Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 79 745
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
  • София

От събота, заради провалената ни почивка сме на скара + салата; скара + таратор.....
Днес от скарата направих запеканка с печени чушки, сиренце, кашкавал и яйца...

за десерт нектаринки, а има още от Браунито....

Цецето, и на мен ми допадна твоето  ПРЪЖЕНКО  smile3501
Лабрекс, и аз се нареждам към чакащите за шоколадовите пастички - много са съблазнителни  Peace

# 616
Тази вечер-салатка с домашни зеленчуци   поредната бъркана пица
   шоколадов сладкиш и пъпеш медна роса Хубава вечер на всички 1dating

# 617
Бени, ти като изсипеш тестото за бърканата пица в тавата, запичаш ли го леко или направо я гарнираш и мяташ във фурната?

# 618
  • В сърцето на живота!
Може ли рецептата на бърканата пица,че не я намирам Embarassed

# 619
Може ли рецептата на бърканата пица,че не я намирам Embarassed

http://www.receptite.com/recepta.php?r=11288

# 620
Бени, ти като изсипеш тестото за бърканата пица в тавата, запичаш ли го леко или направо я гарнираш и мяташ във фурната?
Оставям я за 30 мин. и я гарнирам направо Peace

# 621
Благодаря ти Бениии! Аз забравих яйцето, ама то пак се получи невероятна пица Laughing

# 622
пъстра супа с месо  Много Вкусно изглежда може ли рецептата . Благодаря предварително

# 623
Извинете за нахълтването без снимка. Не можах да се стърпя обаче. Въздишам по пърженицата:

Иначе да не е без хич, да ви представя една селска манджа от нашия край, там й викаме прЪжено  hahaha Всъщност това са пържени зеленчуци - лук, зелени чушки и домат, с чесън и магданоз, които задължително се сервират със хубаво саламурено сирене и са неизменна част от трапезата ни през лятото. Ползваме си го като основно ястие или просто като топенка. Много е вкусно!

Разложко?

# 624
  • София
Извинете за нахълтването без снимка. Не можах да се стърпя обаче. Въздишам по пърженицата:

Иначе да не е без хич, да ви представя една селска манджа от нашия край, там й викаме прЪжено   

Разложко?

Нееееее, плевенско, и то само в 1-2 села съм го яла. Но в края на месеца ще ходя в Разлог и непременно ще питам дали и там го правят   Laughing

Пуснах го в рецептите ми, ако някой реши да опита  Peace

# 625
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
от мен шарена манджа  Crazy
червен боб, царевича, тиквичка, чушка, лук, домати Mr. Green

# 626
Цецето, същата манджа я има и във Врачанския край. Яла съм я поръсена със сирене Simple Smile

# 627

Иначе да не е без хич, да ви представя една селска манджа от нашия край, там й викаме прЪжено  

Разложко?

А тази манджа баба ми ми я правеше някога и аз сега редовно я правя ,само че баба ми и слагаше и бамя страхотна вкусотия ,та аз съм от Петрич ,и там също се приговя само че под друго име -топениче Grinning

Нееееее, плевенско, и то само в 1-2 села съм го яла. Но в края на месеца ще ходя в Разлог и непременно ще питам дали и там го правят   Laughing

Пуснах го в рецептите ми, ако някой реши да опита  Peace

# 628
  • На брега
Цеце
Цитат
Нееееее, плевенско, и то само в 1-2 села съм го яла. Но в края на месеца ще ходя в Разлог и непременно ще питам дали и там го правят   
hahaha Аз от там я знам като "Лютика".
Аси, този път как ги приготви? Варено, мариновано...?

# 629
Ясно, значи из цяла Бг има рецептата, но прЪжено и прЪженица е добре известно в Разложкия край. Пожелавам ти приятно изкарване в Разлог, а аз отивам да чета стъпка по стъпка вегетарианската гозба  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт