СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 931
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Сливен

smile3532  Ако гледаш тази снимка отпред, по различна с около 10 години и 20 килограма.

# 286
Ехххххххе Луна Thinking да не би да си в Сарафово на сватбата на Иван... newsm78

# 287
Ехххххххе Луна Thinking да не би да си в Сарафово на сватбата на Иван... newsm78
Ми да! На неговата сватба.  Crazy Ти го познаваш може би!? Mr. Green

# 288
Здравейте, момичета
Моля ви, да имате информация за д-р Пенков (АГ)? До сега само едно мнение чух и то не беше кой знае колко положително. Или пък да знаете добър АГ хирург? Преди бях чула, че Костадинов бил много добър, но да е жив и здрав, човекът не издържал в нашата родина и вече се води французин с все семейството си и няма да се връща. Операцията не е сложна, но то и раждането не беше, пък к'во стана - трябва операция да се поправи зашитото.
За детските площадки, ако си спомняте - още на другия ден след като входирах запитването си до многоуважаемия г-н кмет се изсипаха един камион "озеленители" и дори бяха окосили и нашата градинка. И за цяло лято стига. Няма всяка седмица да я косят я, пък камо ли и да я поливат. От Комисията за Защита на потребителите дошли, гледали, цъкали с език, отрязали там едни стърчащи железа, но по български, оставили долу на плочките 2 ножа, които могат да наранят много страшно едно дете (железата не са извадени целите, а за по-набързо просто са отрязани на ок.1-2 см над плочките, та са станали точно като ножове). А знаете колко често падат децата. Всичко било в норми. Поне едно нещо ме успокои, че нямало опасни растения. Не съм се отказала,де. Но е трудно, когато си сам. И теб, Дидка, те имам впредвид, ако ще се закотвям пред вратата на негово сиятелство г-н кмета, ще ти звънна.
Момичета, много ще съм ви благодарна за отзивите за АГ хирург.

# 289
Мисис Претенция, аз съм споменавал вече. Ходя при д-р Дичева и съм доволна. Не мога да коментирам други.  Rolling Eyes Но общо взето, едно мнение за всеки не би чула, предполагам...  newsm78
Ще стискам палци.  fingerscrossed

# 290
Не всеки май може да оперира. Д-р Дичева ми препоръча доктор в София. Въобще не спомена този в Сливен.

# 291
  • София/Сливен
Момичета, ето новата тема

След малко тръгваме за Сливен... надявам се да не съм допуснала грешки... пооправих някои неща. Ако има нещо, ще поправям след 15 септември.
Имам въпрос към тези които познават Deni_Iv - пише, че акаунта и не съществува... ще я изтрия от списъка, но дали не се е регистрирала с друг акаунт?!!! Thinking

И още - опитвам се да подновя информацията за детските магазини. Погледнете я, пък може да имате още...

# 292
Не всеки май може да оперира. Д-р Дичева ми препоръча доктор в София. Въобще не спомена този в Сливен.
Ако ти е дала координати, свържи се и се уговори. Hug

Общи условия

Активация на акаунт