ПОМОГНЕТЕ! Дарете надежда!

• 29 182
  • 222
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам приятелка, която беше поръчала такъв (предполагам, че е такъв) апарат по интернет, но апарата за съжаление пристигна прекалено късно. Днес ще се чуя с нея, за да видя дали не го е дала някъде, ако не е ще я помоля да напише тук в темата какъв е точно и да измислим нещо.  Peace

# 106
  • в полите на Балкана
Имам приятелка, която беше поръчала такъв (предполагам, че е такъв) апарат по интернет, но апарата за съжаление пристигна прекалено късно. Днес ще се чуя с нея, за да видя дали не го е дала някъде, ако не е ще я помоля да напише тук в темата какъв е точно и да измислим нещо.  Peace

За оксиметър или за апарат за неинванзивна вентилация пишеш.  А парата за неинванзивна вентилация ще го купя от фирмата тук защото ме предупредиха, че ако го взема от друго място няма да го поддържат. Оксиметър, да мога да взема и втора ръка ,не е проблем стига да има 24часов запис.

сигурна съм, чеще се съберат парите и ще ви държа в течение какво постъпва по сметката. Благодаря на всички

# 107
  • София, "Младост 3"
Раче, Клеми съм й подала информация за апарат за неинванзивна вентилация в темата на първолаците.
  bouquet

# 108
  • София
Да, за апарата за вентилация. Мисля, че поне двойно по-евтино е взет. Мисля, че просто спкеулират с това, да го вземеш от фирмата вносител...не вярвам като си плащаш поддръжка да ти я откажат. Ако все пак размислите, кажете за да проверя инфото.  Peace

# 109
  • в полите на Балкана
Сигурна съм, че е много по евтин от това, което предлагат в България. Като видях цените на най-простия модел оксиметър, които в Германия е 20-30Е, а тук 400-500лв ooooh! Знам, че  сме в омагьосания кръг, но наистина нямаме избор. Ако не  пожелаят  да го поддържат какво правим след това?!

# 110
  • София, "Младост 3"
Аз си мисля, че Клеми трябва да провери какъв е апарата, от къде е и на каква цена - и да се прецени положениет.
Клеми, ако не е проблем - провери за какво става дума и мама Раче да прецени. Пък и мисля, че може да сезиртаме медиите за тези изкуствени изисквания които се поставят от сервиза!

# 111
  • в полите на Балкана
Наде, за сега не мога нищо да преценя, все още лекарите се лутат за подходящия модел. Все още няма епикриза от болницата точно заради това.

# 112
  • София, "Младост 3"
 Peace ние да се подготвим с информация!

# 113
Здравейте, аз съм приятелката на Klemy, купих апарата за мама преди 3 месеца, но беше вече късно, той пристигна в деня на погребението  Cry
Става въпрос за генератор на кислород, с тръбичка, която минава под носа и дава чист концентриран кислород. Избрахме го да е по-мощен. Вкъщи е, нов е, пробван е веднъж само, за да сме сигурни, че работи и така си стои, така или иначе имах намерение някъде да го продам, дори под цената на която съм го взела. Мога да дам всички характеристики, снимки, дори може да се види на място ..., фактура за покупка ... изобщо не струва 3000 лв!
Нуждаещата се мама ако иска, може да ми пише на лични.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 15:20 от violante

# 114
  • София и там където не се пуши
Много хубаво, че се предлага този апарат, щом го предлагате, напишете характеристиките и е много важно кой може да го настройва според необходимостта на детето. Също така, няма нищо лошо да пуснете снимките и характеристиките и ако нещата съвпаднат тогава да се действа.
Доколкото знам за детски и за възрастни според кг-мите на човека, маската ще се прави такава, която да е удобна за детето.

Знам че има и други хора, които имат нужда от кислород , та ако се пусне тук подробности, може да свърши работа и на някой друг. Защото аз за което знам е с бутилки, а мен с такива неща не ми се занимава лесно запалими в къщи.  

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 18:37 от Dorothy

# 115
  • в полите на Балкана
Веднага щом епикризата на детето ми е готова ще я сложа тук. В нея ще бъде описан и модела апарат както и характеристиките/ предполагам/..

