоп до нея да я пази? Crazy
Тъпо парче е и това си е,и аз това се чудя защо още стои там?
Тоя стария какво е седнал да я разпитва след като много ясно се разбраха при какви условия сключват брак.И той го предложи ,никой не го е накарал.
Пък на Питбулето ,Ламия обяснения трябва да и дава защо ходи в дома на пашата------тъпънарка,забрави ,че Ламия живееше при тях,сега иска тя да се намърда там и всички да и завиждат на ненормалната.

# 27
Следя Ви  bouquet

# 28
# 29
На този етап от филма,ако се съберат Ламия и Кенан ще бъдат ли щастливи според вас?

друго,пишете в темата какво- на този етап са прекалено отдалечени един от друг, Кенан е наранен. Повярва на лъжата на пашата, защото глупачката Ламия има дързостта да я потвърди, чувства се засегнат и го боли, защото той тайно се надяваше тя да му каже, че бебето е негово. Точно сега едва ли биха могли да се съберат, камо ли да бъдат щастливи. Можеха да бъдат такива, ако Ламия му беше казала истината, защото той щеше да се зарадва повече за нейното/тяхното/ бебе, отколкото се радва за това от Джавидан.
Малко е кофти това.И двете деца са негови все пак  Crossing Arms

Кофти, но факт.

Момичета, Кенан може да е всякакъв, но и Джавидан не е цвете за мирисане- кой я кара да тича подире му? Не е ли това под достойнството й? Нима така тя не се унижава? А нима не унижава и Кенан като се опитва да оправи нещата с продуцента? Та той човекът и хабер си няма да се захване с творенето на композиции, а пък милата му благоверна се опитва да го играе спасителка. Ама нашето момче не ще да се спасява, камо ли друг да го спасява!

Общи условия

Активация на акаунт