Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 15 133
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Дъжд ли  Rolling Eyes Добре че милото ми каза че навън валяло, даже и не съм усетила.

Ми то като сте зачерпили да взема да пльосна една торта и аз  Mr. Green

# 121
eee, ама ние с повод си черпим, твоя какъв е?

и да знаеш предпочитаме сладоледено кученце  Mr. Green
ама и от тая ще похапнем  bowuu 

# 122
  Сега поне кажете кой за какво черпи де  Rolling Eyes
  Иначе честит ви повод  Laughing

# 123
  • Бургас
Е айде ся какакъв  Mr. Green ми порастнахме големи, станахме на 2 годинки  Heart Eyes Пък и то си пише до кучО  Mr. Green

# 124
 Аааа Шушон да ти е жив и здрав младежа. Весело детство и повечко бели  Twisted Evil  Joy

# 125
Шушона, да ти е жив и здрав Ивчо!
Все се каня да ти кажа, че е много сладък на снимките в подписа ти Grinning

Как я карате, момичета? Гледам Камито се е завърнала от н'ам къде си, Мария и тя Wink

Иве, върнах се! Едно по комшийски тия дни? Blush

# 126
шушоната да ти е  жив и здрав ражденика baloni
И честит имен ден на всички които имат-всичко най-най!  bouquet

# 127
Добър ден на всички!  Grinning Честито на всички именници и да са живи и здрави рожденниците   bouquet
Не се живее днес  Cry Направо немога да си понасям дрехите, каквото и да облека  Laughing

# 128
alex4e83 не си сама Joy

# 129
Ооо шушон, ми така кажи  Heart Eyes жив и здрав да е и всичко най-, най-...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Мойта щерка пък имаше имен ден вчера, а днес ми е последен работен ден преди отпуск, та да мина сромно с по един-два сладоледа  Mr. Green нали ви се хапваше снощи  Mr. Green
Върнах се, Кат, но за една седмица да поработя, ама в неделя пак изчезвам на планина  Mr. Green

Алекс4ето я добавих в списъка, но ми се губят термините на anik79, keri_ , mimity, .... една комшийка  Mr. Green  сигурно и някой друг пропускам

# 130
 newsm03  това е добре  Laughing Днес ми предстои и пътуване - Ще си ходя в Русе на гости на нашите и се падна този "хладен ден"  Laughing Радвам се, че най- накрая намерих темичка за Бс

# 131
  • Burgas, Bulgaria
иии ама 4овек не може да ви подслуша ,веднага го хващате  Mr. Green
шуши 4естото на диването ти ,много СПОкойсвие МУ желая   bouquet
ууууффф работа си търся и ще ходя да си подавам док. в една фирма за набиране на кадри-какво мислите за тези фирми

# 132
  • Бургас
Шушоната, да ти е живо и здраво момченцето. Да расте голям и да ви радва!  newsm59

# 133
Иве, върнах се! Едно по комшийски тия дни? Blush

Кате, довечера заминавам при детето, в неделя вечерта се връщам и съм насреща. Когато и където кажеш  Simple Smile /между другото пих разкошно Мохито даже 2,3/  Blush

# 134
термина ми е на 30 септември:)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт