Дали се оправя това положение с препълването на гърдите с течение на времето?? Или може би в кърмаческия форум трябва да го задам този въпрос?
Дай му движеща се количка или да се вози в кола и часове наред може да кротува. С изключение на днес - цял следобед будува, а вечерната ни разходка беше рев, носене на ръце и пак рев. Има и лек обрив по гръбчето. Реването и обривът ги отдавам на жегата. Дано през нощта да си спи кротко, за да мога да си почина малко, че утре ще ставаме раничко и ще пътуваме по хладното (да му правим пита и молитва с бабите и дядовците).
Та, правим следното: пускаме климатика в хола, затваряме всички врати без тази на спалнята и по този начин и спалнята се охлажда, без да духа директно.

И да, лесно ни е на нас! Като ме стегне шапката и веднага се сещам за теб и Ая и се засрамвам, че се оплаквам. Направо заслужаваш да те носят на ръце като пораснат!
. Само ме заглеждат странно, и винаги питат, а бебето момченце ли е? Като кажа, че и то е момиче, отговарят нещо от сорта, е нищо де, да ти е живо 
Как оцеля това животинче не ми е ясно

. иначе тези дни е адски горещо и ни се наруши режима.
все това ми повтаря моят мъж. Казва сигурно не му стига кърмата.

Но не би!!! Ники ревна с пълно гърло в 2:30, а Сави - половин час по-късно
Св., вече изобщо не чувам подготовката за плач - онези мрънкания и пъшкания... толкова ми се спи, че ме буди само силното изреваване 
Ти и Ая не просто се справяте, ами сте толкова силни, че винаги сте в настроение, винаги сте супер свежи, позитивни и откликващи! Абе хора, представяте ли си какво им е било на нашите баби с по 6-7 деца навремето???
Феникс, дай скорошни снимки на 3-мата юнака да ги видим колко са порастнали
Два дни ми се чуваше , че и е запушено нослето и вчера изчаках да стане по-късно, че много жега и я заведох на лекар. Лекарката ни е отпуск и ни прати в център Лора. Там я прегледаха и и изписаха някакви черни капки за нос и физиологичен разтвор и ни изпратиха в медициндка академия "за да и чуят дробчетата". Аз докато я храних лекарката ми пъхна в чантата документие и каза, че там е всичко. Отидохме в МА и се оказа, че са ни дали лист за настаняване в болница, аз щях да припадна. Прегледаха беба и казаха, че на листа пише , че е с бронхит, но тя е все още само със запушен нос и всичко може с носа да се размине, но може и да слезе към дробчетата. Подписах и си я прибрах у дома. Няма температура и казаха, че там ще и оправят само промивки с физиологичен разтвор, което и аз у нас правя. Изписаха ни и капки за нос с адреналин, но до 22:30 сме обикаляли за аптека, която може да ни ги направи и никъде не можаха. Сега мъжа ми пак е тръгнал да търси. 

Моля ви ако някой има мнение на лекар по въпроса да помага....Писна ми от колички,чадърчета,чанти,цял катун
Аз не мога без движение,достатъчно се належах принудително през бременността

Аз до скоро бях като теб даже и по два пъти на нощ, но вече започнаха да се регулират нещата. Въпреки всичко нощем винаги най-напред се поизцеждам и после давам да суче(обикновено докато таткото го преобува).
В столчето за кола, шезлонга или с главичка опряна на ръката ми, да, но на равно се събужда веднага. Другата седмица ще говоря с ортопеда, дано да не сме направили проблем.
Нямам търпение да започне да лази или да прави нещо по-различно, че позите ни са малко ограничени и снимките мого си приличат
Препоръчани теми