АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 586
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДАНИ И МНОГО ДА РАДВА ТАЛАНТЛИВАТА СИ МАМА!

Днес явно не ми е ден за работа - сутринта решиха да ме закарат на работа, а стигнахме до Зоологическата градина. Mr. Green Просто беше разкошно - почти нямаше хора, не печеше много силно, а Гого беше в настроение...

Само не мога да си обясня поведението на хората - огромни табели да не се хранят животните, а те хвърлят солети и бисквити на маймуните докато аз обяснявам на 3-год дете, че не се хранят, защото ще ги заболят коремчетата и съответно реакцията му беше: А защо леличката им дава солети? #Crazy Така ме хваща яд в такива ситуации....

# 271
Честит трети рожден ден на нашия именяк Даниел на мама Карим! Много веселие и усмивки и щастливи детски мигове!
Карим, честит празник, къде сте, как сте? Драсни някои ред при нас Hug

Дани следобяд си игра, а като се прибирахме и го пипнах, беше с Т 39.6-заплагах и си го гушнах. Веднага панадол и отидохме на спешен доктор в деж.поликлиника в Младост. Докторката ни попита нашата педиатърка не ни ли е казвала какво да даваме при Т. Да, естествено, но искахме да ни прегледат. Ама, че и доктори. Малко зачервено гърло, изсмуча пет-шест ледчета и искаше да го гушкам. Легнахме си заедно двамката, гледахме Цар Лъв и заспинка. Дано няма перипетии и да не се разболее, миличкият ми. Нашия тати искаше да тръгва от Бургас, ако му стане още зле.
Мама е при мен, спокойна съм.

Анди, когато ходихме със систъра и племенничките им давахме банани и те бяха много щастливи.

# 272
  • София
Честит рожден ден на една пораснала Лъвица! Силве, бъди здрава, обичана, все така талантлива и много щастлива с прекрасните си дъщерички и любящ мъж!   Hug Heart Eyes  bouquet

Честит рожден ден и на днешните августинчета!  Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави, щастливи и усмихнати! А мамите им да дойдат да почерпят  Laughing Hug
Анди, и аз съм давала храна на животните  Embarassed Embarassed Embarassed
Пепеджинс, дано Дани е добре  Praynig

# 273
Честит рожден ден на Ники на didka25 newsm59
Честит рожден ден на Пресиана на juliana newsm59
Марулка, ЧРД и на теб  bouquet Бъди жива и здрава, и много обичана Hug

# 274
  • Бургас
Привет от нас.

Честито на всички имали поводи за празнуване!
Честити рожденни дни,както на родените днес,така и на тези през изминалите дни!

Бубче,бъди силна.Много  Hug за Ина

Еmber,много ми хареса алпинеума.Винаги съм си мечтала за такъв двор.Благородно ти завиждам малко.Ще се радвам и аз на повечко снимки.

Аз от понеделник съм си вече в къщи.Сутрин ,след като заведа Ирен на градина, сядам с кафето пред компа и започвам да се ровя в джобса.Пооправям в къщи,гледам телевизия.Абе типичното ежедневие на една безработна.
Целувки и  Hug за всички малки и големи.

# 275
 Ира, кафе за себе си правиш, а за тук не сервираш Crossing ArmsХайде- от мен да мине Wink И аз тъкмо сядам пред компа.ХОдихме до лабораторията да вземат кръв на Дари ooooh! Егати драмата, егати задръстванията, и дъжда CrazyИ всичкото това накуп, още преди да съм си изпила кафето....
Днес мислех да ходим до зоологическата, ама в това време- ще се ограни4им до някой клуб.Между другото- имаме си  домашен любимец Laughing . Симо донесе едно врабченце- мъничко ..и сег  Laughingще си го гледаме докато порасне и се научи да лети.Голяма еуфория е вкъщи Party

...за малко да забравя Blush Честит Рожден Ден , Силве Hug Желая ти много здраве, радост и любов с прекрасното ти семейство  bouquet

# 276
  • гр.София
 ДОБРУТРО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!Да расте щастлив в щастливо семейство!-това на патерица
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на Дидка 25 и Джулиана! Да са им живи и здрави порасналите деца!

МАРУЛКА, Честит Рожден ден! Бъди здрава,влюбена,богата и щастлива!

При С. няма лошо време. След малко се изнизваме с чадърите.Но като гърми я е страх Simple Smile
 Сега нещо се кара на брат си,че й бутнал куклите.

Велмар,само врабче ти липсва.
 Една жена видях да се грижи за лястовиче. Хранела го с жълтък. После купила червеи и ...гадост Mr. Green

# 277
  • варненка от София
Благодаря ви момичета! Днес наистина одъртявам, ще ми прожектират филма Една жена на 33  Mr. Green, а пък според сестрата в детската градина тази вечер Тошко трябвало да ме разпъне  Crazy Blush

Та да ви почерпя по случая с тортичката, която направих за два повода, вчера Невичка стана на месец, аз днес на малко повече, та с една торта ще отбележим повода.

# 278
  • гр.Добрич
Честито на днешните ни рожденици, а и на всички, които пропуснах тези дни.  bouquet

Честит рожден ден и на Марулка!!!

Чета ви редовно, но докато се наканя да пиша.......... При нас едни луди жеги и добре, че има климатици в стаите. По цял ден сме вкъщи и детето направо ще откачи. Мъжът ми направи в двора пясъчник и пързалка и надвечер слизаме там за малко, но Ивчо предпочита да рита в пръстта. Сега при нас е плъзнала епидемия от Морбили и ни карат да се ваксинираме задължително. Така или иначе няма да ваксинирам Ивчо повече, пък да видим. Направо съм в паника и аз да не прихвана нещо.
С характеа все по-трудно става. като сме двамата вкъщи се справям, но навън пред други хора се държи като изтърван. Направо си умирам от срам. Дано да мине бъро този период.
Мале, докато ви пишех такова земетресение ме залюя, че ми изкара акъла. Спирам.

# 279
  • Бургас
Ето,ето не се карайте.За всички ще има.

А сега малко снимки и от нас.http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=407800&pid=14002864

# 280
  • Бургас
Спинки и при вас ли?Тук се усети много силно.Стола ми се разклати адски и полюлея се мятка.Оф,какво да правя?Дали да не взема Ирен от градината? newsm78 newsm78 newsm78

# 281
  • София
4,4 по скалата на Рихтер. Епицентърът е бил в Черно море. Усетено е най-силно във Варна.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 11:23 от nana77

# 282
http://www.focus-news.net/?id=n1234707 И в Плевен е усетено

# 283
  • гр.Добрич
Момичета беше много силно. Корема така ми се сви, а като прочетох че е било до Шабла, направоооо

# 284
  • София
Момичета беше много силно. Корема така ми се сви, а като прочетох че е било до Шабла, направоооо

Епицентърът на труса е бил на 63 км източно от Варна, 25 км източно от Каварна, 19 км югоизточно от Шабла

Общи условия

Активация на акаунт