Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 634
  • 663
  •   1
Отговори
# 510
  • София-Младост
Нашата вечеря, мусака:

и салата от пукана бамя, днес видях рецептата на рер-40, много е вкусна, за съжаление е купешка, но и  така става идеално мезе.

# 511
Пепика, ти на това ако викаш полеви условия....аз ставам трамвай.....Аз в разгара ан ремонта ни готвех, нито пък ми минаваше през ума питки да правя. Браво на ентусиазма ти!

Еси, страхотна госпожица!

Анет, супата ти изглежда мнооооого вкусна!

От мен от скромно, по-скромно:

Лятна манджа - пипер с домати

Картофи със сирене и кашкавал

Хубава и вкусна седмица, момичета!  bouquet

# 512
  • в провинцията
viara.an, за да публикуваш снимки, първо трябва да ги качиш в някой on-line албум. От българските най-добър (поне за мен) е www.snimka.bg, но който и да е, все върши работа. Та, регистрираш се там, публикуваш снимките и после като почнеш да пишеш във форума, над текстовото поле намираш бутона "вмъкни изображение", цъкаш на него, после paste на линка към снимката и - готово. Успех!

# 513
  • София
Привет и от мен с едно боровинково кексче Simple Smile

Рецептата!
...

Esy, изглежда чудесно, но в рецептата никъде не пише боровинките колко са и кога се слагат  доколкото прочетох newsm78

# 514
  • На брега
Маме Цоци, много си "задобряла" с фотографията  Hug .
Че вкусно, че и добре снимано... Лятната ти манжда в моя роден край наричаме лютика - мноого я уважавам.
Диди не се е появявала скоро  newsm78. Искрено се надявам, че не я компрометираме като и коментираме публикацията. И Селма ми липсва....
Пепика петлето ти е фантазия. С нетърпение очаквам питките.
Роца, оздравявай   bouquet

# 515
Привет и от мен с едно боровинково кексче Simple Smile

Рецептата!
...

Esy, изглежда чудесно, но в рецептата никъде не пише боровинките колко са и кога се слагат  доколкото прочетох newsm78

Извинявам се, но с малката госпожица ми изключи три пъти компютъра, докато напиша рецептата и ето какво се е получило накрая....пропуск, добавих, съжалявам! Embarassed

Пепика, Маме, \много благодаря за хубавите думи за моята малка госпожица Hug  bouquet

# 516
От мен днес един бобец с люти пукани чушки

И една запеканка с картофи гъби,царевица,морковки и кисели краставички.Планирана беше като картофено руло,но не се получи.

.

Отивам да гледам вкусотии назад,че полови тема съм изпуснала  ooooh!

# 517
Doro  Кашкаваленото  суфле  от този форум ли е рецептата ?

Да, от темата за "кашкавал в гювечета". Не мога да я намеря, но копирам дословно рецептата от моя  рецептурник на компютъра.

# 518
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Вечерята при нас:

Печено свинско с гарнитура задушени картофки и броколи:

Лека вечер на всички!

# 519
Здравейте! Отново си набелязах разни манджички благодарение на вас Wink Ето няколко неща от мен от уикенда:
домати с моцарела и босилек пилешко месо с ориз
кроасани с кашкавал и сирене от готово бутер тесто и със шоколад

# 520
 ooooh! ooooh!Оох, до сега нямахме ток и се чудех да не си помислите, че съм зачезнала. Няма такова нещо. Маме, вече не издържам с майстори и ремонти, до гуша ми дойде и като гледам няма да е скоро да се радвам на подредено. Почти цяло лято изкарах с  hahaha един чувал дрехи, другите не мога да ги открия Joy А ето и въпросните питки :
неизпечена
Сватбарска погача
в последния момент видях, че пиленцето ми е на плота  Joy затова го няма на втасалата питка
Погачата на булката втасала
Погачата на булката изпечена

# 521
Пепика,зашеметена съм Crazy
Страхотно Heart Eyes

# 522
Леле, блазя и на булката  Whistling

# 523
Момичета страхотни неща... Думи нямам Hug
От мен тази вечер, котлет с ориз и царевица във фолио

# 524
Пепика , страхотни погачи!