подсъзнанието може всичко 12

• 119 735
  • 493
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм тук!  Simple Smile  Hug
Нямам време да пиша често, но винаги съм с вас.
Споменах преди известно време че медитирам с ангелите (по един диск на Дорийн пак) и взех да чувствам 'странни', но страхотни неща по време на медитация.
Тъй като не бях сигурна какво става, наскоро си купих и прочетох на един дъх книгата 'Как да чуем нашите ангели' на Дорийн и там пише по какво да познаем дали чуваме, виждаме или усещаме нашите ангели. Оказа се че това което чувствам по време на медтацията са моите ангели.  Simple Smile Толкова съм развълнувана! Чудех се дали някой би искал да сподели как точно вижда/чувства/чува ангелите? Аз не си ги виждам например, но се надявам че и това ще стане ( мисля че просто не съм готова още). Определено нещо прекрасно става около мен.  Heart Eyes

Благодаря ви!

bouquet

# 31
Чак в 12 тата тема  дойде ред да се включа. Как ще ви изчета, не знам.
Много,много полезна информация, добре систематизирана. Благодаря на авторката.

# 32
Писка Лиска, за първи път чувам за тази книга -  днес ще я потърся в Хеликон. Чела към другите две книги на Дорийн- "Лекуване с ангелите" и "Архангели и върховни учители" И също , би ли ни казала -откъде можем да намерим диска.
Що се отнася до присъствието на ангелите в живота ни, определено книгите нап Дорийн Вър(у много ми помогнаха да ги чуя и да видя присъствието в живота ми. По скоро това са знаци- отговор на молбите ми, особено при драстични и трудни ситуации. И други знаци за които съм споделяла тук няколко пъти.
Колкото повече ги търсим, толкова по-често ни намират  Hug
Писка Лиска, би ли споделила, какво чувстваш ти т.е. как се сращаш ти с Ангелите. Praynig

Много усмивки в горещия ден днес! Grinning Grinning Grinning

# 33
Добро утро от мен  Hug
Би било да се прибави информация за :
1.Списък на желанията
2.Карта на съкровищата
3.Ангели
4.Вселенски закони
5.Вселенски град
и може би някои упражнения  newsm78
Така информацията ще бъде синтезирана и лесна за възприемане, и усмисляне.

Ден, пълен с положителни емоции за всички  Hug

# 34
  • в резерват
пълният наръчник за ТЕС благодарение на Амитола

http://vselenata.hit.bg/E_F_T.htm

# 35
  • Бургас
Аз да се похваля ,че получих "Космически навигатор" и  ,ще споделя вечатление по-нанатък  Simple Smile

# 36
Добро утро от мен  Hug
Би било да се прибави информация за :
1.Списък на желанията
2.Карта на съкровищата
3.Ангели
4.Вселенски закони
5.Вселенски град
и може би някои упражнения  newsm78
Така информацията ще бъде синтезирана и лесна за възприемане, и усмисляне.

Ден, пълен с положителни емоции за всички  Hug

Има линкове към почти всичко изброено  Peace Мисля, че само за Вселенските закони няма, но ще сложа.
Ще се опитам да допълня информацията с още полезни неща.  Hug

Давайте още идеи  Grinning

ре Fresh нато Gale , с нетърпение ще чакам и аз отзиви за книгата    bouquet

# 37
Мише супер е станало  Hug

# 38
Книгата "'Как да чуем нашите ангели' на Дорийн не е издадена все още при нас. Затова ще помолим Писка Лиска  Hug, за малко превод , на по-съществени неща .
И аз открих  Ангелите благодарение на "Лекуване с Ангели".Преди това знаех ,че ги има , но никога не бях ги призовавала или молила за помощ. Сега го правя редовно и просто ми се получават нещата. Отговорите и насоките ги разгадавам някакси интуитивно.  Опита ми се припокрива с този на darena    Hug
Лиске , при теб се получава много вълнуващо  Heart Eyes. Давай смело напред и скоро може би ще имаш явна среща с твоите Ангели.

пълният наръчник за ТЕС благодарение на Амитола

http://vselenata.hit.bg/E_F_T.htm
Много Благодаря   bouquet!  Ау, супер добре е казано и показано. Кой е автора ,че не видях  Blush. Практикувам от време на време ТЕС , по книгата на Иван. Това е отлично допълнение   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • Бургас
Прегледах я на бързо книгата ,наистина е написана интересно и достъпно.Така на първо  впечатление за мен е малко как да кажа  newsm78 недостатъчна ,защото очаквах малко по- задълбочена информация по астрология,но все пак има интересни неща и ще ми е полезна .Доста интересно и различно е представил всяка една зодия ,както и положението и в картата,мястото на планетите . Човек трява да е запознат с картата си за да разбере информацията  и за някой ,който се интересува от астрология мисля,че наистина е добър наръчник,но отделно е и нещо повече от наръчник по астрология Peace

# 40
  • България
 Hug

# 41
  • нейде там, където ....
Като казахте "астрология" - попаднах на една статия за Разликата във възрастта Встрани от последно обсъжданите теми, но да си кажа, че при мен съвпадат нещата Simple Smile

# 42
При нас разликата е една година. Явно ми е писано да стана милиардерка  bowuu
И двете родителски семейства, са с 2 години разлика. Да са живи и здрави, над 25г. брак имат.

Някой пробвал ли е Past-Life Regression Programs? И ако да, имало ли е резултат?

# 43
# 44
  • Шотландия
Момичета, има ли някоя от вас да е чела и прилага(ла) Закона на привличането?

Общи условия

Активация на акаунт