МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 678
  • 433
  •   1
Отговори
# 90
чухте ли какво каза Кенан,когато Джавидан го попита къде отива? В Ада!!!
той искаше тази катастрофа,и не му пукаше,че Джавидан е до него  Tired
Именно за това казах,че тя се качи за да предпази лошото ,но стана още по-лошо

# 91
пак сто маймуни при болен  Shocked

# 92
Всъщност единствената му мъжка постъпка до сега е ,че си призна ,че той е виновен за загубата на бебето ,ама какво от това както се казва...

# 93
  • 221B Baker Street
сега всички ще почнат да му се мазнят - ооо,Кенанчоо,не си виновен,не се упреквай.... Tired
а кой е виновен,пак ли Джамил що обвините?Или Ламия? Thinking

# 94
blaze_@ , не си права  Naughty когато Кенан искаше развод Стоманата се беше примирила и изведнъж той спа с нея,след като Ламия му отказа да бъде "взета"  Peace и от там нататъки той и думичка не пророни за развод  Wink

О.к- това не съм го гледала, защото имаше серии, които не съм видяла, но Джавидан като се е примирила и съгласила на развод, защо не е повдигнала тогава въпроса- ще се развеждаме ли, ще се обичаме ли? Ами само и тя си мълчи и не смее да си изяснят чувствата.
Ти как мислиш?Идва благоверния и се държи все едно нищо не е било,изкарват нещо като меден месец и от тук следва ли ,че ще се развеждате?
Нее  Naughty той вече не искаше,защото Лямия го прати на майната си  hahaha

Но защо никой от тях не искаше да повдигне въпроса? За Кенан ми е ясно- на него му е било добре за момента да намери утеха, но не разбирам Джавидан- защо не е пожелала да си изяснят положението. Не може да говориш днес за развод, вечерта да правиш секс и на другия ден- много се обичаме. НЕ!!!

# 95
сега всички ще почнат да му се мазнят - ооо,Кенанчоо,не си виновен,не се упреквай.... Tired
а кой е виновен,пак ли Джамил що обвините?Или Ламия? Thinking

Пашата  Mr. Green  Laughing

Кенан е виновен, че кара бързо и пострадаха, Джавидан беше тази, която се качи и спомена Ламия

# 96
blaze_@ , не си права  Naughty когато Кенан искаше развод Стоманата се беше примирила и изведнъж той спа с нея,след като Ламия му отказа да бъде "взета"  Peace и от там нататъки той и думичка не пророни за развод  Wink

О.к- това не съм го гледала, защото имаше серии, които не съм видяла, но Джавидан като се е примирила и съгласила на развод, защо не е повдигнала тогава въпроса- ще се развеждаме ли, ще се обичаме ли? Ами само и тя си мълчи и не смее да си изяснят чувствата.
Ти как мислиш?Идва благоверния и се държи все едно нищо не е било,изкарват нещо като меден месец и от тук следва ли ,че ще се развеждате?

Но защо никой от тях не искаше да повдигне въпроса? За Кенан ми е ясно- на него му е било добре за момента да намери утеха, но не разбирам Джавидан- защо не е пожелала да си изяснят положението. Не може да говориш днес за развод, вечерта да правиш секс и на другия ден- много се обичаме. НЕ!!!
Джави по същата причина с която оправдаваш Кенан  Whistling

# 97
сега ако не обвинят Ламия  ooooh!

# 98
Тая Ламия сега КАТО КАКВА ЩЕ Иде в болницата,че не ми е ясно?Те не я искат в селото тя за на попа къщата пита  ooooh!

# 99
чухте ли какво каза Кенан,когато Джавидан го попита къде отива? В Ада!!!
той искаше тази катастрофа,и не му пукаше,че Джавидан е до него  Tired
Именно за това казах,че тя се качи за да предпази лошото ,но стана още по-лошо
незнам защо изобщо се качи при него, аз смятам че с неините приказки нищо няма да направи и то се видя уж иска да спрат да говорят за Ламия и той да я забрави а пак за нея му говори, не казвам че и Кенан няма вина за катастрофата но и Джавидан си е виновна

# 100

Джави по същата причина с която оправдаваш Кенан  Whistling

Но нали според вас Кенан не се държи достойно като постъпва така, защо тогава Джавидан като има такова самочувствие, не е направила първата крачка? Не е, защото е намерила утеха, а от страх да не си загуби играчката.

# 101
blaze_@,не сравняаваме Джави и Кенанчо,а казваме,че той наистина не се държи достойно  Peace Пази Боже от такъв мъж в живота ти  ooooh! на никой не го пожелавам  Naughty
Плюс това аз не казвам ,че тя има самочувствие ,а че се държи като наранена жена

# 102
  • 221B Baker Street
ама не може при всяко споменаване на името на Ламия да се катастрофира  Twisted Evil

единствено Джамил успява да контролира ситуацията  Peace

blaze_@,коя жена иска така лесно да изгуби съпруга си... Peaceтова с играчката не е вярно,не Кенан е играчката,а тя,той си прави с нея каквото си поиска  Peace

# 103
тука яко почнахте да спорите каквото и да си казвате лагерите ще са си два няма как.
Оф а лелята и чичото кви ги говорят тука била заради камерите Ламия

# 104
Е сам каза-забравих,че съм на волана  Shocked
утре какво ли ще забрави   ooooh! не ми се мисли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт