МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 633
  • 433
  •   1
Отговори
# 105
blaze_@,не сравняаваме Джави и Кенанчо,а казваме,че той наистина не се държи достойно  Peace Пази Боже от такъв мъж в живота ти  ooooh! на никой не го пожелавам  Naughty
Плюс това аз не казвам ,че тя има самочувствие ,а че се държи като наранена жена

Аз казвам, че тя има самочувствие и го показа. Държи се като наранена МАЗОХИСТКА, вместо още тогава да поговорят, тя стои и чака- времето да и помогне.

anubhis, точно Кенан е играчката, а Джавидан разглезеното хлапе. Тя не си дава играчката на друг.

Тая Афифе- ще я изкормя, ако я видя.  Пък Шюкрю и Енисе къв го дирят в болницата. Макбулето кърти- пашата обича звания.  hahaha

# 106
сега всички ще почнат да му се мазнят - ооо,Кенанчоо,не си виновен,не се упреквай.... Tired
а кой е виновен,пак ли Джамил що обвините?Или Ламия? Thinking
ето Афифето изкара ламия виновна ужас преди я харесвах, а сега много ми падна в очите, а Макбуле направо ми "бърка в червата", страшно дразни тая Sick Sick #2gunfire

# 107
  • 221B Baker Street
ама Питбула просто е за убиване  Twisted Evil
ами какво ще кажете Пашата и Сузан да се залюбят  Twisted Evil

А Кенан е тъпанар  #Cussing out #2gunfire

# 108
  • Атлантис, Галактика Пегас
Афифе обвини ламия естествено... Mr. Green
пет винути не мога да публикувам отговора, какво правите бе?  Shocked

# 109
  • Варна
Айде ламия да си сяда вече на задника , стига се е вряла тук таме . Толкова се унижи, че и от болницата да я изгонят  Tired, голяма шматка. А за Кенан по-добре да не отварям дума, че лошо ще стане  ooooh!

# 110
егати филма- Джавидан да си отвори очите, точно до стаята, до която беше Ламия и Кенанчо да я види. Много нагласена тая сцена.

# 111
Тое Кенан като е толкова сербез защо не си взе живота в ръце?
И аз пак питам Ламия за какво отиде?-тя  е мазохистката не Джави

# 112
някой беше писъл че Кенан не се е съобразил с това че бременната му жена е до него в колата, а Афифе как се даржи с Ламия newsm78, каква сестра е на Кенан незнам май по си отиват с Джавидан двете

# 113
егати филма- Джавидан да си отвори очите, точно до стаята, до която беше Ламия и Кенанчо да я види. Много нагласена тая сцена.
е филм да става.  Mr. Green

# 114
  • Burgas
Да и аз се чудя Ламия какво прави там,уж аз съм женена,моля ви Г-Н Кенан оставете ме намира,пък и замъкнала една тумба хора.

# 115
да   Laughing Laughing че даже спряха количката сякаш да се видят

# 116
някой беше писъл че Кенан не се е съобразил с това че бременната му жена е до него в колата, а Афифе как се даржи с Ламия newsm78, каква сестра е на Кенан незнам май по си отиват с Джавидан двете
Афифе нали не знае че всъщност бебето е от брат й?  newsm78

# 117
  • 221B Baker Street

Joy Joy Joyами да,нали е филм,всичко е нагласено  Joy Joy Joy

аз пък не виждам Ламия какво лошо направи,отиде да види дали Кенан е добре,що да се е унижила  newsm78 откъде да знае,че на цигуларчето са му избили чивиите и решава да се прави на мъж  Crossing Arms и то все пред бременни жени,пфу  Sick

# 118
blaze_@,ще ти отговоря след това,4е сега гледам.  Wink

ами какво ще кажете Пашата и Сузан да се залюбят  Twisted Evil

Laughing Ааа,недей така,anubhis,какво ще кажат хората и партията?  Joy

# 119
  • Burgas
Не тя мисли че е от Джемил.

Общи условия

Активация на акаунт