Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 14 993
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
Гале, благодаря

# 211
  • Бургас
Момичета,кой беще гост при Бареков преди малко-от 7.30 до 7.50. newsm78
Говореше интересни неща,чак думата не можеше да вземе от него водещия.Иска ми се да попрочета нещо от него... Thinking

# 212
  • Burgas, Bulgaria
това за наркотиците и ...... БОБ......

как да си ка4а снимките от телефона в компа като диска за инсталиране на програмата или каквото и да е там го няма ,няма ми я кутията само кабела е в мен.

# 213
  • Бургас
Миме ,много сложни въпроси задаваш рано сутрин  Simple Smile

шушоната , и аз ще яхам метлата днес ,ама в буквалния смисъл  Mr. Green

Проста Мария ,  стискам палци всичко да е наред fingerscrossed

# 214
  • Бургас
Щракваш на иконката на "май къмпютър" (боже как грозно се пише на български  ooooh! ) и виждаш дали няма да ти го разпознае телефона като отделен диск. Ако го разпознава е лесно от там нататък.

# 215
  • Burgas, Bulgaria
ами компа ми е тъпуцииии  #Cussing out-нищо не познава
гледам 4е дядо е инсталирал за Нокия нещо

# 216
  • Бургас
А добро утро и от мен  Hug,от тея майстори 4овек не може да спи ,добре 4е малко му остана на тоя пуст ремонт Crossing Arms

# 217
Гал, ти в Приморско ли си?

# 218
Мнооого мерси за инфото.
Моя близка нещо дава фира милата Sad Божее все повече млади хора изпушват. Ами то какво няма с тая лудница дето живеем.

# 219
  • Бургас
Гал, ти в Приморско ли си?

Аха,иначе щях дадофтасам на  Тенювата къща  Simple Smile

# 220
Добър ден на всички,
днес се инвалидизирах Confused-секнах си гърба сутринта в банята и сега се придвижвам с уникална походка-глава наведена и стърчаща около 20-тина сантиметра пред тяло,което слава богу все още я следва  Rolling Eyes,
брей това възрастта не прощава-учестиха се костните оплаквания Wink
лек ден на всички  bouquet

# 221
  • Burgas, Bulgaria
ох пред дилема съм и искам съвет-
моя син всяка седмица все по някоя травма си докарва от яслата-един път изкъл4ен крак,после устата му прехапана от вътре ама така 4е те4еше отвън кръв,все колената му кървят и така.Днес като се прибрахме го гледам така захапан за ръ4и4ката 4е като от ку4е все едно.Етърва ми само ми се 4уди защо не се карам ,аз пък си мисля 4е е нормално такива неща да стават,все пак са деца.
Ама нормално ли е или утре като отида да ги направя луди  newsm78

# 222
пО повод на горния пост-аз се възмущавам от тъпото безразличие на родителите Confused,
преди малко на градинката на х-л България синът ми,който съвсем признавам не е от най-кротките-влезе в конфликт с едно по-голямо момченце,
аз съм предупредила Васко да не удря,Е да ама онова хлапе го заблъска и като резултат моя ревна..............,
огледах се някой родител да реагира-НЯМА ТАКЪВ,
дръпнах Васко и му казах,ако още веднъж го удари и той да отреагира,
гледам онова хлапе го задърпа-отидох и му казах да спре,защото ще стане конфликт,
след малко една девойка на възрастта на Васко нещо го захвана в спор-моя не отстъпва естествено и тя го замлати с едно плюшено животно,
Васко вече явно се афектира и тръгна срещу нея............като знам колко му е тежка ръката сега пък от нея го издърпах...........И всичко това става ,мъкнейки София ,която още не върви-за ръка...
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, викам си да му се не види и безхаберието,
аз моя син като малък можех да го пазя големите да не го удрят,
после пазех малките -той да не ги удря,ама тия майки дето излизат навън само да си чешат езиците.............малко поглед към децата им няма толкоз да ги ощети...........
Честно да ви кажа следващия път ще го оставя да се сбие, ако го набият ще го успокоявам, но ако ми се яви някоя принцеса в последния момент да ми търси отговорност-възможно е да я застрелям вербално Naughty

# 223
М A R I Q аз не бих си мълчала. Ако е единичен случай - добре случва се, ама явно не е такава ситуацията. Г-жите къде спят през това време?!

maimp как е гърба?

# 224
благодаря Иве, все така Grinning,
ама вече посвиквам-след като и арбитър го раздавах с една заета ръка-стигам за сетен път до извода , че психиката е цар над тялото Wink

Общи условия

Активация на акаунт