Въпрос за бял равнец.

• 19 283
  • 19
  •   1
Отговори
Искам да попитам има ли някой който е излекувал киста на яйчника с бял равнец.Казаха ми че е бил много ефикасен и да пробвам да го пия по една чаша сутрин и вечер и да си правя промивки с дамски душ .Чудя се дали да пробвам и аз,тъй като противозачатъчни не мога да пия,получават ми се тромби Sad .Моля ако някой го е пил да каже и по колко и за колко време и какви резултати е получил.Благодаря предварително.

# 1
  • В сърцето на живота!
Аз пия в момента(от около 1 месец вече) бял равнец,но на таблетки,не чай.Комбинирам го и с други билки.За сега съм доволна,въпреки че не съм прилкючила със лечението. Simple Smile Промивки не правя и няма да правя.

# 2
За киста ли го пиеш и с какви други билки пиеш?Намаля ли ти кистата?

# 3
  • В сърцето на живота!
За киста ли го пиеш и с какви други билки пиеш?Намаля ли ти кистата?
Да,за киста,но при мен проблема е че са няколко малки кисти,които се пукат постояно и затова имам зацапване което продължава дълго време а и цикъла ми е "луд"  Другите билки са Витекс,Невен,Матрика и Бял равнец.Пия ги по схема.

# 4
Би ли споделила схемата,махат ли се кистите?

# 5
  • В сърцето на живота!
Ми аз ги пия 3х1 всяка една билка - сутрин,обед,вечер,като Бял равнец и Невен ги пия 30мин. преди хранене а Матрика и Витекс 30мин. след хранене.Но на мен ми ги препоръча близка моя роднина,която е медицинско лице.
А костичките които имам незнам дали се махат,но поне нямам това продължително зацапване.
Но като се замисля... зацапването ми идва от кистите... а  щом нямам зацапване най вероятно се махат. Thinking

# 6
И аз имам зацапване и си взех бял равнец само и мисля да го пия,ти на лекар ходи ли да провериш дали се махат?

# 7
  • В сърцето на живота!
И аз имам зацапване и си взех бял равнец само и мисля да го пия,ти на лекар ходи ли да провериш дали се махат?
Ходих на лекар преди да започна да го пия.
Схемата ми е за 3 месеца и тогава пак ще ходя на лекар.

# 8
Значи казваш ,че ти е намаляло зацапването,аз от днес почнах бял равнец да видим какво ще стане .

# 9
  • В сърцето на живота!
Значи казваш ,че ти е намаляло зацапването,аз от днес почнах бял равнец да видим какво ще стане .
Зацапването не е намаляло а спря. Peace Успех Hug

# 10
Супер,аз също ще си взема утре като твоите  да пробвам Simple Smile на теб лекар ли ти ги предписа?

# 11
  • В сърцето на живота!
Супер,аз също ще си взема утре като твоите  да пробвам Simple Smile на теб лекар ли ти ги предписа?
Не са ми предписани,а препоръчани от мед.лице Peace

# 12
ЯСно,ще взема да пробвам и аз да видим,пиши ми като идеш на лекар и има развитие Simple Smile

# 13
  • В сърцето на живота!
ЯСно,ще взема да пробвам и аз да видим,пиши ми като идеш на лекар и има развитие Simple Smile
Ок,няма проблем Peace

# 14
здравей мила,как си,какво става с белия равнец и другите билки,има ли ефект при теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт