МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 673
  • 433
  •   1
Отговори
# 60
а долу горе след колко серии Ламия ще роди
до къде са стигнали по телевизията? мисля,че около 60та серия , но по турските серии. Не знам българските в какъв вариант са

# 61
ББ Ламия ражда 35 серия

# 62
Що си мисля,че Джавидан загуби бебето!

# 63
Що си мисля,че Джавидан загуби бебето!
ББ да, изгубва го

# 64
Здравейте, хубав ден. В очакване на новата серия!

Събрах едно клипче, което предава драматизма на този етап от историята - в черно и бяло. Струва ми се като реплика на приказката за Пепеляшка... Ако искате, погледнете го:

http://www.youtube.com/watch?v=r7lRP5hI7v0

# 65
Донякъде ми е жал за нея.Лека полека губи всичко в името на една любов,която не е споделена и никога няма да бъде.Почвам да гледам на нея,като на жертва на любовта. Cry Cry CryНе знам жал ми е за нея.

# 66
geradost  Hug

blaze @ ,аз гледах един момент,където той се обади по мобилният и й предложи брак.
Казах ве4е,4е не ми харесва дето Джавидан в тоя брак е заела позицията на майка пове4е,отколкото на съпруга,4е се унижава и принизява по този на4ин.Да,тя оби4а нещата да са под нейният контрол.Но мисля,похватите й към Кенан са грешни.
В слу4аят с договора оба4е я оправдавам.
Да,той не е станал инженер,химик,медик и т.н.,но във всяка професия има отговорности.Щом поема такива,би следвало да ги изпълнява.А щом не желае,би трябвало да отиде ли4но да оправи кашата.А той протака,бави се,наврежда си.Освен вси4ко друго той е и семеен и би трябвало да мисли и за семейството си.
Аз така ги виждам нещата.В един брак е най_добре да са изравнени правата и задълженията,оба4е Кенан никой път не е показвал сериозно отношение,не са имали един разговор като хората.Да бяга от проблемите,само защото е 4овек на изкуството,смятам 4е не е кой знае какво оправдание.
Имам приятелка художни4ка,3 деца има и два брака зад гърба си.Много млада се омъжи,проблеми непрекъснато имаше,докато не се установи добре с третият си съпруг,но никога не си изостави задълженията към децата и дома.Никога не е пренебрегвала дете,защото е имала проблем с татко му.Сигурно и тя е можела да каже "Аз съм арт и ще ги изоставя и ще се усамотя някъде,за да творя спокойно",ама преди вси4ко трябва да си 4овек и да можеш да мислиш с главата си.

# 67
  • България
ББдневника ще го намери Питбулето, ще го прочете. След това в затвора ще и го откраднат и ще отиде при Стоманата. Драми, докато го чете...и накрая излиза навън да го гори. Но Кенан я сварва, успява да докопа страници от него и пак избеснява.
[/quote]ББОткачалката Макбуле отново ли ще влезе в затвора?За какво иде реч,че не разбрах?Какво ще надроби тази глупачка пък сега?

# 68
сега гледах повторението катастрофата беше доста зле изиграна ако мога така да се изразя само се въртяха а после едни насинени ще ги дадат, гадно ми е че Джавидан изгубва бебето но никой не я е карал да се качва при кенан

# 69
# 70
днес 32 серия ли ще дават

# 71
Марица, момента който си гледала е тогава, когато от наранено самолюбие Кенан просто изтегли датата на сватбата, иначе вече бяха сгодени и точно принцесата му предложи.

Колкото до това, че всеки трябва да си носи отговорността в професията, но и не само там, да съгласна съм- така е. Обаче признай с ръка на сърцето- за един творец притискащото време дали ще му помогне да създаде нещо красиво, уникално, стилно?!  Аз също имам приятелка художничка и повярвай ми не съм я видяла да нарисува картина, само защото някой й е казал, че тя трябва да бъде готова след 5 дни например. Рисува тогава, когато усети, че има вдъхновение. Много пъти сме си говорили, че творбите й са огледало на душата й- когато е тъжна, рисува с тъмни цветове, изобразява някакви неразбираеми за мен фигури, но тя така ги усеща- така ги прави. И когато е в добро настроение, като че ли не твори чак толкова много- тогава, както казва тя "се радва на живота, не мисли за работа" . Ето такива наблюдения имам аз върху хората на изкуството- свободни души, волни, неконтролируеми, тъжни или щастливи, но все пак хора. Носят си отговорностите, но по техен начин, неразбираем за някои от нас.

# 72
Марица,пак си много права.Аз от кога го повтарям това,че бяга от отговорност,а те -толкова бил страдал,творческа душа бил,Джемил им беше виновен и ей такива глупости  ooooh! И те като него все търсят грешката в другите,а себе си изкарват жертва  Peace А поведението му показва защо не е станал хирург примерно  Peace

# 73
ББ гледах част от днешната серия и ми стана много гадно Ламия отиде в болницата да види Кенан и като влезе в стаята той и каза да се маха и Афифето една ехидна се подсмихва #2gunfire, гадно ми е заштото от приказките на другите страда тяхната любов, те се ги насъскват един срещу дръг Sad

# 74
Сега като гледах повторението си мисля,че Стоманата се качи при него от страх да не извърши някоя лудост.Предполага се,че щом с теб е бременната ти жена ще оставиш яростта и разума ще надделее.А то какво стана  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт