подсъзнанието може всичко 12

• 119 761
  • 493
  •   1
Отговори
# 15
Опа много се извинявам, хем знам, че са 12 темите, ама съм много отнесена. Embarassed Embarassed

Имах предвид втората с мое участие  Joy bowuu

А и аз все още не мога да изчета всички предходни. Обаче се похвалвам, че прочетох книгата от която е вдъхновена темата. Много ми хареса  Heart Eyes

# 16
Мерси, Мише  Wink Аз мисля, че совите не са това, което са  Hug

# 17
  • Universe
mijjjka,  Hug и всички останали - настоящи и бъдещи -  бъдете все така позитивни и отзивчиви   bouquet

За всички Вас  една незабравима филмова сцена - Предай нататък/ Pay it forward

newsm10 казах Ви аз за вегетарианството.  А суровоядец ли е  newsm78
За меда - също съм го чувала, или, ако все пак се консумира, задължително да е разтворен в чаша вода и не повече от 1 каф.лъжичка/дневно  Peace В книгите на Димков - има рецепта за лечение на перде с капване на мед в очите, което го препоръчва и моя позната офталмолог - каза, че било адски ефективно  Hug

# 18
lenny_pld, гледала съм този филм "Предай нататък", направо е невероятен  Heart Eyes  Благодаря , че ми го припомни.

# 19
Мерси, Мише  Wink Аз мисля, че совите не са това, което са  Hug

Знаеш ли, че си много права  Hug

Дано и други да споделят впечатления от лекцията на Свами Дев Мурти  Peace

# 20
Здравейте и от мен  Hug!

Мише Голямо Благодаря за новата тема , за " Усмехнете се " и за всеотдайността  ти   bouquet  Hug
Пак ме разсмя със Свами Дев Мурти   Joy. Много вода иска да пием този човек  Thinking 5-6-7 литра на ден. Имам чувство ,че ще се удавя. Два литра ми стигат, и то не всеки ден успявам да ги изпия .

Притчата която е публикувала svetlina_8     Hug, "Притча за въплъщаването" , ми е най-любимата. Точно тя ми отговори на много въпроси и гледам по друг начин на взаимоотношенията. Никога не я забравям  Peace.

Желая на всички сбъднати желания в новата тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
Моля ви кажете в колко часа започва новолунието на 22-ри , че видях в по-предната тема беше някакъв вечерен час. Да не почна да си правя картата в неподходящо време? Praynig

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:19 от vili_2703

# 22
  • Варна
Записвам се и се връщам да чета Hug Hug Hug

Благодаря ви че ви има  bouquet

Новолунието ,не е ли на 22ри newsm78

# 23
Ох да де, 22-ри от бързане съм изтървала една 2-ка. Много ми станаха объркванията за една тема/ ooooh!
Мен ме интересува часът.

# 24
newsm10 казах Ви аз за вегетарианството.  А суровоядец ли е  newsm78

Да, имаше и такъв въпрос. Каза да пробваме суровоядство за десетина дни и ще видим колко щастливи ще бъдем  Hug

Като цяло ми направи впечатление у него липсата на задълбоченост. Доста повърхностни ми се сториха мислите му, но все пак макар и йога, е на 108 години - нека му е простено  Wink

Ели, ще пием какво ще правим  Joy Ако искаме да живеем до 400 години - така каза той, че можем да живеем до 400 години Laughing

Въпреки че, хъммм... 400 години без шоколад ще ми дойдат множко  Joy

# 25
А забелязали ли сте , че в Библията в Стария завет са живели по 900, 800, 700 години и колкото по- ново време става, толкова годините на живота намаляват newsm78
Винаги съм се чудела дали наистина е било така или са измервали с някакви други единици Thinking

# 26
  • Добрич
22 Юли 2009, сряда, 05:35, новолуние.

Преди бях чела в една книга, че най-възрастният човек на Земята е починал на 347 години. Бил е англичанин и починал, след като се разболял от пневмония. Пишеше, че за него е доказано, че е живял толкова години, за разлика от други случаи, при които не било сигурно колко точно са живели хората.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:45 от Вела

# 27
Прибавих на първа страница линк с фазите на Луната до 2060 година. Като мине и тя, ще му мислим  Laughing

# 28
  • Universe
108 Годишния Йога Учител Свами Дев Мурти Дава Съвети За Дълголет … Хармония И Щастие

mijjjka, къде си в материала Wink

И понеже и Свами Дев Мурти /както Норбеков/ неколкократно споменава за гръбнака и значението му, вижте поста на Go6ko - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/11963/#141483
 а линк с упражненията има на 1-ва страница в нашата тема  Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 23:52 от lenny_pld

# 29
Усмивка и от мен в новата тема! Grinning
 Едва успявам да ви прочета, но е голяма радост, че ви има! Grinning
мише, благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт