77см - бравос. И ти май май си се вталила, а?

И аз се присъединявам към чакащите снимки от Турция.
77см - бравос. И ти май май си се вталила, а?

и се запозна със сума хора. Махаше им за здравей и чао на поразия
Виждам, че с епритесняваш за храната за Елена, аз се бях заредила с пюрета за обед от 220 г (HIPP, SUnval...) , каши и една малка тенджерка с цедка за варене на пара. Та купувах плодове и зеленчуци, правих от готовите каши с добавка пресен плод (и преварена вода естествено), на обед, ако не ме мързеше зел. пюре (месо слагах от на Хип чистите меса от пилешко и пуешко от 125 г, по половин на ядене), ако ме домързеше готово пюре и никакви проблеми не възникнаха.
Извинете за натурализма 

Тия дни ще се пробвам...хм като заговорих за мами фурии в кухнята-Адиктед къде се изгуби??
Но пък е ефикасен
и икономичен ,не мажеш целите ръце и крачета,а само в областта на големите кръвоносни съдове и от там се разнася едно уханиее
НАскоро бяхме на хижа с едни познати.Идва време за ядене и момченцето им(4 год.)започва да се сърди и хленчи.Оказа се,че като дойде време за хранене на малкия винаги му става нещо лошо,започва да се сърди и да води преговори да изяде най-малкото кюфте,най-малко салата да има в чинията и т.н.Просто си представих ,че картинката и у дома ще е същата и ми стана недобре
А снимките са страхотни! Зетът е станал още по-хубав! ПУ-ПУ!
Как ти се струва Софето? 

, страшна физиономия
!
, съответно и очите му е взела
. Нищо, като си направим момченце ще прилича на мен

. Това със заспиването в колата е много добра идея, трябва и ние да пробваме
.
!
, елате да видите Лия как яде твърда храна
, ама какво да се прави, да яде каквото иска - аз съм тук за да й служа
.
.