Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 735
  • 663
  •   1
Отговори
# 420
Мммм, дидибу, само като прочетох в рецептата на КХ браунис "суха коричка отгоре и сочен,плътен,лепнещо-дъвчещ се  пълнеж в средата", твърдо реших да го направя Heart Eyes Grinning

# 421
  • Географският център на България-Габрово
labrex , благодаря.  Hug Готвя аз, ама нямам време много за форума, че бандитите са в един "хубав" период... Twisted Evil Twisted Evil
Имамбаялдъ: задушавам в уок тиган ситно нарязани лук, чесън, домати, вътрешността на патладжаните, магданоз. Подправям със сол или зеленчукова подправка на маги. Пълня патладжаните и пека. Много е лесно, а станаха страшни.  Wink Тези специално ги прави мъжа ми.  Grinning

dunia53 , заповядай:
175 мл прясно мляко, 1 жълтък, 70 г разтопено масло или маргарин, щипка сол, 400 г брашно, 60 г захар, 1 ванилия, 1 суха мая или 1/4 прясна. Аз използвах машина за хляб. Иначе от продуктите месиш тесто. Втасва поне 1 час. Разделя се на 12 топки - аз разделих на 16. Всяка топка се разтегля с пръсти и се увива на ролце и после леко се огъват краищата, за да стане във формата на кифла. втасват още 30 мин в тавата върху хартия за печене. Мажат се с белтък. Отгоре се поръсват с мак - аз нямах. Пекат се на 170 градуса около 15-20 мин.
На мен тестото ми стана малко сухо и добавих още мъничко мляко.

Благодаря много за рецептата и еспидитивността.И аз имам машина за хляб и всичко ми меси тя.така че утре ще бъдат направени тези хубави кифлички

# 422
Пиленце със зеленчуци имаше в нас.А днес правих супа,може и да я снимам,не знам още,но току що ми стана готово и браунито и сега ще му направя снимчица на наго да ви го покажа,правих го по една испанско италианска рецепта.

# 423
labrex , пеп-4o , дайте и рецепти,де,не бъдете такива скръндзи...    Hug   

как скръндзи, бе Краси,  цял ден съм на плантацията /пардон на работа.
Да имаш нет в един от редките дни и шефката да ти е зад гърба  #Cussing out #Cussing out #Cussing out не е човешко това. Ще напиша по-късно, поне изрядно съм си записала този път смесиците  Blush

# 424
А ето и браунито ми,направих го в микровълновата,бързо,лесно и най-вече вкусно.

# 425
  • В сърцето на живота!
Панирани хапки и салатка за тази вечер.

# 426
За днес оризово нюдо с морски дарове и за диетуващите салата с морски дарове. Simple Smile

# 427
Тази вече от мен наденица и бекон с 2 вида боб, по рецепта на мъжо  Heart Eyes

# 428
А ето и браунито ми,направих го в микровълновата,бързо,лесно и най-вече вкусно
Еnamorada,би ли споделила рецептата   chef
ПП всичко,което може да се приготви  в МВ ме влече Blush

# 429
  • София
Mmmm, VIKI_I, както съм се настанила под климатика с биричката твоя боб идеално ще ми дойде  eat Може ли рецептата и подробности за видовете боб и каква точно е наденицата, молЯ!

# 430
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
От мен днес само едни кокосови мъфини по рецепта на mari_eta, само че моите са без белтъчната глазура, че не я долюбваме много. Но пък на вкус бяха божествени и вече са история Crazy

# 431
Mmmm, VIKI_I, както съм се настанила под климатика с биричката твоя боб идеално ще ми дойде  eat Може ли рецептата и подробности за видовете боб и каква точно е наденицата, молЯ!

разбира се  Hug

Значи рецептата е следната... 1 консерва червен боб , 1 консерва бял боб,1 наденица нарязана на кубчета(ние имахме Леки),около 200-250 грама бекон нарязан на кубчета ,1 домат нарязан на ситно , 2 килидки чесън, магданоз на вкус, аз не обичам и затова не слагам и 1 с.л. олио. Първо се слага наденицата запържва се, след това се вади, бекона се слага запържва се-вади се, слага се домата с чесъна към него се  прибавя боба- запържват се 2 мин и към тях  се прибавят останалите позапържени вече  продукти, бърка се и се осолява на всус. Благодарение на моят мъж много бързо и много вкусно се получи Heart Eyes

# 432
обещаните Мъфинки с малинки и шоколад

Но за утре пак нова доза  Laughing от тях

и за отлежаване до утре вечер една салата от пукана бамя и люти чушлета

# 433
пеп-4o ,    bouquet   за рецептата!
А бамята с какво я подправяш?Четох,че била много полезна,а и аз си я обичам...ама на салата не съм я правила...
При мен
Пица с тестото на  "Верди"   /не помня кой го пусна.../

Медения кекс на Селма

и един хляб в машината с бекон,лук,чесън,магданоз

# 434
  • сред люляците
При нас снощи имаше Суванка, а за днес пициии Party

Общи условия

Активация на акаунт