ПЛЕВЕН - 111

• 16 073
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Ха,ха и  ние имахме такива зимата с надпис "Ако си мислиш, че аз съм готин, трябва да видиш тати" и тези споменатите горе! Много са яки! Ще отида и с къс ръкав да взема!

# 256
ДИКСИ-аз съм учила в ''ОБЩЕСРВЕНО ХРАНЕНЕ''.А по въпроса с блуските,ние понеже сме момиче имахме ''АКО МИСЛИШ ЧЕ САМ СЛАДУРАНА ТРЯБВА ДА ВИДИШ МАМА''.Много са яки,но аз без да искам я разсипах с белина.

# 257
Добро утро и от мен, то цял добър ден стана....)

Ние до като станем и се оправим и то станало пладне. ))
Направо се чудя как успявате в 8ч вече да сте на вън...)

# 258
Айде добър ден и от мен. Ние се наиграхме с яслата. Днес си е в къщи- снощи имаше температура, и какви сополи влачи ужас.

# 259
  • София
Силви,ама малката на ясла ли е вече?

# 260
Силви, ще се оправите  Hug

Аз имам на английски такива блузки, а за Елена бодита, на едното пише - "не ме събуждай, аз ще те събудя", а на другото "каквото се случва в къщата на баба и дядо, си остава там" - демек - разни непозволени неща  Laughing Абе не съм сигурна дали направих добър художествен превод, на англ звучи по-яко.

Елена имаше една нощ температура и и мина, мн странно, ака едни зеленикави неща и ръцете и постоянно са в устата, ако не суче разбира се - тая нощ се буди сто пъти и мрънка. Дактарина помогна още на първото намазване, но сега мажа, че трябвало поне няколко дни.
Яна вече е в Балчик и ми се обади да съм чуела морето.

# 261
Еее, Силви, много бързо се наиграхте. Да минава леко  Hug

Дайте акъл - с какво да махна лепило от стикери? Самите тях успях след едночасово жулене, но кво беше туй лепило  ooooh!

# 262
Дайте акъл - с какво да махна лепило от стикери? Самите тях успях след едночасово жулене, но кво беше туй лепило  ooooh!
Това е голяма отврат. За да не кажа, че няма махане, пробвай с някакъв разтворител - кореселин, ацетон...мацаш, поизчакваш и търкаш. Най-добре става с телче или твърдата жулеща част на гъбичката за чинии. Разбира се, ако повърхността позволява.
Понеже съм водила борба с такова нещо, повече стикери не се лепят никъде.

# 263
Aтракция,с лакочистител ако е на стъкло. Peace
Хриси има на блузката надпис: "Аз съм сладка,мама е сладка,а тати е късметлия
Звяра хич не ще да спи,днес спа точно 10 мин докато говорих с Дикси и това е,а сега се питва и тя да пише hahaha

# 264
Музе моли ти се харесваме ви ама поне зетя да си стъпи на краката изчакайте.  Laughing Laughing Laughing
Ние днес пробвахме млечната кухня. Дадоха ни едно кашоподобно с намеци за чушки, а месото трябваше да си го представя, сладко на вкус при това, обаче Кирил така го хареса и яде млящейки, чак се притесних да не преяде. ooooh! Ще видим утре как ще реагира на супата и ако и не откаже от понеделник ще го почвам като големите деца.  feeding Не че в момента не ни повтарят: "Тая шия не е от туршия!" #Silly Чувствам се широко и дълбоко удовлетворена, че от доилните ми мъки имаше няква полза, макар да ядем и пюрета и каши. Вчера акушерката ми вика - "Да не сте му давали някви витамини?" sun а не знае че ходя по росата избирам най-крехките връхчета и зеленчучета из градината за обедното меню на принц Кирил.  Laughing Laughing Laughing
Много здраве и от мен на Деси Танова, по-често да и остава време да идва на терасата. Joy
Дано не боледува дълго Натали на Силви особено пък в жегата с температура е  ooooh!, макар че щом сте тръгнали на ясла работата е позната. Взимайте и пийте Мултисаностол. Peace

# 265
 Няма да стане с ацетоновите, щото върху вратата на нашата стая беше налепил всички коли от Маккуин, едни стикери на Уницеф, на Мечо пух....бе каквото докопал.  Циф-а махна хартията,ама лепилото не ще.Май ще се боядисва врата.
Ха, сега, бавно и разбираемо някой да ми напише къде точно ги има тия тениски  Sunglasses

# 266
Ха, сега, бавно и разбираемо някой да ми напише къде точно ги има тия тениски  Sunglasses
Аз бързо ще го напиша, ама ти го чети бавно  Laughing
Дом на книгата. Отстрани има кафене, магазинче за чорапи, друго магазинче... Подминаваш ги, завиваш надясно и се озоваваш на гърба на същия този Дом Wink. Вървиш си направо и следват училище Европа, Мармалад, магазинчета за детски дрешки - 2.
Второто и последно е това, което ти трябва.
Разбра ли?  Grinning

# 267
bowuu  Абсолютно! Много ти мерси/

# 268
Здравейте,

Извинявам се, че нахлувам в хубавата ви темичка, но имам въпрос и ще се радвам, ако някой помогне.
Малкото ми момиченце е много болно и искам да се консултирам със специалист от "Авис Медика", някой може ли да ми препоръча, защото наистина не знам към кого да се обърна.

Предварително благодаря!

# 269
  • Плевен
a.velcheva ,какъв специалист ти трябва? Или педиатър искаш да я прегледа? И държиш да е от Авис медика ли?

Общи условия

Активация на акаунт