Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 79 745
  • 663
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гъбена салата(гъбите са тополовки)

по-късно ще кача и снимки на кекса ми с маслини(същият като соленият Laughing,но вместо сирене сложих маслинки)

# 646
 Руло с мармалад
И пълнени тиквички

# 647

Данитка много ми хареса рулото.Можеш ли да дадеш рецептата  Hug А как е станало релефно  newsm78

# 648
iiv  веднага ще ти дам рецептата(радвам се,че ти е допаднало),но тук ли да я пусна...абе пускам,но ако не е за тук ще махам ...
Руло:
за блата:
4 яйца
12 суп. лъжици захар
1 суп. лъжица олио
12 суп. лъжици брашно
1 пакетче бакпулвер
1 ванилия
Разбиват се яйцата, захарта и олиото. Добавят се по лъжица брашното, бакпулвера и ванилията. Пече се в тава на дъното, на която сме поставили хартия, намазана с олио. Изпеченият блат се обръща върху мокра кърпа и се навива, оставя се така близо минута. Намазваме го със сладко или крем и отново навиваме.А е релефно заради кърпата,с която го навивам  Wink тя е релефна,става много интересно винаги с нея.Тия дни ще направя и торта и ще снимам

# 649
iiv  веднага ще ти дам рецептата(радвам се,че ти е допаднало),но тук ли да я пусна...абе пускам,но ако не е за тук ще махам ...
Руло:
за блата:
4 яйца
12 суп. лъжици захар
1 суп. лъжица олио
12 суп. лъжици брашно
1 пакетче бакпулвер
1 ванилия
Разбиват се яйцата, захарта и олиото. Добавят се по лъжица брашното, бакпулвера и ванилията. Пече се в тава на дъното, на която сме поставили хартия, намазана с олио. Изпеченият блат се обръща върху мокра кърпа и се навива, оставя се така близо минута. Намазваме го със сладко или крем и отново навиваме.А е релефно заради кърпата,с която го навивам  Wink тя е релефна,става много интересно винаги с нея.Тия дни ще направя и торта и ще снимам
Благодаря за бързия отговор.  Hug

# 650
От мен Катрин Хепбърн Браунис на didibu. Явно тавата ми не беше подходящия размер, стана доста тъничко браунис Laughing Не съм слагала канела и замених орехите с бадеми. Получи се великолепно Heart Eyes Благодаря на didibu за рецептата Peace

# 651
nadeto_sp , нямам думи!И ястията ,и снимките....перфектно!
Роца,кюфтенцата в талятелите ли имаш предвид?
ето ги:
Талятели по Болонски  

От мен едно Гаспачо

# 652
  • София
Закуската на Щурчо:

# 653
Момичета страхотни вкусутии, лигите ми потекоха рано рано сутринта  Heart Eyes

снощи от моите панирани палачинки

Madam Stasita Да те питам как си направила гъбената салата и с какво е увкосяваш ?

# 654
Хайде и аз да се включа в дискусийката за пръженкото.Ние сме от шопския край,Дупница,та там баба ми го нарича пърженица,и със сирене има вариант и със яйца,винаги е страшно вкусно.

# 655
  • Стара Загора
Почерпете с рецептите за различните пърженки,  моля.
Чудна лазаня, перфектен сандвич....невероятни сте

Капрезо-овчарска салата или Капризния овчар   Mr. Green

Пиле с ориз и гъби

# 656
Момичета вие сте невероятен източник на идеи и изкушения . От мен едни чушки бюрек и пълнени доматки  със задушени картофки с кладница .

Порция от бюрека ...

За десерт в горещия ден приготвих плодово кисело мляко с бянани и сметана .

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 12:47 от viara.an

# 657
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Момичета вие сте невероятен източник на идеи и изкушения . От мен едни чушки бюрек и пълнени доматки  със задушени картофки с кладница .
[
  viara.an не виждам първите две снимки ????

# 658
[
  viara.an не виждам първите две снимки ????

Ето ги мила в наличност са все още ...

# 659
Здравейте, 
аз докато ви чета си похапвам сандвичи :

Общи условия

Активация на акаунт