Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 639
  • 663
  •   1
Отговори
# 465
При нас картофена пица с пилешки филенца и зеленчуци.Simple Smile

# 466
Големи вкуснотии момичета Crazy саморедактирам се и момчета Grinning
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ останаха ми очите в зелето ти Heart Eyes
beniii може ли рецептата за грис халвата Praynig
Pety,Бъни много вкусно изглеждат пиците ви Crazy  

# 467
  • На брега на реката

Вечеря Хрупкав пилешки джоб с грах, моцарела и филе с хрупкави картофки и бобена салата посред лято  Crazy

smile3544 Луда полудявам , пеп-4o , за твоите Кордони и джобове ! Не се издържа вече това  Crazy

# 468
Пак чудесни менюта тук!
От мен:
- френски сирена

- пилешки сърца на дървени въглища

- мариновани скариди на дървени въглища с 2 вида тай сос Heart Eyes

# 469
Поздравления за Стоева и Пети......Стоева, един джоб ако може.......А пица откога ми се яде.......Дано си направя в най-скоро време.....

Мусака

Пиле фрикасе

# 470
  • София

Момичета, О Т Б О Й   Banghead

Обадиха ни се следобяд, че има голяма повреда на водната помпа на селото....
Вода няма да има поне седмижа  #2gunfire
Отложихме пътуването за август, ако ремонтът свърши!
Само дето станах сутринта рано да готвя и багажа да стягам....
Така, че ще съм тук във вашата великолепна компания  Two Hearts

# 471
Поздравления за Стоева и Пети......Стоева, един джоб ако може......

Дидке, за теб винаги  Hug остана един /да не повярваш  Crazy/  Но ти скрий чиния фрикасе за мен  Praynig

Днес като бях на работа съседка ми донесе фрикасе, щото оня ден ми обясняваше как го прави и трябва да ви кажа, че е  различно от моето което правя, но много ми хареса  Blush

kloi, ами обожаваме ги  Laughing пък с пълнежа експериментирам, важно е само магданоз да не слагам  Wink

# 472
  • София

Мамо Цоцоланке усещам аз, че ремонтът в кухнята май е приключил.  Laughing

# 473
  • пак на Рив Гош
Felicidad, май стъкленият похлупак не е излишен - като гледам камамберът е доста узрял  Grinning. И се черпя най-безсрамно с едно шишче със скариди  Grinning
И с хрупкавите картофки на Пепчо - как ги докарваш такива хрупкаво-златисти?
Използвам случая да похваля патладжанените вертила на Пепчо - разкошни са! Направих ги миналата неделя и си облизахме пръстите! Даже Камбанката, която каза, че патладжан не яде, си довърши чинията и поиска още "гъби"  Laughing
А в кой брой на 24 часа може да се видят Диди и Пепчо - в хартиените ли? (аз като виден воайор погледнах в онлайн-изданието, но нищо нямаше) Wink.

Бъни, Пети, много хубави пици. Рени, много неприятно за отложеното пътуване! Предварително резервирана почивка ли е било?
Маме, радвам се да те видя отново в темата  Hug. Наистина ли приключихте ремонта в кухнята?

Аз тази седмица готвих на прибежки, че ме мързеше.  Grinning Да не говорим, че от вчера съм и болна  ooooh!
Една киш с риба тон и чушки:

Вчера, понеже закъснях след работа, поръчахме суши  Peace. Към менюто винаги слагат допълнителни порции ориз. Обикновено го правя на салата, днес за разообразие направих пържен ориз с пиле и ананас:

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:25 от Роца

# 474
  • В сърцето на живота!
felicidad17 чудни нещица си приготвила  bouquet

# 475
Бъни може ли рецептата за рибата?

Заповядай Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243025.new#new
Нестандартно се получи, но много вкусно Heart Eyes
Стафидите балансират вкуса на синьото сирене и грейпфрута.Лично на мен тази комбинация ми допада много Peace
Пепчо ама и тебе ли те има в 24 часа Hug.Къде това в кой брой newsm78.Ти с какво се представи там Heart Eyes
Роца дано бързо се оправиш Hug

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:39 от Бъни

# 476
  • София

Роца, в петъчният брой на 24 часа има рецепта  ( със снимка) на Пепчо за станимашките сарми.

# 477
  • пак на Рив Гош
Бъни, Рени, мерси за насоките. Намерих рубриката Гастрогуру и в онлайн-издението. Видях сърмите и брускетите на Пепчо и рибената супа на Диди.  Grinning Браво, момичета!
Иначе, аз се надявам да се оправя до 1-2 дни. Просто комбинацията от реакция на ваксина + последваща хрема ми дойде малко множко и бедните ми Т-лимфоцити се видяха в чудо  Laughing

# 478
пеп-4о, ама как ги докарваш само тия джобове, човек и преял да е, пак му се прияжда....... Embarassed   bouquet
И как ме заинтригувахте с това гастрогуру, сега ще ходя по нощите да го търся, ама да бяхте сложили линкче ......

Лека зеленчукова супичка,

воденички със зеленчуци,

мекички

и една питка на бърза ръка.

# 479
  • В сърцето на живота!
Лабрекс това твойто не е човешко Naughty  такива вкусотии да показваш по сред нощ.....сега как да заспя,а? Crossing Arms
Ясно е,че ще ги сънувам аз!  bouquet  Че и пици ми се превидяха като че ли newsm78
Tired

Общи условия

Активация на акаунт