подсъзнанието може всичко 12

• 119 957
  • 493
  •   1
Отговори
# 195
lenny_pld ,  Hug, благодарение на Амитола си имаме вече специална тема за това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414783.0

Аз ти стискам палци, миличка!  Praynig

# 196
lenny_pld , изпращам ти Рейки  Peace

# 197
# 198
винце, толкова  се радвам... Hug
Момичета, имам нужда от съвет-  най-добрата ми приятелка е с диагноза Глаукома. Болно е едното й око, предлагат й спешна операция, за да не бъде засегнато и другото. Не знаех нищо за болестта, общо взето е някакъв проблем с очното налягане, няма неразположения, но пък може изведнъж да се загуби напълно зрението... Предложих й час за преглед при хомеопат, но понякога хомеопатията изисква време. От друга страна, виждам, че е ядосана на съдбата за всичките болести и операции, през които и се наложи да мине... Говорих с нея, но не е лесно да обясниш на някого, че съдбата, в някаква степен, се пише от нас...
Какво да й пратя за четене, според вас? Какво друго мога  да направя за нея?Сърдечно благодаря...

Ето тази тема тук : http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=394

Бях чела също в един френски форум за случай с Глаукома с благоприятна развръзка също с ТЕС.Ако те интересува ще ти пратя линк.

# 199
Здравейте  Hug
До момента не съм писала в темата, но прочетох първите три теми и реших да ви поздравя и да ви кажа, че сте страхотни  Hug Има страхотни неща предоставени като линкове и информация и в същото време сте толкова позитивни  Hug
Аз днес съм решила да си направя карта на желанията. Не мисля да се ограничавам в броя им. Просто ще напиша всичко, което искам да ми се случи   bouquet
Ще ви следя редовно  Hug

# 200
  • в резерват
Лени,и от мен имаш   Рейки и дано всичко бъде наред  Peace

# 201
Лени, ще се моля за теб ! Praynig  Praynig Praynig

Изписали сте страхотни неща. Аз междувременно бях в болница, уж хранително натравяне, може и грип да се окаже. Още не съм възстановена . Като се оправя ще ви чета.

от  мен  Hug Hug Hug

# 202
  • нейде там, където ....
Момичета, само минавам да ви кажа, че в момента се продава списание "Жената днес" с подарък книга-"подсъзнанието може всичко за деца от 3-12 години" на Кехоу, целия комплект е на цената на списанието-5,95.

Благодаря!  Hug Аз се чудех къде мога да я намеря.

Да сте здрави! И всички ваши близки хора! Да се радвате на обичта си и още много щастливи мигове заедно!  Hug Hug

# 203
  • Варна
Здрвейте мили,прекрасни дами  bouquet

Тези дни не ми остава време за писане,нямаше ме за малко в къщи,но гледам да не ви изтървам,и чета всичко.Сега ще правя и аз списъка. Peace

Списанието Жената днес,е с различни книжлета.Бях с моето момченце в магазина,и не можах да намеря точно тази книжка.утре пак ще опитам.Имаше и други на Кейхоу,но не успях да разгледам добре.

lenny_pld
,Прегръщам те силно,и ти изпращям цялата си положителна енергия.Ще се моля за теб Praynig Hug
darena ,и на теб бързо възстановяване Hug

Откакто съм в темата,синът ми ми каза поне 10 пъти че ме обича.ей така,без повод. Crazy Crazy Crazy.До сега не го беше правил.Много съм щастлива  Whistling

Много ви обичам Heart Eyes  bouquet

# 204
Лени,гуш и от мене,и само с хубави неща те мисля,да знаеш!!!  Надявам се  вече да ти се е разминало с апендикса,но въпреки това, искам да ти кажа,че ако го махнеш ще си по -добре..но това,само когато ТИ си го решиш ! Аз бях като тебе...мине не мине и се почваха кризите и само се свивах на земята..Е,един ден просто не ме пуснаха от Мед,Академия,ами  ме прибраха и до обяд веюе беше приключила работата...операциите от апендикс казват,че са по лесни и от ваденето на сливиците,другото ,което е по-важно,че апендикса на практика не ти трябва..от тогава не съм имала никога,никакви проблеми,така,че помисли по въпроса и си проучи нещата.Казвам ти го най-приятелски!  Нищо няма да разбереш от цялата работа,после се будиш на леглото си...пускат те след ден да си ходиш,и след седмица отиваш да ти махнат конците../не боли изобщо/.   Hug

# 205
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

# 206
Добро утро   bouquet

Dess, благодаря за страхотното клипче и музика. Hug

Искам да попитам, след като си направих картата и си написах списъка , малко не разбрах кое къде да сложа.
Картата я сложих на една ракла над леглото ми, да си я виждам, а списъка го скрих.
Добре ли съм направила?

# 207
  • Шотландия
Лени, и от мене много гуш, свежа енергия и любов!  Hug

# 208
...другото ,което е по-важно,че апендикса на практика не ти трябва...

Е, това съвсем не е така. Няма нито един "излишен" орган в човешкия организъм и е наивно да се мисли така.
Апендиксът до скоро беше заклеймяван от официалната медицина като рудимертарен орган, но се установи, че играе съществена роля в процеса на синтеза на полезни бактерии и за имунната система.

Ето повече инфо: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=6908

http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3452

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2777&sectio … =4&id=0000803

# 209
  • Добрич
... Няма нито един "излишен" орган в човешкия организъм и е наивно да се мисли така. ...

Напълно подкрепям. Peace

Общи условия

Активация на акаунт