Отговори
# 210
Я ми кажете коя е Cheryl????Явно съм изпуснала нещо по трасето Blush
Аз пък се сетих,че в един пост Тифани беше писала,че името на детето й не се пишело с S ами с C / Tiffany MiShelle/ и как могла да го обърка....Та ми беше чудно как така ще объркаш името на собственото си дете... newsm78

# 211
Момичета,може ли наистина да се провери от къде е писала Тифани Мишел newsm78
Фокси,аз съм чела няколко нейни писания тук..но аз веднага ги вързах като едно лице.......как да и намериш профила...не знам Embarassed
Абе може ли да има толкова извратени хора.. Shocked
Ние изкарахме един рев 2 часа...пищене беше направо,срам ме беше от съседите Embarassedизпуснах си часа при очният лекар,и сега ще чакам най малко месец за друг час Sad
Колко сте готини на срещата..ох завиждам ви Hug

# 212
Червеношийке,много сте хубави на плажа!И аз съм впечатлена как ти стои горнището на банския... Wink

Доре,страхотни линкове..И аз се чудя как ги изнамираш! Голям десерт си спретнала от едно пюре.. Joy

Последно да си кажа и аз за Тифани.Струва ми се,че наистина е била бременна и това са всички съвпадения...

Марте,ти как така днес цял ден си тук?!Обикновено се отчиташ с най-ранобудния пост и изчезваш после цял ден! Hug

Деси83,какво стана с обрива?Шарка ли се оказа?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 16:31 от толо

# 213
Като гледам май съм изпуснала нещо доста пикантно за тифани Мисхел,ще се върна назад да видя какво е станало Rolling Eyes

# 214
  • в сърцето на един мъж...
Ей, пак много сте писали, не мога да ви настигна ooooh!
Ето го нашето християнче Mr. Green

А това е от сватбата на брат ми Laughing

Сори, за многото снимки Embarassed

# 215
Момичета мисля да минавам на ADSL моля за мнения ако има някой на бтк  Hug

Недей да правиш тази грешка,аз съм с такъв и то безжичен,е немам нерви с него ту го има ту го няма . ooooh!

Гея много сте сладки двете на снимката,малката има твоите очички и ми прилича на теб.

# 216
Гея,страхотни снимки Hug Hug Hugмалката Мила е като принцеса....да ви е жива и здрава и много да ви радва Hug Hug Hug

# 217
  • София
Имам въпрос към Алхимичето или който знае - ако изпия едно Мохито, колко време не трябва да кърмя?

# 218
 newsm44 Не е шарка, размина ни се. Само дето мъжо и неговата лекарка яко ме притесниха  box Добре си е детето, явно нещо го е хапнало.

А вие толкова много сте изписали, отивам да чета.

# 219
# 220
Фокси, Черил беше приятелката на Тифани, която съобщи, че е родила, че бебето много плачело и после, че Тифани постъпва в болница със стомашни болки. После изобщо спря да пише тук. Сега гледам, очаква бебе (предишното явно го е изгубила) и пише в друга отчетна тема. В местожителството и пише Париж, Варна.
Деси, само модовете могат да проверят. Само че едва ли ще ни кажат прави ли сме или бъркаме, ако сме прави най-вероятно ще я баннат, тъй като няма право да има 2 акаунта към този сайт.
Гея, нищо- хем с кеф разглеждам, хем се убеждаваме, че съществуваш. Mr. Green hahaha А между другото, аз за никого друг не съм се съмнявала.
Атмосферче, просто изчакай да мине час-два преди да кърмиш.

# 221
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Ламтурниче - Теди ме видя и на живо в Морската във Варна Mr. Green Не съм фантом, ама ще го докажа август, като пием бира Joy

# 222
  • София
Гея, наистина сте страхотни двете - майка и дъщеря  Heart Eyes

деси, браво за псевдо-шарката  Peace

Сферичке,  cheers
Аз снощи след последното кърмене съм изпила 100гр бейлис  Whistling
Бира пия по една -две без значение кога ще кърмя
твърд алкохол избягвам не за друго, ми щото ако ще оставам само с едно малко ми е по-добре да не пия хич Simple Smile
Мисълта ми е - пийни си примерно довечера или изпусн едно кърмене макс...

резултат от консултацията - 7680 /според мен на гладно Simple Smile/ и 70см.
Ако розовото зацапване се появи пак - на гинеколог в Майчин дом /вече било късно за хормонална криза, но не било чак невъзможно/
новото упражнение е "мост" - повдигане на таза докато остан на глава и пети...

# 223
Хаха, Ламтурниче - Теди ме видя и на живо в Морската във Варна Mr. Green Не съм фантом, ама ще го докажа август, като пием бира Joy
Laughing  bouquet

# 224
  • София
Ето Фокси и Деси профила на Cheryl, ако ги сравните с този на Тифани малко си приличат, едната е българка и живее в САЩ, другата е българка и живее във Франция, начина на изразяване в линийките им си прилича, освен това защо като живееш във Франция ще си пишеш линийката на английски, според моята логика трябва да е или на български, макар и с латиница или на френски, но само модератор може да каже дали двата профила са от едно и също айпи, ако е така, значи са един и същи човек, ако не е, пак може да са две приятелки, решили да си правят майтап, имайки прекалено много свободно време: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=181150 - Черил
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=152196 - Тифани

Браво Деси, добре, че не е шарка Wink)))

Общи условия

Активация на акаунт