Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 79 010
  • 663
  •   1
Отговори
# 600
Пина, момичето трябваше да се научи да качва снимки. Прояви разбиране Peace

Благодаря за милите думи!Толерантността е присъща на силните духом.

# 601
  • София
Вяра, много слънчева салатка, браво!  bouquet И на Роца спаначеното руло много красиво!  bouquet А на Ивчето пилешката супичка с много красива застройка, една такава жълтичка и гъстичка като с домашни яйчица  Heart Eyes

Аз се поизгубих, ама много работа при мен, делник, празник - все на работа  Crazy Тая седмица разпускам предотпускно без детенце, ама така съм изпразнила шкафовете в кухнята /понеже няма да ме има целия август/, че като се сетя за нещо, все се оказва, че ми липсва някой продукт  Thinking Карам я на сухи мезета, сирене, домати и диня...Вчера минах през пазара и като видях сливи, се залетях веднага да взема, че откога съм се наточила на Лабрекс на сладкиша. То пък се оказа, че захар нямам..Днес пътьом купих, ама то и масло трябвало  ooooh! Май и днес няма да го огрее  Mr. Green, освен ако не си надвия мързела да отида до магазина.

Иначе да не е без хич, да ви представя една селска манджа от нашия край, там й викаме прЪжено  hahaha Всъщност това са пържени зеленчуци - лук, зелени чушки и домат, с чесън и магданоз, които задължително се сервират със хубаво саламурено сирене и са неизменна част от трапезата ни през лятото. Ползваме си го като основно ястие или просто като топенка. Много е вкусно!

# 602
viara.an , видяхме ги тези снимки 3 пъти вече!
видяхме ги я ...............,и аз продължавам да точа лиги по тази солена торта пък viara.an си мълчи и само пуска снимки да ме дразни  Mr. Green. Дай рацепта моля те  Praynig   bouquet

# 603
  • В сърцето на живота!
Макарони на фурна.

# 604
видяхме ги я ...............,и аз продължавам да точа лиги по тази солена торта пък viara.an си мълчи и само пуска снимки да ме дразни  Mr. Green. Дай рацепта моля те  Praynig   bouquet

iucka, има рецептата, върни се една-две страници назад, ще я откриеш. И аз я исках и viara.an я написа.

Бързи банички с бакпулвер

и много шоколадови пастички.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 22:42 от labrex

# 605
Навън печее....и в кухните също. "Луд умора нема..." -е казал някой умник...
Че и нашта работа...    Laughing
Салатка-айсберг,краставица,синьо сирене,маслини и яйца

Талятели по Болонски

И МЕДОВИК ЗА 1 ЧАС--на СЕЛМА  

# 606
пеп-4o ,блаодаря ти мила,аз обезателно,ако има трудности ще ти пиша,защото обичам нещата като се правят,да се правят както трябва  Peace а за тебе-  bouquet

Цецето ,тази топенка е направо  #Crazy аз понеже не съм много по месото/ям само пилешко и то малко/ и полудявам за такива манджички със зеленуци,а като има и сиренце ........мммммм ей така ми стават очите  Shocked мерси за предложението-ще пробвам обезателно  Peace

# 607
От мен днес една проста манджа, както казва мама Цоцоланка - прясно зеленце с агнешки ребърца

# 608
  • София
Я майсторките на прясно зеле да напишат как го приготвят стъпка по стъпка, моооооля  Praynig
Толкова го обичам като го готви мама, а аз все не го докарвам. Може би не купувам хубаво зеле, а едно пластмасово такова ...

# 609
  • София
От мен едни питки със сиренце,в мъфинови форми Sunglasses

# 610
  • София
И аз чакам за зеленцето,че една зелка седи и се чудя какво да я правя Grinning

# 611
Зелето в нашия дом се предпочита да е по-мазно, тогава има вкус. Първо се запържва месото, след това постепенно се слага зелето, много не го пържа, просто за да се послегне в тенджерата, слагам червен пипер, сол и например на около 2 кг зеле слагам домати, колкото е  един буркан "Омния", чубрица и след това се вари до готовност, умирам за зеле с люта чушка.

# 612
Аз пък като нарежа зеленцето го претривам със сол да омекне. След това запържвам месцето и го изваждам, в мазнината много добре си задушавам зелето докато омекне съвсем. Че то с тези чужбински сортове, ако не се задуши продължително си остава пластмасово. След като добре омекне слагам червения пипер и обелените и нарязани доматки. Наливам гореща вода, връщам месото и слагам 1/4 пакетче краве масло и варя докато остане на мазнина. Днешното зеленце го подправихме с черен пипер и люти чушлета.

# 613
  • Варна
Labrex,
пусни рецептите за бързите банички и щоколадовите пастички.
Срашно вкусни изглеждат.
А тази посна манджичка на Цецето, разни зелцета с месо и без месо, мъфини и всякакви други вкусотии Laughing

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 20:42 от ивка27

# 614
  • В сърцето на живота!
Боб с кренвирш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт