Новата премиерша

• 15 194
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
Да, и за мен Елена Йончева угасна. Угасна в самотата и амбицията си.

# 76
Ох, добре, че не чете тук, че ще се депресира. Едва ли е в състояние да изпълни всички условия, за да я одобри целокупното население на Клюто.
Едва ли е така, въпросът е колко й пука.
Публичните личности рано или късно се имунизират към небивалиците
Повтарям - това е много умна жена, много по-умна отколкото може да си помислите.
Но тук така или иначе ще се продължи с простотиите, които някои наричат лично мнение. То е като дто, всеки си го има.

# 77
На мен винаги ми е изглеждала доста измъчена жена, свита и тъжна. Знам, че видът може и да лъже - някои жени така си изглеждат и без да са измъчени.

Чувала съм, че е умна и винаги е била добър съветник на Бойко Борисов. Но не мисля, че е стилна и елегантна. Само богата.

http://www.bulpress.net/documents/newsimages/2009-02-18-main-HFEIHGDEU.jpg

# 78
Мишонке, СиБанк не е единствената
банка,която обслужва държавната
администрация.
А,чия е заслугата за сметките на
НАП, НОИ и пр.?

# 79
Каспър, човек може да е много, много умен и пак да е ...простак /с просташко излъчване/. Принципно говоря, а не за конкретна личност.

Аз смятам, че личното мнение е много важно, независимо дали ни харесва или не, и независимо дали съвпада с нашето собствено.

azsa, до 2005 беше. Simple Smile

# 80
  • Sofia
Ох, добре, че не чете тук, че ще се депресира. Едва ли е в състояние да изпълни всички условия, за да я одобри целокупното население на Клюто.

Тези хора, надявам се, водят пълноценен живот, сигурно знаят колко струват. Едва ли повърхностни, безпочвени коментари биха им разклатили битието.
Пък и едва ли имат време, да се ровят, четат и препрочитат безумства.
Познавам такива, свободните си минути не ги отделят за да се информират за себе си от интернет.

# 81
  • при Arctic Monkeys
харесва ми за това, че е богата. значи е умна, предвидлива и проницателна. друг е въпросът от къде тръгва кариерата и нагоре и на каква цена.
Бойко ми е селска пръчка. вари го, печи го, бодигард и това е.
имам чувството, че има крайно ограничена обща култура. дано не съм права.

# 82
  • При хората, които обичам
Моля помогнете - кой емотикон да добавя, за да изразя ирония?

# 83
Дайте сега и за Карла Бруни, тая разпоретина кобилеста  Hug

# 84
Дайте сега и за Карла Бруни, тая разпоретина кобилеста  Hug

Аз и за нея имам по-високо мнение отколкото за другаря й в живота  Laughing верно любовта била сляпа...

# 85
Но не мисля, че е стилна и елегантна. Само богата.

Е, ако тя не е стилна и елегатна, коя е, Евгения Банева може би  Laughing

# 86
E Желювица беше елегантна...

# 87
Е, Доне, ти от разпоретина на разпоретина, начи...дай нещо по...извисено. Mr. Green Laughing

# 88
Е, Доне, ти от разпоретина на разпоретина, начи...дай нещо по...извисено. Mr. Green Laughing
Ивана? Mr. Green

# 89
Аууу Евгения Банева елегантана . Shocked ooooh!
На мен ми е прекалено натруфена колкото и жените на Диневи .
Направо са ми кичозни. Rolling Eyes
Като фолк певачки . Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт