По-късно ще пусна снимчици на мен като малка и от бала
Сега се връщам да дочета старата темичка
Не знам как да ти помогна. Ние в наште един единствен път сме имали мишка и я ловихме с капан (по мое настояване), а след това ходихме да я пуснем пред блока. А тя, гадинката се изкатери по стената на блока до към 7-8 етаж и се мушна през един прозорец вътре
Та успях и съседите да прецакам
Ужас, ние сме на 14 ет. и някак се беше вмъкнала. Ама аз за отрова и дума не дадох да се издума... Сега съм на друг акъл, щом става въпрос за бебчетата... А защо не се обадиш в ХЕИ, там ще те посъветват какво да направите
Дано скоро се справите с проблема!

Карбо, той както наддава още три Бели ще носи
Днес определено събрахме о4ите на докторката, ама какво да каже жената "Вие пак 1 кг сте наддали", а уж по4вали по-малко да ка4ват, но явно не важи за нашия слу4ай, важното е да е жив и здрав, а кг колкото толкова 

Колкото до тиквата аз така се смях преди време заради морковите. Значи ако пюрето е морков с картоф е зеленчуково, а ако е морков с ябълка е плодово
, накрая замаза с цимент с натрошено стъкло вътре и спряха да влизат вътре ама се преселиха на терасата. Ние сме на 2 етаж и се катереха отвън гадовете. Е там вече нямаше какво да направим. Просто махнахме всичко, което става за ядене. Имаше орехи и ябълки и доста звучно си ги похапваха мръсниците нощем. И сложихме отрова. Изчезнаха. Но аз все си седя с едно наум, че е било защото им е свършил миграционния период и са хукнали пак навън.
Ние с нашите съседи не се разбрахме. Уж всички бяха съгласни и трябваше само да се обади касиерката на фирма, която тя избере. Аз дори и дадох поне 3-4 координати на фирми, но не се обадиха, тази зима очаквам пак вкючване.
от неканени гости. Дали пък да не си взема котка а
. Ами Насето не беше ли с вас? 

еееех старост - нерадост