Роси, благодаря за милите думи, аз просто споделих моето мнение по въпроса.Напоследък обаче нещо много се карам на каката, усещам се как само я навиквам и после ми е съвестно, че не бива така, ама понякога нервите не ми издържат...
Бодливка, споко, аз съм същият случай с декларациите, а и не само.От ноември съм в болнични и как пък един път нещо не се подаде навреме.Чакам по няколко месеца за всичко, аман вече.Декларацията не ми е подадена още, а май месец получих парите за януари и февруари, че ми ги бяха объркали и ги връщахме.Много беснея и аз, ама няма какво да направя, освен да давам зор и да чакам.Ама никой не ме пита имаме ли с кво памперси да купим, че с една заплата доникъде...не ми се говори просто

ГериМур, наистина са ти големи сладурани двечките, а и аз забелязах същото - с Ади на Бодливка много си приличат, направо са като сестри

Утре все пак ще гледаме да дойдем, виждам, че и без това сте ме записали, та няма как - не искам неизвинени отсъствия

За лапането на ръцете - изобщо не я спирам, не виждам защо

Аз пък си мисля още нещо за пустото захранване - когато минем на зеленчуците/ след кашата обаче/, ако примерно вече е захранена с морков, може ли картофът да и го смеся с моркова, като естествено слагам една лъжичка от него, после две и т.н., както и ако са поотделно...ама че го обясних, не знам някой дали ме разбра

А и все пак мисля яз да си и ги направя, да не са купешки. Така или иначе тези зеленчуци ще яде цял живот

За кухнята - против съм.Каката не съм я записвала, ядеше си домашни пюрета и инцидентно купешки, предимно плодовите обаче.Спомням си, че имаше едни "Хаме", бяха невероятни, още им помня вкуса, голямо разнообразие на съвсем прилични цени.Не помня точно, но примерно малко по-скъпи от Ганчев/ които са

Аз не мога да си представя да я дам София за цяла нощ, камо ли за повече.Ще ми липсва ужасно и няма да ми е спокойно

Натсти, тези бисквитки да не са "Чичи бебе" /турски са и май така се произнася/.Имат с вкус на ванилия или банан? Ако са те са страхотни, Никол много ги обичаше и наистина супер лесно се разтварят в млякото