МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 14, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 173
  • 444
  •   1
Отговори
# 240
Стига, де... Да не те е яд.  Виж го и в тази серия - един път остана сам и се напи, и легна с непозната...

# 241
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Стига, де... Да не те е яд.  Виж го и в тази серия - един път остана сам и се напи, и легна с непозната...
После сестра му трябваше да оправя кашата

# 242
Когато се прави оценка ,не трябва ли да се съобразим с произход,среда.
Според мен  Ламия си  определи сама мястото,подпомогната от Лейла.
Тя е приучвана към търпение,смирение.Сама каза ,че ще запази детето защото е плод на обичта им,и няма да допусне това да попрече на Кенан.
Кенан е с душа на творец,чуствителен.Не напразно показваха част от детството му.Той не отговори на чуствата на Лейла имено от позицияа на по ниш,такова  е сега положението на Ламия.Да не забравяме ,че това е Туция и порядките и традициите  все още  дават своето отражение.Само богатите живеят  по освободено.
От колко страни  идват бедите  при Ламия,а тя само търпи и се страхува да не навреди.Подчертано положителен герой.
Кенан засия единствино  при срещата с детето ,чиста ,прекрасна усмивка.През цялото време ,безразличие в изражението му,приучен от рано, по този начин, да не показва наранената си душа.
Ако всичко се развиваше безпроблемно и ставаше ясно ,какво щяхме да гледаме.

# 243
monda  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

не ми стана по-добре, въпреки че си го знаех че е това. Защо е такъв тъпак, а каква харизма има като мъж.
Аз в живота си имах точно такъв мъж.Много ми са познати тези чувства. Нямаше човек, който да се е срещнал с него и да не го е обикнал- и жени, и мъже.  Също толкова нещастен , толкова чувствителен и т.н./// лека му пръст, почина в трагична ( с много жертви) катастрофа.

# 244
О, много съжалявам monda, но предполагам,че такъв човек изпълва живота и оставя много хубави спомени след себе си. Cry

# 245
О, много съжалявам monda, но предполагам,че такъв човек изпълва живота и оставя много хубави спомени след себе си. Cry
Да, така е... за всички остава прекрасни спомени. Но за себе си  не е бил никога полезен, не е живял щастливо. Тоест- не можеше да се радва на щастието. Абе- гледан Кенан и виждам него. КАкто и да е,   да не оспамваме темата.Исках само да кажа, че такива хора има и около нас.

# 246
Животът е просто игра                                                 
  Може би ти се плаче,но трябва да пееш-има нещо велико и гордо в това да умираш от болка. Забрави това,че играеш на сцена,че те няма в един или друг епизод и душата твоя ще бъде спасена,щом така е решил режисъорът-ЖИВОТ-Всичко това,за да си отиде,остава само кристалният спомен на това,което е било и повече няма да БЪДЕ!

това изпратих на Burak Hakki в facebook

# 247
  • гр.София-Красна поляна
Може ли с бб букви някой да каже какво се случва с прислужницата/дъщерята/,че...вече едвам я изтрайвам  Mr. Green
Аз ще ти кажаа.
Един ден излиза статия във вестника,че е намерено младо момиче удушено със собствения му чорапогащник(ОТ ЛУДА ФЕНКА НА СЕРИЯЛА)

Маре,тука съм душа останах с ей такива  smile3556очи.Тоя Кенан какви ги върши значи, ще има семеен скандал само да се прибере. #Cussing out

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 20:40 от zisska

# 248
Аз ще ти кажаа.
Един ден излиза статия във вестника,че е намерено младо момиче удушено със собствения му чорапогащник(ОТ ЛУДА ФЕНКА НА СЕРИЯЛА)

Shocked

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 18:38 от Kitikett

# 249
Аз ще ти кажаа.

Това в реална статия/ в истинския живот/ ли излиза, или е част от филма?  Shocked
Joy Joy hahaha

# 250
  Sad не разбрах коя е луда фенка

# 251
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Мерхаба къзлар! Пак Кенанчо е разпънат на кръст! Марето и Зиска спавяте ли се без мен?  Гери, на кой плаж се оглеждаш за мен джанъм беним? Rolling Eyes След работа бях на плажа под хотел Азалия ама морето и то сърдито на Кенан и като се начумери и като запраска един леден дъжд и силен вятър ама аз вече бях в автобуса Wink Mr. Green Като погледна морето от нашия хотел виждам очите на Кенан и на  Онур Аксал.... Ееех... Сега трябваше да съм при Бубето в Бургас на стадион Лазур ама не ме пусна шефа! #2gunfire Да напиша нещо и за филма все пак! Mr. Green Нимет ме кефи от самото начало. Намък не ми допада-нещо в очите... не знам. Утре почивам и ще гледам и повторението и серията по Нова. Ади бакалъм желая ви лека мека и Кенанска!! Mr. Green Mr. Green

# 252
  • гр.София-Красна поляна
Аз ще ти кажаа.

Това в реална статия/ в истинския живот/ ли излиза, или е част от филма?  Shocked
Joy Joy hahaha
Ох момиче как ме разсмя hahaha hahaha hahaha,не е истина естествено аз Wink се пошегувах.
П.С.  Лудата фенка съм аз.

Охооо redemi,къде се губиш ти?Справяме се няма как или по точно в последно време Марето се справя сама,че аз нямам много време ама няма да е зле и ти да бутнеш едно рамо.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 23:10 от zisska

# 253
И лудата фенка естествено е оправдана от съда и е пусната на свобода защото има още няколко души които трябва да удуши Laughing Laughing в тоя сериал

# 254
  • Sofia
Цитат
Публикувана от: syd_13
После сестра му трябваше да оправя кашата
За което никой не я е молил, даже точно обратното  Wink

Общи условия

Активация на акаунт