подсъзнанието може всичко 12

• 119 735
  • 493
  •   1
Отговори
# 60
За малко да ви изпусна!
Мijjjka, благодаря за новата тема! Аз ви чета редовно.  bouquet Hug

# 61
  • У дома
Мijjjka, благодаря за новата тема! Нямам време да чета, но току що завърших една книга и нямам търпение да споделя - Angel Inside  ,  Chris Widener
Ако някой знае дали е преведена на БГ, моля да помага. Сигурна съм, че на много от вас ще се хареса.
Пошегувах се с мъжа ми, че някой ни е подслушвал вечер, докато си говорим край огъня с чаша в ръка и после е издал книга. Сякаш слушах за живота на моят мъж, а всъщност е за живота на Микеланджело. Малко, но хубаво книжле!

# 62
Светлина, мише  bouquet
Писка Лиска, ако можеш да преведеш ще съм ти много благодарна и аз. Hug
И аз съм чела, че има и други същества , освен ангелине в нашия свят, които ние не виждаме . Но те не са само духове,а  много прекрасни същества. Представям си го много красив светът, ако успеем само за малко да ги видим.  Grinning

# 63
Atalanta , страшно се радвам да те "видя" отново.
за дълго се беше изгубила  Wink

Цитат
Angel Inside  ,  Chris Widener
интересни книжки четеш.
нямам спомен да съм я срещала по нашите книжарници, та ако можеш да споделиш нещо за зарибявка ...  Mr. Green

# 64
Привет и от мен   bouquet

Писка Лиска , и аз се присъединявам към чакащите  Wink

Atalanta, май не е превеждана на български тази книга  Rolling Eyes
Сподели нещо интересно от нея  Simple Smile

# 65
  • България
 Писка Лиска ще съм ти много благодарна ако разкажеш повече за "разликата между лъжовното чуване/усещане и истинското усещане на ангелите"   bouquet
Момичета искам да споделя нещо с вас, напоследък често ми се случва да сънувам един сън: Раждам или вече съм родила второ момиченце. раждането е минало много леко (това е задължително  )А тази нощ момиченцето си имаше и име - Жасмина   Heart Eyes   Дали някое момиченце ме очаква  Simple Smile .  Но в съня ми не присъства татко  Sad  Дори и преди,    когато съм сънувала, че съм бременна или имам дете, таткото не е присътвал.
Имам и един друг повтарящ се сън , който започна мисля, че през  2005 г или тогава му обърнах внимание , сега по-рядко го сънувам. Че съм ученчка или студентка , и все не съм разбрала и съм пропуснала някакви лекции и се чудя как ще ги наваксам. Това най-вероятно е свързано с осъзнаването ми, подсъзнанието е искало да ми покаже, че пропускам нещо  Simple Smile

# 66
  • у дома
А тази нощ момиченцето си имаше и име - Жасмина   Heart Eyes   Дали някое момиченце ме очаква  Simple Smile .  

Рени, със сигурност вече те е избрало и напира,  Laughing според мен, бъдещото ти дете ти се е явило за да ти каже името си Simple Smile Това е била най-важната информация.  Peace
За таткото не се тревожи, ами работете по въпроса  Mr. Green

# 67
  • България
За тая работа трябват двама, да Simple Smile За в момента няма как да стане . Но ако момиченцето ме е избрало ще изчака най-подходящия момент 

# 68
Reny27 , ако Жасмина е решила да идва тя ще си намери най-подходящ татко  Peace
.....а това с ученето ами всички сме ученици и трябва да го осъзнаем по някакъв начин. Най-хубавото е че обръщаш внимание на тези знаци  Simple Smile

# 69
  • Варна
Здравейте Прекрасни дами  bouquet

Два,три дни не съм влизала,сега бързам да наваксам Hug

svetlina_8  Hug.Това за егото е супер.Моето постоянно си прави,каквото си иска. Crossing Arms
Reny27,Чувала съм за много такива случай,в които майки сънуват бъдещите си деца,и се  явяват с имена.Пожелавам ти от сърце,скоро една малка Жасмина  bouquet  bouquet  bouquet.

Като не влизам в темата,много се отпускам да мисля глупости и ефектът е налице-скарани с половинката Crossing Arms
Тази вечер ще посветя цялото си свободно време,в четене на темата и материали от първа страница   Peace
Като ви гледам колко сте напред,нямам търпение и аз да достигна до вашето ниво Blush

Много Прекрасна вечер с любимите хора ви желая  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • Добрич
Ето статии, които по същество повтарят книгата на Кехоу Подсъзнанието може всичко за деца :

ВЪЗПИТАНИЕ С ЛЮБОВ

Силата на мисълта

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 21:47 от Вела

# 71
  • Варна
Велла,много интересна информация.Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

Усещам аз,пропуски във възпитанието си Tired с тези нерви....надявам се да оправя нещата Peace

# 72
Вела , не зная дали си забелязала но този блог рекламира една сериозна секта  newsm78 Сектата на Муун...става дума за първи линк от посочените

# 73
  • Добрич
Да, видях  линка, но информацията за децата ми допадна, докато на Муун не съм привърженик. От всяка публикация/блог/ извличам само това, което ме интересува.

# 74
Информацията е точна но се  #Crazy като разгледах подробно

Общи условия

Активация на акаунт