АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 623
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО! НАНА, ДА ВИ Е ЖИВ, ЗДРАВ И МНО-О-О-ОГО ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ, ГОЛЯМ МЪЖ!!!  bouquet

ВАЛКА, (с огромно закъснение Embarassed) ПОЖЕЛАВАМ НА АЛИ ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ НА СВЕТА И МАМА И ТАТИ ДА Й СЕ РАДВАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ!

Аз се поизгубих, но си опуках цялата отпуска и вече чакам Коледа Mr. Green
Ходих до САЩ и Канада. Мама Марго, по-спокойна и уредена държава не съм виждала.
Страшно много видяхме и някой път ще ви пиша повече. Лошото е, че България е на светлинни години от тези държави и май няма да доживея да я видя тук такъв ред.

# 121
  • гр.София
Нана,да ви е жив и здрав Калоян! Да сте му достойни родители на детето Laughing

Честит Рожден ден и на Ирма на Ммария26 !
 ( Къде се губят?!)

Хе-хе, подозирам,че и други чакат Коледа   Nature Sunny   Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 17:09 от blanc

# 122
Нана, да ти е живо и здраво чаровното момченце  Hug

Елионка, добре дошла  Hug Ще чакам с нетърпение подробни разкази и снимки  Whistling Laughing

Блан, не ме убивай, моляяяяя те  Praynig Коледата ще ми дойде в повече  Crazy Hug

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО! НАНА ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН!    bouquet
Елиона аз се чудех къде се загуби, пък ти си пътешествала  Grinning сега нали знаеш, че и снимки ще чакаме  Flutter И на мен много ми харесва Канада, ама ми е много студено там  Mr. Green Днес щяхме да ходим на воден парк, но цял ден гърми и парка ще е затворен, така че се отказахме, но довечера сме на бг парти при едни приятели та там ще си понамокрим дупета в басейна. Ние на 24 август си идваме, нищо че още не съм си купила билет  Mr. Green  Днес станахме в 11 и си мързелуваме още, трябва да поизчистя и изпера ама така ме мързи  ooooh! Наемателите на апртамента, нещо са в криза и май ще трябва да си търся нови като се върна, стискайте палци да си стоят, че хич не ми се занимава с агенции  Praynig Ще сложа малко снимки, че отдавна май не съм качвала

# 124

Честит рожден ден на Кало! Нана да ти е жив и здрав, все така чаровен и да порасне умен и добър човек!   bouquet

Канада, да много е хубава ...за туризъм  Mr. GreenPeace

# 125
  • София
О, да, как мечтая за преспи и мраз.... ама ще почакам доста.  Rolling Eyes

# 126
Хайде на снимките от нашия рожден ден  Grinning

http://www.facebook.com/album.php?aid=20237&id=1624421174&l=96d687e28a

Всичко мина много хубаво, само никак не харесах тортата, направо беше ужасна, като питка, аз ако бях направила с двете си леви ръце щеше да бъде по хубава на външен вид, а тая е супер непрофесионална, но всичко мина догодина ще се представя по добре Simple Smile)))

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 12:57 от val_stef

# 127
О, да, как мечтая за преспи и мраз.... ама ще почакам доста.  Rolling Eyes
newsm34 newsm43

Валка, страхотна е Али  Heart Eyes Hug Много се зарадвах и на мамите  Wink и другите ни мишленца на снимките  Hug Ники много е пораснал  Peace

Аз до сега правих поканите за рд на Лори /ние ще сме с планинско парти ама си имаме покани  Crazy ooooh!/. Утре смятам да изненадам Лоретка и се надявам да ги хареса, че са по нейна поръчка  Laughing 

# 128
  • гр.София

Нещо се вкиснах. Докато гледах снимките,си помислих,че ни липсвате в темата.
 Добре,че е Ели 78 да държи фронта.
 Александра е много пораснала. А с Наско са - Heart Eyes

Вст,на вашето му се казва-бутиково изпълнение (за планината говоря).

# 129
  • София
Вал, страхотни сте  Heart Eyes , всички русенки и русенчета  Hug
Вст, подписът ти?  Sad Cry  Praynig

# 130
  • варненка от София
Честито на патерица на двама рожденици Али и Кало, както и на забележителната Миленка. Зло да ви забрави, да сте здрави, много щастливи и с много късмет да сте обсипани. Извинявам се, че не съм в час, ама сме в един филми...

Малката е като кърлеж за мен, каката и тя, щурее, лудост. Организираме РД-то за петък, в крайна сметка в детската градина ще поръчаме аниматор - Живко Драгостинов, да ги повесели децата, че да разбере, че има празник. Торта там няма да има, защото не дават да се внася, ами някакви готови рула дават. Вечерта ще сме на заведение, там ще има торта, тази година няма да мога да я направа я аз, но здраве да е, другата година ще се развихря с две торти юли месец. Тази година тортата ще е с Том и Джери по поръчка на Шушето.

Ванче,  Hug

Али е страхотна красавица, изобщо русенската агитка е блестяща, добре, че са снимките да не ви забравяме.  Heart Eyes

# 131
  • София
Благодаря на всички за милите пожелания.

Ние току що се завръщаме от село, където Кало бесня и щуря два дена. Почти не излязоха от басейна с кака си Катерина - дъщерята на кумовете  Grinning Имахме и торта - не някаква специална, ама пък беше есело, щото се оказа, че съм купила свещички, които се палят сами, след като ги духнеш  Mr. Green
Сега вкарвам кервана в банята  Wink А като свали Митко снимките ще ви го покажа рожденика.

# 132
  • София
Нана, нямам търпение вече да сложиш снимки! Да ти е жив и здрав!

# 133
  • София
Нана, нямам търпение вече да сложиш снимки! Да ти е жив и здрав!

Сложих.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397732&pid=13796281

# 134
Честит рожден ден на Калоян! Да бъде здрав и много чаровен, късмет в живота му пожелаваме!

Нана, честит празник на цялото семейство, на патерица! Много са сладки на снимките.

Али какви невероятни очи има... горките мъже.

Общи условия

Активация на акаунт