Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 564
  • 663
  •   1
Отговори
# 120
При нас вчера имаше шишчета от пилешки сърца на грил с 3 вида сосове и манатарки в масло, но не успях да снимам Sad
Възхищавам ви се как имате силата в тази жега да месите, печете, пържите, панирате и да творите всякакви чудеса Hug

# 121
  • София

Рени, престраши се - няма да съжаляваш Peace!
Аз мариновам в нея пилешко - става разкош Crazy. Слагам  по равни части мед, олио/зехтин/, вода  и лимонов сок, сол на вкус и розмарин.

Притеснява ме дали мъжете ще усетят вкуса на меда.... ( да не ми се карат после....)

# 122
  • София /Абсурдистан
Страхотни сте   bouquet
За сега - само запис.

# 123
  • ГОре на черешата...
Ами първия път го намали наполовина спрямо останалите съставки и виж как ще реагират...ама щом моите лапат и питат за още, значи е на 6 Mr. Green.

# 124
От мен тия дни една чушчена запеканка,всищност нещо като запечен миш-маш,стана много вкусно

И от вчера един сочен омлет с гъби и зеленчуци-от типа,каквото има в хладилника.

Връщам се назаде да погледам красоти,че ви изпуснах малко тия дни.

# 125
мале какви вкусотии  Embarassed

ориз на фурна с гъби и печено пилешко бутче

# 126
Рени, да, сетих се. Като изварените сладки, само че от бутер тесто Peace.

# 127
Борсата се намира на улица Български Орел в близост до автогарата името и е Илчовски 94 .тел.  052 636 626
от мен още едно торте по случай рождения ден на свекъра

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:52 от Кари_

# 128

За синът ми ще правя за довечера бъркана пица, че той не яде гювеч!

как точно се прави бъркана пица Thinking

# 129
  • София

Мими, аз  ще я правя за първи път, но ми хареса идеята  Бъркана пица

# 130
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  Мими и Рени 55, снощи я правих за втори път тази бъркана пица, защото миналия ден реших да опитам рецептата. Много я харесаха и за снощи поръчаха да направя две. Не повярвах на очите си /за времето докато взема душ / като видях, че всичко е почти унищожено, а това което беше останало не беше за снимка / късали, рязали, дърпали / да не ви разправям повече. Направете няма да съжалявате и един съвет диаметъра на тавата ми е 37 см, тефлонова. Нека да е по широка за да не е дебел слоя на тестото. Изчакайте около 30 мин. Появяват се нещо като шуплички и тогава редете каквото сте решили. Чудесна е рецептата и сигурно няма да съжалявате.  Simple Smile
     Имаше сервирано дори за нашата Ая /това е кучето ни/, която щастливо се облизваше, оценявайки моите умения. Joy

# 131
От мен -- кекс с маковo семе и малини. Flutter  Оригиналът е с вишни, но приятелката ми е алергична към този плод и затова го направихме с малини. После го направих отново, и пак с малини, защото много ми хареса. Още не съм пробвала обаче с вишни. Thinking

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 18:18 от Бишкотиня

# 132
Кисело мляко с овесени ядки и боровинки -- класическо подкрепление преди фитнес тренировка. Heart Eyes

# 133
  • В сърцето на живота!
Днес сме на св. уши,леща и торта "тръбички с вишни" на Селма но в моя случай с конфитюр от боровинки защото нямам вишни Grinning
Селма това е разкошна торта,по често ще я правя  bouquet  Снимки нямам,защото останах без Фотоапарат тия дни по вина на мъжо  #Cussing out

# 134

Бишкотиня, добре дошла! Много вкусно изглеждат и кекса и киселото мляко+добавките, даже и да не ходи човек на фитнес!  bouquet

Запеканка с тиквички

и бисквитки с типово брашно тип крекери, страхотно вкусни. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт