МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 633
  • 433
  •   1
Отговори
# 120
някой беше писъл че Кенан не се е съобразил с това че бременната му жена е до него в колата, а Афифе как се даржи с Ламия newsm78, каква сестра е на Кенан незнам май по си отиват с Джавидан двете
Афифе нали не знае че всъщност бебето е от брат й?  newsm78
Не знае,тя е убедена,4е е от Джемил.

# 121
Тое Кенан като е толкова сербез защо не си взе живота в ръце?
И аз пак питам Ламия за какво отиде?-тя  е мазохистката не Джави

Ламия е шматка, Джавидан дваж повече, а се има за умна жена- добре че са парите на татко.

Кенан се опита на няколко пъти да си вземе живота, ама и неговите като му "помагат" това да стане- малиии, по- добре да ги няма. Още в началото той искаше да се ожени за Ламия- спря го Ламия, защото чу разговора му с мениджъра. После поиска развод- развитието сега го гледаме. Никой не предприе нищо и вместо да заживеят щастливо със Стоманката се избиха. Джамил колко пъти се опитваше да усоити връзката между Кенан и Ламия?

# 122
писах и се затри ,та наново
blaze_@-колкото и да спорим Кенан ще си остане все така слабоумен  hahaha
Не харесвам хора,които говорят едно,а вършат друго  Naughty Джемил каквото и да направи се очаква,защото приказките му или действията му са гом подсказали,а Квенан е бомба със закъснител
desi dd,афифето нито й е направила бебето,нито и е съпруг доколкото знам,сравнениято е неуместно

# 123
егати филма- Джавидан да си отвори очите, точно до стаята, до която беше Ламия и Кенанчо да я види. Много нагласена тая сцена.

Joy Joy Joyами да,нали е филм,всичко е нагласено  Joy Joy Joy

аз пък не виждам Ламия какво лошо направи,отиде да види дали Кенан е добре,що да се е унижила  newsm78 откъде да знае,че на цигуларчето са му избили чивиите и решава да се прави на мъж  Crossing Arms и то все пред бременни жени,пфу  Sick
тук смятам че не е виновен толкова Кенан колкото сестра му че му пълни главата с глупости а и като чу Пашата и Джамил че детето уж е от Джами

# 124

Ламия е шматка, Джавидан дваж повече, а се има за умна жена- добре че са парите на татко.

Кенан се опита на няколко пъти да си вземе живота, ама и неговите като му "помагат" това да стане- малиии, по- добре да ги няма. Още в началото той искаше да се ожени за Ламия- спря го Ламия, защото чу разговора му с мениджъра. После поиска развод- развитието сега го гледаме. Никой не предприе нищо и вместо да заживеят щастливо със Стоманката се избиха. Джамил колко пъти се опитваше да усоити връзката между Кенан и Ламия?
Аре стига сте обвинявали другите за малодушието на Кенан.Именно този разговор е причината за всичко,и така ли се опитваше да си оправи живота  ooooh!

# 125
Да и аз се чудя Ламия какво прави там,уж аз съм женена,моля ви Г-Н Кенан оставете ме намира,пък и замъкнала една тумба хора.
защото и9 тя като него едно говори ,друго прави

# 126
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз няма да си простя... дрън дрън...  #Cussing out

# 127
blaze_@-колкото и да спорим Кенан ще си остане все така слабоумен  hahaha
Не харесвам хора,които говорят едно,а вършат друго  Naughty Джемил каквото и да направи се очаква,защото приказките му или действията му са гом подсказали,а Квенан е бомба със закъснител

geradost, гледала съм филма, знам края, НО все пак трябва да поддържаме разговора. И защитавам Кенан, не защото е слабоумен, а защото не обичам лесните неща в живота- инак трябваше да съм в твоя лагер на Джемил, а аз тоз образ не го харесвам

# 128
  • 221B Baker Street
за мен нито Ламия,нито Джавидан са шматки - двете постъпват като влюбени жени,всяка по свой начин обича Кенан  Tired  лошото е,че Кенан не може да го оцени - той дори себе си не обича,а какво остава за някой друг  ooooh!  а и една мъжка постъпка до сега не сме видели от него   Naughty

blaze_@ ,не казваме,че трябва да е лесно,ама и да си го забатачваш сам не бива  Peace

# 129
Тази Питбуле е за психиатрия.  Twisted Evil

# 130
Да и аз се чудя Ламия какво прави там,уж аз съм женена,моля ви Г-Н Кенан оставете ме намира,пък и замъкнала една тумба хора.
защото и9 тя като него едно говори ,друго прави
То4но.
Именно заради тяхното неадекватно отношение(на К.и Л.),събитията са такива в момента.

# 131
  • 221B Baker Street
най после някой да му го рекне на Кенанчо  Twisted Evil

# 132
Време беше татенцето да се намеси..

# 133

Аре стига сте обвинявали другите за малодушието на Кенан.Именно този разговор е причината за всичко,и така ли се опитваше да си оправи живота  ooooh!

Ламия отказа от гордост, Кенан от страх, че е допуснал любовта да слезе от устните към сърцето, не предприе нищо в него момент. И не виждам Кенан да е малодушен.

# 134
за мен нито Ламия,нито Джавидан са шматки - двете постъпват като влюбени жени,всяка по свой начин обича Кенан  Tired  лошото е,че Кенан не може да го оцени - той дори себе си не обича,а какво остава за някой друг  ooooh!  а и една мъжка постъпка до сега не сме видели от него   Naughty

blaze_@ ,не казваме,че трябва да е лесно,ама и да си го забатачваш сам не бива  Peace
А видяхме бе -призна си ,че той е виновен за загубата на бебето  Peace

blaze_@-колкото и да спорим Кенан ще си остане все така слабоумен  hahaha
Не харесвам хора,които говорят едно,а вършат друго  Naughty Джемил каквото и да направи се очаква,защото приказките му или действията му са гом подсказали,а Квенан е бомба със закъснител

geradost, гледала съм филма, знам края, НО все пак трябва да поддържаме разговора. И защитавам Кенан, не защото е слабоумен, а защото не обичам лесните неща в живота- инак трябваше да съм в твоя лагер на Джемил, а аз тоз образ не го харесвам
тук може да спорим много ,много дълго-но ще се върнем в началото на темата  Thinking
И понеже не обичаш лесните неща дай да нараняваме хората,да правим бебета наляво и надясно  Crazy и да мислим само за себе си ли?Еми той така си го прави още по-труден

Общи условия

Активация на акаунт