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 18:54 от мамаРаче

# 116
  • I want it all and I want it now.
Дано да стане по бързо епикризата, за да има яснота по въпроса с апарата.

violante Моите съболезнования. Ако ,имате възможност,пуснете характеристиките на апарата в темата.Така и ако се окаже ,че не става за този случай, може да послужи на някой друг.  Peace

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 10:16 от Syn

# 117
  • в полите на Балкана
violante, вашия апарат на акумулаторни батерии ли е?

Днес се чухме с лекаря и в понеделник ще отидем за епикризата. Уточнили са апарата, за сега знам само, че е на акумулаторни батерии.

# 118
Апаратът е на ток, включва си се в напрежението, за първи път чувам за генератор на кислород на батерии.
Syn, благодаря ти за съболезнованията  Cry Аз за съжаление не можах да отделя 3000 лв за да купя апарат от България, предлагаха от няколко фирми, но ... друг е въпросът, че закупеният по-евтин не можа да послужи, сигурно цял живот ще се обвинявам, че не намерих парите, когато трябваха.

Пиша дословно какво пише в инструкциите:

Oxygen Generator Concentrator Adjustable
Pressure transforming air adsorption, through the process of purifying, separating, sieve analysis and humidification, and gets the fresh high density oxygen. This technology has got many patents and passed the test of the authoritative organization home and abroad.

It is well known that certain volume of oxygen is greatly good to our body. The lack of oxygen in the air will get people in a blood circulation problem and dizzy and easily fatigued.

Our body needs oxygen to be kept energetic by speeding metabolism and kept from all kind of disease by strengthening our body’s immune system.

Our brain is a main organ to consume a large volume of oxygen as the main energy source.
30% concentration oxygen can result in 10% increase of physical ability and life activity.

Special recommendation for following groups of potential consumers
   •   Students who can not concentrated on studies, and have a worse remembrance with dizziness. Improving remembrance, refreshing and reducing mental fatigue.
   •   Pregnant women who have low oxygen, leading to fetus unhealthy. beneficial to the women and helpful to fetus development.
   •   Aages who have a bad corporeity with high blood pressure and fat, and even more diseases.
   •   White-collar women: skin care, maintenance of skin nutrition and elasticity and reduction of sub-health status.
   •   Aged: prolonging life, improving immunity, preventing diseases, Oxygen therapy.
   •   Business people: relaxing physical and mental tension, improving physical ability, reducing sub-health status and improving work efficiency.
   •   Worker: releasing fatigue, refreshing and increasing physical ability.
   •   Ones with heart and lung diseaseswho have a hard breathing and angina pectoris, leading to apoplexy myocardial infarction.
Technical Parameters
   •   Voltage: AC220-240V/50Hz  and AC110-120V/60HZ
   •   Power: 180W   
   •   Oxygen generating way: pressure transforming 
   •   Product size: 444Ч430Ч 221 mm     
   •   Package size: 470Ч450Ч 230 mm     
   •   Gross weight: 9.5 KG     
   •   Oxygen density: >50%(rich oxygen); >90%(high oxygen)   Annotation: It’s adjustable   
   •   Air output: 1.0L - 5 L /min   
   •   Annotation: It’s adjustable 1L to 5L
   •   Model: JYT-2(upgrade)

Платих за него с пейпал, като от картата ми дръпнаха по курса тогава 654,22 лв.
На митницата на летището платих и ддс 20% върху 654,22 лв.

http://valia2108.snimka.bg/details/generator.639981 тук качих снимки, които ми бяха пратени от производителя преди да го купя, мога разбира се и да го снимам както е в кашона вкъщи, не е проблем.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 01:16 от violante

# 119
  • в полите на Балкана
Апарата на батерии е по-добрия вариант за нас, тъй като живеем в малък град където еректричеството спира много често без предупреждение. Също така се налага да пътуваме  до болници за рехабилитация или лечение и апарата трябва да може да се използва и по време на път.
Апаратът е на ток, включва си се в напрежението, за първи път чувам за генератор на кислород на батерии.
Syn, благодаря ти за съболезнованията  Cry Аз за съжаление не можах да отделя 3000 лв за да купя апарат от България, предлагаха от няколко фирми, но ... друг е въпросът, че закупеният по-евтин не можа да послужи, сигурно цял живот ще се обвинявам, че не намерих парите, когато трябваха.
За семейството ни също е непосилна сумата , затова момичетата са помолили да отключат старата ни тема . Моля ви , не ме обвинявайте! Не мога да си позволя да взема апарата от вас по ред причини, които изброих. Не ви моля и за пари! Убедена съм, че ще се справим както многото пъти до сега.
Благодаря на двете жени  превели сума по сметката ни.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт