подсъзнанието може всичко 12

• 119 799
  • 493
  •   1
Отговори
# 225
Lilian_V и nikolexa , благодаря ви за интересните линкове  Hug

Тази жена, Нели Конуей, много ме впечатли с интервютата, които е дала.
Семинарът със сигурност ще бъде ползотворен. Ще очакваме да споделите впечатленията си  Hug

Крион когато говори за съществата, които са в непрекъснат контакт с нас, нарича ангелите същества от Слънчевата група. Техните послания били изключително актуални, защото за разлика от останалите същества, Слънчевите не са просто посредници, а общуват директно с Твореца.
Споменава изрично за посланията на Солара и на Архангел Михаил  Grinning

# 226
Здравейте, мили момичета! Постепено се оправям и с радост ви чета.
Благодаря на всички , които ми писаха.  bouquet
Амитола-   bouquet
Писка Лиска, благодаря ти за труда, който си си направила да преведеш за нас- части от „Как да чуем нашите Ангели”.
За семинара в Албена – много ми се иска да отида, но.... явно ще е друг  път. Но съм ходила на Камен бряг и Яйлата, а също и на Тюленово. Невероятно място е!
Това, което ми направи впечатление от интервюто на Нели Конуей е ,че говори с много огорчение за България и българите. За Америка и американците- само хубави неща. ” Америка е моята родина”- това ме огорчи. Аз съм от Силистра и живея в Благоевград. Признанието , което получавам за труда си тук е много по-голямо отколкото в Силистра. Но когато се прибирам в моя край, като мина Русе и Сливо поле, и като се отворят пред мен полята на Добруджа, отляво е Дунава, чувам кавала на Теодоси Спасов-„Мило ми е мамо, драго ми е татко....”. Обичам Македония, красивите планини, Кресненското дефиле, Рупите, македонските песни, но не мога да нарека този край родина и роден. Заради баща ми, който е още жив и е в Силистра, заради гробът на майка ми, заради приятелите ми, заради истината, че коренът ми е тамошен и заради куп още неща. Не знам дали съм права, но думите й звучат като, че ли се отрича от всичко свързано с България  и се дистанцира от българите.лично  мен ме смущава този факт. Жалко, че една толкова слънчева, положителна и изключителна в успехите си личност , при това българка, говори само лоши неща за България и българите. Със сигурност има основание за това,  пък и „Никой светец не е признат в родината си”, но дали това "е достатъчно основание да се отричеш от нея.. Това – "Бяха ми казвали преди, че има две най-страшни неща, пред които човек буквално замръзва, болка и ужас сковават цялото му същество - страха от смъртта и от неизвестното и ужаса от развод".-    звучи много несериозно. Ужаса ог загубата на близък човек, не мога да сравня и с 56 развода, макар и да не съм преживявала развод.
(Извинете ме, за емоционалното отклонение)

Всеки ден се убеждавам в силата на присъствето на ангелите около мен. Вчера например, беше ми много зле, слуцчайно видях моя близка, която се оперира и й заговорих за ангелите. Само докато заговорих и ми стана леко, мина ми главоболието, отпадналостта и се почувствах свежа и лека. Толкова  рязко и изведнъж стана това, че го споделих на глас.
Мише, благодаря ти за Ангелската терапия. Ще я поръчам и аз .
Лени и според мен апендикса не е излишен. Чакаме добри новини от теб.

Оше веднъж моля за извинение за емоционалния постинг, може и да ме убедите, че не съм права.
Въпросче-  късно ли е днес  за 25-те желания?

Благодаря на всички ви, че ви има !   bouquet

Лек и вдъхновяващ ден! Grinning

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 09:44 от darena

# 227
Привет, darena   bouquet Радвам се, че си по-добре  Hug

Въпросче-  късно ли е днес  за 25-те желания?

Не, изобщо не е късно!  Grinning Точно навреме си е!  Днес е един прекрасен ден за писане на желания и смятам и аз да се възползвам от него  Heart Eyes

Относно интервюто. От много хора съм чувала, че енергията в Америка е друга, по-различна от нашата тук. И сигурно затова толкова много хора са привлечени от тази енергия.
Аз не я упреквам за думите й. Разбирам я. "Родината" е до голяма степен една концепция. Родината е там, където се чувстваш добре  Hug

Не трябва да се чувстваме закрепостени, нито да мислим закрепостено  Grinning

# 228
Мише, благодаря за мнението ти.   bouquet Права си за закрепостяването.  Grinning

Лени, виждам че ситук?   Hug как си?

# 229
darena  Hug много хубава публикация! И аз прочетох по-голямата част от интервюто й и не можах да усетя какво беше това, което не ме вдъхнови в думите й, но ти си го усетила идеално.
Да отричаш Родината си е все едно да отричаш миналото си, спомените си... Колкото и да е тежко, всичко това е част от нас, всичко това ни е направило такива каквито сме. А че българите сме такива и онакива, ами и американците си имат своите недостатъци, като всеки човек, така и нациите. Просто някои хора все още не могат да обичат хората такива каквито са или въпреки, че са такива. И по този случай да ви пусна едно клипче, на което попаднах преди малко:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-309486

Бъдете обичани и обичайте!  Two Hearts

# 230
  • Universe
  bouquet
Привет, момичата , добре съм вече Hug - благодарение на вярата си и енергията, която получих чрез Вас и другата тема  Heart Eyes

darena, разплаках се на поста ти. За 25 години , така и не се почувствах пловдивчанка /въпреки ника ми Wink/ - аз пък съм от Благоевград и това описание ... Ех, мой роден край, райска градина, тежка е со тебе мойта разделба...
 Според Дънов един от най-големите грехове е да напуснеш родината си, втори - да смениш религията си - не си спомням къде съм го чела и не мога да посоча източника. В смисъл - че си кармично свързан с тях и като сториш това, не можеш да преодолееш кармата и задълбаваш още повече.
darena, за желанията -  времето е настъпило щом го почувстваш  Peace Даже има една техника за битови желания- ежедневни - пишат се на тефтер и при сбъдването на 1 от тях, се прибавят нови 2. Ще проверя за повече инфо и ще преведа.

Lilian_V и nikolexa са дали много интересна информация - нито едно предаване на Нели Конуей не си спомням, но винаги ми е било топло на душата, когато някой нашенец се издигне в чужбина  bowuu

Passiflora, mijjjka   Hug

И накрая да напомня на сеячите на пари - днес е денят за харчене - придобийте най-хубавите неща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
Лени   Heart Eyes Много, много се радвам, че вече си добре   bouquet

На всички желая един ден, изпълнен с чудеса   Hug

# 232
Лени, много, много се радвам и те прегръщам! Hug

passiflora, lenny- -благодаря ви!Казали сте го така, както не посмях да го кажа, а мислех.

Да отричаш Родината си е все едно да отричаш миналото си, спомените си... Колкото и да е тежко, всичко това е част от нас, всичко това ни е направило такива каквито сме
Лени, а това за Дънов и аз съм го чела, дори бях впечатлена, за религиите, защото нали всъшност няма религии, т.е. те са създадени от човека, важна е вярата, както казва и любимата ми Лариса Дмитриевна. newsm78

# 233
Моят списък е готов! Grinning
въпросче- какво правя с черновата? newsm78

# 234
  • Добрич
А парите от посявките лично за себе си ли трябва да ги харчим? Останах с впечатление, че не и мисля да купя нещо на детето.

# 235
  • Universe
Вела  Hug

След 3 дни, в часа на поставянето им, е необходимо  да приберете събралите силата на растящата Луна купюри и бързо да отидете  да ги похарчите / за покупки, заплащане на услуги, връщане на кредити – въобще  вкарайте вашите купюри  в руслото на паричния поток/....
3. Парите трябва да бъдат похарчени в пълен размер. По-добре добавете още малко от Вас

Желая Ви добри зърна и богат урожай!!!

# 236
  • Добрич
lenny_pld, благодаря за бързия отговор. В Добрич в момента е много горещо. Мисля да почакам още малко да паднат с някой градус температурите и излизаме.

За всички, на които им е горещо:

# 237
  • Tам през Атлантическия океан
Поздрави и от мен  Hug

напоследък съм на вълна музика  Wink .... с четенето на хубави книжки ще наваксвам в отпуската след седмица  Wink

Завладяна съм от музиката на Девкант  Hug

ето и нещо негово тук Grinningи нещо от клипчето което ми спря мисълта на него ......... "Горко на хората които които търсят надалеч и не знаят това което е наблизо "

.......................................

п.п. хихи казах на мЪжо за саденето на пари и той ми сподели че е посадил  Joy на новолунието  Laughing

Прохладна и звездна вечер   smile3503

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 19:37 от Desss

# 238
  • Tам през Атлантическия океан
и още нещо искама да споделя с вас  Hug една Дзен притча

ПРОТИВОРЕЧИЕ

При дзен-учителя дошъл ученик и попитал:

-- Защо някои хора са красиви, а други – грозни? Някои са умни, а други – глупави? Защо съществува такова противоречие? Защо Бог е създал едните и другите такива, каквито са? И не ми говорете за карма, и че всичко това било заради минали животи. Откъде се е взела разликата в самото начало, когато миналото още не е съществувало?

Учителят го завел в градината и казал:

-- Това дърво е голямо, а това – малко. Често съм седял под тях и съм мислил защо е така. Но когато отхвърлих ума, изчезна и самият въпрос. Сега знам, че това дърво е голямо, а това – малко. И няма никакъв проблем!

# 239
  • Universe
Дълго време се чудех дали това е мястото да разкажа една история за сбъднато желание. Днес нещо отвътре ме кара  да го направя.

В свободното си време се занимавам с мрежов маркетинг във фирма, която раздава коли "Мерцедес" за високи постижения. Моят пряк спонсор е на 28 години и когато се запознах с нея -/февруари 2009г./беше натрупала точки за  "С" класата, но  мечтата й беше "Е" - класа. Теоретичен шанс нямаше за краткото време от 1,5 месец да скочи в по-горната категория на лидерите.
Но тя /между другото е много навътре в материята, за която пишем тук и ме насочи към подходящата литература/ си сложи на десктопа мечтата и всяка вечер влизаше в сайта на "Мерцедес" и на симулатор "караше" колата. Все ми повтаряше - на следващите квалификации - ще ми връчат тази кола / по-груби сметки - това беше възможно след около 8-12 месеца/
20 дни преди официалното връчване на наградите, й се обадиха от фирмата със съобщението, че заради бързите й успехи ръководството е решило предсрочно да я наградят с по-горния клас кола /не само нея, а още няколко човека/
Всъщност - Вселената изпълни поръчката й - теоретичечески това беше невъзможно - но тя преживяваше този момент всяка вечер.
Сега като се замисля - тя е много позитивен и лъчезарен човек, винаги готов да помогне на другите - това има огромно значение.
И все ми казваше, че като е почнала /понеже е имала месеци с почти нулево КПД/ си е рисувала мрежата и си е пишела, че иска в живота й да влязат хора със сходни интереси и амбиции на нейните, с които да работят и да се забавляват заедно...

П.П. Като ми говореше тези неща хич не мислех, че е възможно  Embarassed  Пиша това за поука на такива скептици, каквато бях аз  Hug  И не че не бях гледала "Тайната", и не, че не бях чела Кехоу, просто май бях си останала само с това ...
 newsm78  А, може би, защото снощи ми се обади и ми каза :"Ленииии, гледа ли филма с Луиз Хей? На 80 години и аз ще бъда като нея!" И вече съм сигурна, че ще бъде  Peace
А преводът на горенаписаното за мен е -  крайно време е да повярваш изцяло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и  "Всичко, с което си се сблъскал през жизнения си път, е било необходимо, за да стигнеш до тук.", както чета в подписа на Lilian_V

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 21:37 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт