Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 630
  • 663
  •   1
Отговори
# 480
Лабрекс това твойто не е човешко Naughty  такива вкусотии да показваш по сред нощ.....сега как да спа,а? Crossing Arms
Ясно е,че ще ги сънувам аз!  bouquet  Че и пици ми се превидяха като че ли newsm78
Tired

Сливница, като сме нощни птици, така е, нали и аз тъкмо писах, че както съм преяла, така ми се прииска от пеп-4овите джобчета, разните му пици и така наред както вървят. Пълно с вкусотии!  bouquet

# 481
  • София
Лабрекс това твойто не е човешко Naughty  такива вкусотии да показваш по сред нощ.....сега как да спа,а? Crossing Arms
Ясно е,че ще ги сънувам аз!  bouquet  Че и пици ми се превидяха като че ли newsm78
Tired

Сливница, като сме нощни птици, така е, нали и аз тъкмо писах, че както съм преяла, така ми се прииска от пеп-4овите джобчета, разните му пици и така наред както вървят. Пълно с вкусотии!  bouquet

Ма посред нощ ли бе хора ви се прияждат тия неща ?  Laughing

# 482

Използвам случая да похваля патладжанените вертила на Пепчо - разкошни са! Направих ги миналата неделя и си облизахме пръстите! Даже Камбанката, която каза, че патладжан не яде, си довърши чинията и поиска още "гъби"  Laughing

моят син така преди 10-на години прояде гъби - купихме пици с гъби, той обаче решил че това е кисели краставички и установи колко са вкусни. Признах разбира се след като изяде и от тогава яде гъби. Радвам се, че патладжаненото ветрило ви е харесало  Hug С пожелания за бързо оздравяване   bouquet

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 09:01 от пеп-4o

# 483
  • София
Закуската, в която няма кой знае колко готвене  Wink кисело мляко с конфлейкс, орехи и боровинки:

# 484
Големи вкуснотии момичета Crazy саморедактирам се и момчета Grinning
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ останаха ми очите в зелето ти Heart Eyes
beniii може ли рецептата за грис халвата Praynig
Pety,Бъни много вкусно изглеждат пиците ви Crazy  

Berqkristall  грис халвата я правя така:
1ч.ч. захар сварявам на сироп с 21/2 ч.ч. вода,да поври поне 5 мин.
Отделно в тенджера запържвам 1ч.ч. грис с 2каф.ч. олио или масло.
Когато стане златист го дръпвам от котлона и сипвам сиропа,бъркам бързо с бъркалката и връщам на котлона.
Бъркам докато се сгъсти и изсипвам във формата,да не е много голяма.
    Допълнително ,в сиропа слагама малко канела и ванилия.Може в готовата халва ,да се сложат орехи.
Трябва да изстине напълно,преди да се реже.

# 485
Нашата закуска,добруджанки с айрян+ чифт нетърпеливи ръчички Mr. Green:

# 486
Снощи по нощите на децата им се прияде грис халва, и аз не устисках та станах да им я направя. И сега като чета - почти като рецептата на Бени, само че аз задължително пържа гриса с масло и слагам много орехи вътре.

И една пилешка супичка за закуска, че забравих да купя кисело мляко за мюслито.

# 487
Tired

Ма посред нощ ли бе хора ви се прияждат тия неща ?  Laughing

Готварския форум е наркотик.....Без значение на време и място често съфорумките изпадат в абсистенция......

Леле...Лабрекс и Сливница....какви са тези часове наистина от вас - 2,30ч. #CrazyОпределено форума не ви влияе добре........А Дядо Хаджи пък и той да не остане по-назад с материала и той да ви прави компания......

Но от мекиците на Лабрекс, аз тази сутрин се вдъхновихза едни содени питки.

И да, до някъде кухнята ми е готова - остават 2 малки шкафа, но и без тях вече мога да готвя, а ремонта разчитам тази седмица окончателно да приключи....Остана и аз да се чувствам добре и нещата направо ще станат идеални!

Содени питки, които хапнахме със сирене и диня.

И моля......обяснете като на неука - къде мога да видя Стоева и Диди и какво съм пропуснала...Пък ако се смилят със сканирани страници - ще е супер!

# 488
Цитат
Berqkristall  грис халвата я правя така:
1ч.ч. захар сварявам на сироп с 21/2 ч.ч. вода,
Benii,благодаря и извинявай ако въпроса ми е тъп Blush,но не разбирам какво точно имаш в предвид под 21/2?
mama Tin сигурно и аз ще сложа повечко орехи защото много обичам.

# 489
21/2 би трябвало да означава 2 и половина чаени чаши вода Peace
И аз слагм толкова.

# 490
Благодаря mama Tin   bouquet

# 491
  • София

Здравейте! Днес сме на скара и салатка.
Десерти ще имаме за цяла седмица.......

# 492
От мен за обяд, пак с помоща на щерката
Рулца от тиквички с извара и маслинки

и Пържен патладжан с подлучен доматен сос

# 493
И моля......обяснете като на неука - къде мога да видя Стоева и Диди и какво съм пропуснала...Пък ако се смилят със сканирани страници - ще е супер!
Маме аз ни в клин ни в ръкав в тази тема Embarassed но си я преглеждам от време на време за идейки и ти виждам запитването Peace
Ето я на Диди
И на Стоева Peace

# 494
Много моля да ми дадете рецептата за бърканата пица че нещо не можах да се справя с търсачката.Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт