Роси, благодаря за милите думи, аз просто споделих моето мнение по въпроса.Напоследък обаче нещо много се карам на каката, усещам се как само я навиквам и после ми е съвестно, че не бива така, ама понякога нервите не ми издържат...
Бодливка, споко, аз съм същият случай с декларациите, а и не само.От ноември съм в болнични и как пък един път нещо не се подаде навреме.Чакам по няколко месеца за всичко, аман вече.Декларацията не ми е подадена още, а май месец получих парите за януари и февруари, че ми ги бяха объркали и ги връщахме.Много беснея и аз, ама няма какво да направя, освен да давам зор и да чакам.Ама никой не ме пита имаме ли с кво памперси да купим, че с една заплата доникъде...не ми се говори просто

ГериМур, наистина са ти големи сладурани двечките, а и аз забелязах същото - с Ади на Бодливка много си приличат, направо са като сестри

Утре все пак ще гледаме да дойдем, виждам, че и без това сте ме записали, та няма как - не искам неизвинени отсъствия

За лапането на ръцете - изобщо не я спирам, не виждам защо
Това си е естествен процес за тази възраст, така се успокояват, като ги сърбят венците, още са малки качествено да си ги чешат с гризалките, а бибата не върши същата работа, много е гладка.Не се шашкайте за такива глупости 
Аз пък си мисля още нещо за пустото захранване - когато минем на зеленчуците/ след кашата обаче/, ако примерно вече е захранена с морков, може ли картофът да и го смеся с моркова, като естествено слагам една лъжичка от него, после две и т.н., както и ако са поотделно...ама че го обясних, не знам някой дали ме разбра
С цел да не и е толкова безвкусно.
А и все пак мисля яз да си и ги направя, да не са купешки. Така или иначе тези зеленчуци ще яде цял живот

За кухнята - против съм.Каката не съм я записвала, ядеше си домашни пюрета и инцидентно купешки, предимно плодовите обаче.Спомням си, че имаше едни "Хаме", бяха невероятни, още им помня вкуса, голямо разнообразие на съвсем прилични цени.Не помня точно, но примерно малко по-скъпи от Ганчев/ които са
..особено зеленчуковите - е няма такава гадост, опитвала съм ги/и доста по-евтини от вносните.Не знам сега дали ги има.Та те май бяха с винтова капачкаАз не мога да си представя да я дам София за цяла нощ, камо ли за повече.Ще ми липсва ужасно и няма да ми е спокойно
Натсти, тези бисквитки да не са "Чичи бебе" /турски са и май така се произнася/.Имат с вкус на ванилия или банан? Ако са те са страхотни, Никол много ги обичаше и наистина супер лесно се разтварят в млякото
Веднага отпраших за Бс. Взех го и пътьом минахме през педката. Имаше ангина и можеше да се рзминем само с сироп ама заради ухапаното му изписа АБ щото може да направи алергична реакция че бая се беше надул крака вече. Както и да е тъкмо след 2 дни се оправи и хоп малкия се разболя. Айде пак при педката. Пак ангина само че ХЕРП Ангина с авти по целия хранопровод. Тя не етежко заболяване ама мнооого боли и точно на бебчо. Бяхме само на Вит Ц и Имунокинд обаче как рева. Направо пищеше. От болка. 5 дена нито спеше от което още повече се раздразваше. Заспи, спи 15 мин и става с писък
Щях да се побъркам. От нищо не се успокояваше. Цяла нощ ставаше през час. Беше АД. Добре че Т имаше само първите 2 дни.
не му стигаше душата и това е, само, че той хапва 5 пъти, в 09:00 ч., 12:00, 15:00, 18:00, 21:00 ч. приблизително, явно вече е готов за захранване, когато АМ стане около 1 литър на ден е фактор за захранване, мисля, че тук във форума се коментираше, ами другата седмица живот и здраве започваме с приключението захранване, вълнувам се направо 
и по-малко ревящи
бебоци тази нощ!

Вече ми липсва. Мама я гледа като писано яйце и знам, че е добре, ама все пак. Сега ги чух, нашата не си ще другите играчки, а само куклата.
Писах за това в тази тема. По принцип в петък си взимаме каката за уикенда,но вчера нейната педка е казала по-добре още да не ги събирам,че Дари тъкмо се е оправила,да не я връхлети с нова сила.
(Заявление-декларация чл.50 ал.1 и чл.51 КСО)И още