ПЛЕВЕН - 111

• 16 171
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден  Дивиана smile3525

Да си жива и здрава и много, много щастлива.........

Силви в Орхидеята ли бяхте?  Grinning

# 91
Голямо затиши днес в темата. ))))

Довечера щяло да има концерт на Пайнерките на площада....а аз мислех да се разходим по хладина надолу...ама ще пропуснем. )))

Да се оплача, че от няколко дни съм пощуряла за сладко, само това ми е в акъла, ужас направо...(((

# 92
Ние ще излезем, но като се наспи Елена, която тъкмо се гътна. Ще се промуша странично към Градската, за да избегна тълпата. Вече се чува тук между другото, явно репетират.

Див, честит рожден ден! Все така весела, чувствена, упорита, да не ти избяга харизмата, която носиш и домашните да те слушат много! И разбира се всичко да се развие добре с раждането и ремонта!  Hug

Дайте някоя рецепта за зелен боб, то е ясно, че само аз и Елена ще го ядем, да става за нея тоест. Ще ходя да питам и другите отчетнички.

# 93
Мира - или ще ти дойде или не! Laughing Laughing Laughing
Деси освен за яхнийка с картофи, лукче, доматче и малко червен пипер не ми идва наум друга рецепта за такава различност във възрастовите кухни. Макар, че Елена не е и толкова малка, има и зъби...Четох сега и една рецепта с кисело мляко - Тук

# 94
Довечера аз отивам да гледам Хари Потър, дано не дочуя пайнерките отникъде  Mr. Green

# 95
Елена няма зъби, нито един, но яде всичко, смуче, дъвче с венците, мляска  и ръмжи от удоволствие.

Тая рецепта ще се яде определено, ако не от нея, то от нас

# 96
Само да ви покажа най-малката "пешеходка"  Flutter Mr. Green Laughing

http://www.album.bg/yoni.hadjieva/images/15860361/

# 97
  • София
Дивиана,честит рожден ден!Да си здрава и щастлива,много любов и много усмивки!  bouquet

# 98
  • Плевен
 newsm59ДИВИАНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bigdance2
 nbirthdayДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА!!!
Tada

# 99
Муза, голяма сладурана малката. )))

Аз днес имах урожай от пакетчета от Англия в пощата, отивам и цели 5бр ме чакат. )))) Много съм доволна. ) Разни есенно-зимни неща за Калина. )

Хмм, абе всички ли са на концерт на Пайнер, че няма никой тук....)

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 22:05 от Mirama

# 100
Tц,сигурно ги е налегнала жегата и разхлаждат с потни бирички Peace

# 101
Ние не сме на концерт-малката преди малко заспа иначе минахме с нея по центъра преди да започне концерта и имаше много народ кебапчета на скара безалкохолни и т н.Продължава още чува се от терасата ни но слабо.А на мен чалгата не ми харесва...

# 102
  • Плевен
И ние не сме ходили. Голяма жега. Предпочетохме да останем в къщи. Не съм гледала канала "Планета" от поне две години. Щеше да ми е интересно да ги видя наживо, нищо, че не ги долюбвам. Wink

# 103
ЧРД на Дивиана. Голяма да порастне и да почерпи Wink

А като чета за Планетата чак се учудвам в каква компания на почитатели на предкласика, класика и оперно пеене съм попаднал  smile3521 Ха сега си кажете по колко песни на пайнерките имате по компютрите си и не ги слушате или ги слушате с крайно отвращение  tooth Ама без да лъжете.

# 104
Честит рожден ден, Дивианка! Желая ти много здраве, късмет и леко раждане!

Ние след работа минахме през градската, тъкмо бяха почнали да се събират дечурлигата. Една подпийнала /явно/ дама мяташе кючек, ама кючек ви казвам.  Sick Голямо кълчене беше, и други работи, ама се автоцензурирам заради детската аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт